Vari no přesně, člověk už byl unavený po těch měsících vedra. Jako bezdětná jsem se mohla aspoň schovat v práci s klimou nebo v kině třeba, ale s miminem to nešlo.
Stěžovací vlákno
Evaeva To nevím, ale mně pocitově přišlo uplně nejstrašnější to 2018 a od té doby mi to přijde prostě snesitelné. Jakože je teplo ale ne nijak za hranicí nesnesitelnosti. Ale ty predikce jsou vždycky ve stylu jak léta ve středomoří.
Karja jojo, mně pocitově taky
Evaeva To nevím, ale mně pocitově přišlo uplně nejstrašnější to 2018 a od té doby mi to přijde prostě snesitelné. Jakože je teplo ale ne nijak za hranicí nesnesitelnosti. Ale ty predikce jsou vždycky ve stylu jak léta ve středomoří.
to je přesné. Ja v červnu 2018 otěhotněla, do toho jsem měla nezastavitelného dvouletaka a pracovala s předepsaným oděvem (cti v něčem nehorázně teplem bez klimatizace), myslela jsem, ze zhebnu a cele prvni 4 měsíce těhotenství z medii poslouchala, jak jde o nejteplejší období ever, jak je to strasne, ze to překoná i hrůzný rok 2015, tak jsem se jen hystericky smála, neb to jsem byla ve stejných měsících těhotná poprvé. Takze teď, kdyz jsem to jen ja ve svém těle, uz je vsechno pohoda ![]()
Malenge Normálně jsem musela zalistovat ve staré poště, co jsem dělala v létě 2018 :)). A máte pravdu, bylo vedro a zdrhli jsme na dva a půl týdne do Fr. Alp, tam nám bylo hej! O to horší byl návrat dom.
Tyjo, tak vedra v roce 2018 si vůbec nepamatuju. Ten rok jsem prakticky strávila v práci, klimatizované, a navíc se nám v laboratoři nějak zbláznila vzduchotechnika a měli jsme tam skoro měsíc asi 10 stupňů, než se to povedlo opravit a znova celé nastavit. Takže do labu jsme si na sebe oblékali v několika vrstvách všechno, co jsme měli k dispozici ![]()
Malenge dufam, ze tretie uz neplanujes ![]()
Ja vam teda zavidim, nepamatam si nic. Jedina spomienka na pocasie je ked sa narodil starsi v roku 2017, tak bola na zaciatku aprila pekna tepla jar.
Tak ja muzu poslouzit udajem, ze zacatek kvetna 1986 byl opravdu hodne teply, pak prisla poradna bourka, nacez do porodnice nas prijelo nekolik najednou a nebylo nas kam ulozit. Po porodu jsem byla asi 2 hodiny na voziku na chodbe, strasne nepohodlny to bylo.
Pre mňa ešte žiadne leto nebolo príliš teplé, ani príliš dlhé.
Jo, 2015 jsem psala diplomku a učila se na státnice, skrytá za tlustejma zdma Klementina. Tam to šlo...
2018 ať už se prosím neopakuje!!
Mrakoplas tohle léto mi přišlo fakt pekelný, to ze vzpomínek jen tak nevymažu. V kombinaci s miminem navíc. Ale datuju to podle narození syna, jinak bych taky nevěděla
eM jo, tak v alpach jsme to stravili vlastne taky, skoro mesic a pul a vraceli jsme se rovnou do Prachova na tabor, ja mela termin 29.8 takze jsme celou dovolenou uzavirali sazky, jakou narodnost bude mimino mit:D
opravdu ne ![]()
a teplo mam moc rada, léta miluju, na vedra si stěžuju jen výjimečně, ale tyhle kombinace prvního trimestru, prace a veder, to teda člověku v paměti utkvělo.
dzizisketa Prosím, nepřibližuj se dnes hlavně k béčku! Potřebuju dojet na Čerňák.
V lete 2015 jsme jeli na dovolenou do jizniho Svedska a nekteri si tukali na celo, ze pojedeme do zimy. Tam bylo naprosto luxusni leto 24 stupnu a pofukoval prijemny vitr. Pak jsme po navratu vystoupili v Polsku z letadla a v 6 vecer nam dal facku tricetistupnovy vzduch![]()
monis v létě na dovolenou jedině severněji nebo do vyšších nadmořských výšek ![]()
Léto 2018 bylo naprosto pekelný. Od té doby mám z nadcházejícího léta depku a těším se od jara na podzim. Ten vzestup teplot do budoucna je děsivý.
letfenixa Příliš dlouhé léto je oxymoron.
(Já vim, já vim, v obecné rovině mne to taky znepokojuje, ale osobní preference je toto)
Léto 2018 bylo naprosto pekelný. Od té doby mám z nadcházejícího léta depku a těším se od jara na podzim. Ten vzestup teplot do budoucna je děsivý.
tak to mám úplně stejně
Dlouhé léto jo, extrémně horké léto ne!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí