Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 17. května 2017 15:22
Reakce na Potrefenáhusa:

Závidím culíky!

Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 17. května 2017 15:23
Reakce na Krehutka:

už nemám ale

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 17. května 2017 15:26
Reakce na continuity:

Já to popravdě nechápu. Podle vlastních slov máti jsem byla vymodlené dítě, konečně holčička, které se u nás v rodině vůbec nevyskytují, a pak si ze mě vystříhají kluka.

Dcerám vzkazuji, že si tě mají vážit .

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 17. května 2017 15:29
Reakce na Potrefenáhusa:

No ale teď už si za to můžeš sama, ne? Nebo se Goliáš naučil i práci s nůžkama?

Já bych je teda teď mít mohla, ale po té třicítce... no, jsem na to měkká.

Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 17. května 2017 15:37
Reakce na Krehutka:

no já těch vlasů moc nemám, takže cokoliv delší než pod uši je naprosto tragický, ale kdyby to šlo, nosím dlouhý vlasy klidně do stovky

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 17. května 2017 15:50
Reakce na Krehutka:

od 25-40 jsem byla nakratko a na stare kolena to necham vyrust. tak doufam, ze do pasu mi to uz nedoroste nez se dobelham ke kadernici.

Offline dzizisketa
8973 příspěvků moje polička 17. května 2017 15:52

Krátké na věky a nikdy jinak!

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 17. května 2017 16:26
Reakce na Krehutka:

To mne rodice dlouhy vlasy doprali, mela jsem je fakt krasny - z nejakyho nejasnyho duvodu jsem si ale v prvni tride prosadila, ze chci ostirhat uplne nakratko :D No, mama mi se slzama v ocich vyhovela, ale vysledek byl teda dost tristni, coz jsem uznala i ja, ale pozde bycha honiti  Ale zase mam peknou pamatku, mama ustrizenej culik schovala a ted je u me.

Online Sweet Potato
40436 příspěvků moje polička 17. května 2017 16:28
Reakce na Potrefenáhusa:

Kde jsi vzala moji fotku?! Culíky s beruškama a ofina nakřivo

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 17. května 2017 16:55

Mně se krátké vlasy na malých holčičkách líbí, zvlášť když je mají nějak hezky ostříhané, naštěstí už není moc zvykem šudlat to doma podle hrnce :-)

Moje dcera měla krátké vlasy (podotýkám, že sama chtěla) asi do sedmi let, snad jako jediná v širém okolí a vždycky díky tomu byla středem obdivu. Dokonce se nám stávalo v zahraničí, se lidi ptali odkud jsme, že je hrozně šik. Ale teď nechávám růst dlouhé, protože jinak to musíte hrozně udržovat, pravidelně na stříhání (platí už jako za dospělého) a navíc jí pořád lezly vlasy do očí ve škole. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 17. května 2017 17:23
Reakce na Janulik03:

No, jsme celostátní korporace, která si nemůže dovolit nechat zaměstnance parkovat na svých pozemcích zadarmo. 

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 17. května 2017 18:36

V neděli jsem udělala objednávku na notino. Platba kartou nešla opakovaně provést, tak jsme jim ihned napsala a čekala, že se se mnou domluví na dobírce nebo platbě předem z účtu..... Dnes ráno najednou email, že moje objednávka byla stornovaná   ....  A teď večer další email, jestli mi to mají poslat na dobírku. Si ze mě dělají prču.... V každém případě reakce až po 3 dnech  .... 

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 17. května 2017 19:23
Reakce na Potrefenáhusa:

Šiši, my sme v dětství nosily stejnej účes! (Včetně tý křivý ofiny)

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 17. května 2017 19:39

Mám dlouhé vlasy celý život a hodlám u toho zůstat.. Krátké vlasy jsem měla jen jednou, ovšem jsem si vybrala ten nejblbější moment... Žila jsem v cizině a měla pocit, že bych se měla ostříhat. Nádherné vlasy do pasu a já se nechala ostříhat jako Sinead O Connor... V následujích pěti týdnech se se mnou zivot zatočil a já se vdávala v tomto účesu...

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 17. května 2017 20:20

Jak já jsem teď vytočená. Zbývají nám dva měsíce do stěhování, za necelých 14 dnů nás čeká poslední dovolená, chtěla jsem už klid, a teď jsem se dozvěděla, že v týdnu, kdy budeme na dovolené, sem chce přijet švagrová s manželovou neteří a jejím přítelem. POtud ještě celkem ok ( i když mě zrovna netěší, že tady budu muset udělat generální úklid, který jsem plánovala až před stěhováním ). Jenže - vracet se máme v sobotu a oni chtějí zůstat do neděle. Fakt nejsem zvědavá na to, že až přijedeme z dovolené, budou tady navíc další tři lidi ( toho přítele skoro neznám ). Po celém dni na cestě budeme hotoví, chci vybalit a večer už jen hodit nohy nahoru a mít klid. Manžel samozřejmě protáhl obličej, když jsem mu svoji prosbu, aby odletěli ještě před naším příjezdem, přednesla ( no, pravda, já tu prosbu přednesla spíš jako ultimátum ). Podle něho jsem asociál, který tyhle věci moc prožívá. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 17. května 2017 20:31
Reakce na Emerald:

Nechteji promarnit posledni sanci na pobyt zdarma?   Ale taky by mi to asi bylo neprijemny, navrat z dovoleny nebejva zrovna nejpohodovejsi okamzik k setkani s pribuznejma. A oni tam budou s vami jeste nez odjedete, nebo byste se videli jenom ten jeden den, co se budete vracet? Napadlo me, jestli ji treba neni blby jenom vyuzit byt bez toho, aby s vama stravili aspon nejaky cas - ale mozna, ze kdyz ji to normalne reknete, ze by to bylo moc hekticky, tak by odjeli driv? 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 17. května 2017 20:53
Reakce na Setare:

S tím pobytem zdarma je to přesný a tím se ani nikdo netají...

Přiletět by měli až den nebo dva po našem odjezdu do Francie, takže to bychom se s nimi neviděli.  Jestli jim je blbý nechat tady jen klíče a zase bez rozloučení odjet, to nevím, každopádně mě to blbý nepřipadá. Komunikuje s nimi manžel, tak uvidíme, jak diplomaticky to moje ultimátum podá.

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 17. května 2017 22:02
Reakce na Emerald:

ja bych hlavne nedelala zadny generalni uklid kvuli navsteve. taky pujcuji byt, ted aktualne tady byla mamina segra, ktera byla v byte, ktery je momentalne mesic volny, protoze odesel najemnik. tak jeden den jsem tam odvezla periny a povleceni a skontrolovala, jestli tam nenechal uplny bordel (kdyby jo, tak tam teda zametu a umyju vanu) a oni pak na konci taky uklidili. je to jenom na domluve. 

a kdyz byla navsteva v nasem byte behem dovolene, tak teda vetsinou vypadla driv, nez jsme se vratili my, ale tak to bych je spis litovala, protoze mi se vracime tak ve tri rano a napul vyspane uplne probrane deti deti delaji docela bengal. ja bych je tam normlne nechala, ale poprosila, jestli by nemohli uvarit i pro vas, ze po celem dni budete mit hlad 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 17. května 2017 22:09
Reakce na continuity:

Mně by ani zas tak nevadilo, kdyby tady zůstaly o den déle jen švagrová s neteří ( vztahy jsou dobré, byly by tu už poněkolikáté ), ale už mi vadí ten neteřin přítel, se kterým jsem se seznámila letos o Velikoncích a viděla ho asi tak 2 hodiny. Může být fajn, ale pro mě je to furt cizí třicetiletý chlap... 

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 17. května 2017 22:11
Reakce na Emerald:

no on bude z toho taky zmatej, nebo nebude a bude to prijemne.