continuity v eshopu je kartičce to nějak šlo, ale neptej se jak, teď už to oba máme v roce.
Stěžovací vlákno
Evaeva jo díky, takže to jde na PID lítačka ne v DPP eshopu. No doufám, že už to příště přijde.
V apce právě vidím jen sebe, ty podřízené účty ne a nepovedlo se mi to loni nijak rozchodit.
Babcu nam prelozili na jiny pokoj, vcera krasne reagovala na starsi dceru, opravdu bylo videt ze ji vnima. A dnes na tom jinem pokoji zase nic
Z jedne strany ma taky pani po mrtvici, kolem ktere tam v jakoukoliv denni dobu skace pan z pece, ale ten ma dikci a kadenci ze by to umorilo vola, a ta druha zenska to je pripad pro psychinu. Televize tam jela nahlas, tak ji muz slusne poprosil jestli by se nedala na chvili vypnout, protoze holky byly jak v kine, tak ze absolutne ne, ze na ni kouka. Takze jsme se dobrych deset minut snazili holky porad motivovat at tam nekoukaj, do toho se s nema porad snazila konverzovat tahle zenska, do toho mluvil neustale ten typek z rehabek, to bylo neco pro me
a kdyz uz na ne muz houkl asi po ctvrte, ze babicka je na posteli, nikoliv v televizi, tak se ta zenska do toho vlozila a pry vy vubec neposlouchate tatu, tak to uz jsem vypenila a rikam tak to laskave vypnete a mame vsichni po problemu, tvl ja mela tlak tesne pred infarktem...
Problem je, ze aby se zacala zlepsovat, potrebuje peci porad. Stridame se tam ja, tchan, jeho bratr a bratrova zena (protoze dedictvi, ehm). Tchyne je stale vlastnikem luxusniho oparu, takze se tam nechce hnat, svagrova tam byla jednou, ze to nedava psychicky
a me to neva, vzdycky babcu nakrmim, napojim, snazim se ji trochu rehabilitovat tu zasazenou stranu, ale stejne vsichni cekame kdy prijde konec. Az tam pujdu v utery sama, tak ten zaves proste zatahnu, a vedlejsi baba at si trhne protezou!
Volal mi někdo ze Slovenska, představil se (česky s přízvukem) jako policista z oddělení v Berouně, říkal něco o trestném činu, a jestli znám Jaroslava Nováka, tak je všechno v pořádku, tak jsem mu řekla, že si nemyslím, že mluvím s policií a zavěsila jsem, a za 10 minut mi přišla na pracovní email zpráva Dobrý den, přiložte prosím předvolání, které se Vás týká, s pozdravem Lt. Gen. Martin Vondrášek, policejní prezident. Z adresy policie.gov.cz...gmail.com. Přiložené pdf, které jsem neotevřela.
Hádám, že je to celé podvod, a přijde mi to docela vostrý.
Mohučanka Vysokej kalibr na tebe vytáhli, rovnou prezidenta!
Sweet Potato no to teda!
Ale trochu mě děsí to spojení soukromého mobilu a pracovní adresy.
Mohučanka hele, ty hackeři jsou fakt schopní. Manželovi chodí už týden na watsap zprávy ohledně ubytování vč. přesného čísla bookingove rezervace. Ne jen lokality.
Mohučankanezadala si tuto kombinaci na nějaké stránky?
Můžeš zkusit zadat email sem, je to databáze uniklých e-mailových adres z různých útoků.
Makaranepíše mu ubytování?
continuity hmm. projela jsem dvě své adresy, z nichž o jedné mi to píše, že data unikla přes Mall.cz. Ale tuhle adresu nemám na žádné webshopy, na mall už vůbec ne, tak co si o tom myslet?
Bohajeho, milostpán se vrhnul na úklid, přičemž si ihned vylil obsah aromadifuzéru na koberec. Smrdí to tady jak v bordelu ![]()
barbucha našemu spadnul včera ze štaflí kybl primalexu, lepší?
Potrefenáhusa To bude asi nějakej inženýr co...
Karja Historik ![]()
![]()
(ale to byl teda slovník!)
Potrefenáhusa A tak máte vymalováno, ne? ![]()
Debilni klíšťata! A ještě si to maly hovado muselo vybrat tak blby místo, že musíme na pohotovost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí