Hlavně klid! Pořád je to rodina, pokud přítel nekrade, nefetuje a není násilník, tak je vlastně v pohodě návštěva. A hlavně ono se fakt nic nestane, vůbec nic, jen si pak dáš studenej obklad na hlavu. Ale chápu tě, taky mám ráda klid a vystresovalo by mě to, jenže ono skutečně vůbec o nic nejde:-)
Stěžovací vlákno
A já jsem nemocná, klasicky jako vždy před dovolenou:-D. Já když bych nikam nejezdila, tak jsem snad zdravá jako řípa celej rok:-D.
Hele, z toho bude ještě jednou výborná historka. Já bych se vyprdla na kadeřníka a nechala ji ve školce vyfotit tak, víš jak by se u toho jednou pobavila?
(ale já jsem drsná matka)
Dcera si v pěti taky stříhala ofinu asi na půl centimetru
a nakonec jsme si díky tomu vyslechly kouzelnou historku mojí babičky (tehdy cca 93 let) jak si jako malá ustřihla oba copy(!) a její maminka ji zmlátila tyčí na travnice....Babička už nežije, ale dcera na to dodnes vzpomíná...:-)
Ona se u toho pobavi i tak, protoze ac je to po zasahu kadernika o 200 % lepsi, tak je to porad vesele. Ta ufiknuta ofina, kterou maskuje jeden pramen. Z jedne strany vypada jako s dorustajicim undercutem.
continuity Jasně, pro někoho je to prkotina, pro mě prostě ne... Jak jsem psala - nevadí mi, že sem přijedou, když jsme pryč - takových už tady bylo, vadí mi, že by tady byl pro mě úplně cizí člověk a ještě v době, kdy za sebou budeme mít fakt únavný den. Každopádně se to už vyřešilo, manžel diplomaticky naznačil, že by to pro nás bylo po návratu poněkud náročnější, ale že dům je jim samozřejmě k dispozici. Prý to chápou...
vzdy ja si delam napul srandu, omlouvam se, ono to s temito problemy ani jinak neumim protoze bych se zblaznila.
Já to nemyslela zle, závidím lidem, kteří jsou v pohodě, ať je kdokoliv postaví před cokoliv, já se holt hroutím...
Já tak nenávidím ty vykslajvantový cedulky na oblečení všitý do švu
Proč to himlhergot musej všívat do švu, když už je to z tak hroznýho materiálu, že se s tim nedá žít?
Oblíkla jsem si nový pyžamový kalhoty, vydržela v nich přesně 5 minut, následně jsem z bočního švu vyoperovala cedulku a mám nový pyžamový kalhoty s dírou. A teď fakt nemám ani tu nejmenší chuť to zašívat.
tangle teezery mame doma dva a ktomu jeste dalsi z kancima stetinama, ale poradne to nerozcesu ani jednim, resp. trva to priserne dlouho. ji se to prave cucha uz v delkach a to je ten problem, ty uzliky se museji pomalu vycesat az dolu. starsi ma vlasy uplne jine, tam to stacilo i dlouhe par krat prejet a bylo to.
Na vlasy uzlíkující se v délkách mi pomáhá kančí kartáč s nilonovými vlákny uprostřed každého trsu těch kančích...... Jsem s ním spokojenější než s tangle Teazerem, ten používám jen na mokré vlasy, protože ty suché elektrizuje (alespoň v mém případě) a cuchajís e o to víc ![]()
Ahá, no to je ešte horšie ako som myslela. A ja že parkujete v blizkosti firmy na nejakom platenom parkovisku.
Takže vlastne vám ked náhodou pridaju na mzde, tak dvihnu aspon parkovné, aby o nič neprišli??
Ufff, to som ani netušila, že sa tak niekde robí.
Malá taktická. Ono je v skutočnosti stále jar. ![]()
Teda kúrenie v a zároveň chladenie, to musí byt fakt hnusné. Nezávidím .
Mně se krátké vlasy na malých holčičkách líbí, zvlášť když je mají nějak hezky ostříhané, naštěstí už není moc zvykem šudlat to doma podle hrnce :-)
Moje dcera měla krátké vlasy (podotýkám, že sama chtěla) asi do sedmi let, snad jako jediná v širém okolí a vždycky díky tomu byla středem obdivu. Dokonce se nám stávalo v zahraničí, se lidi ptali odkud jsme, že je hrozně šik. Ale teď nechávám růst dlouhé, protože jinak to musíte hrozně udržovat, pravidelně na stříhání (platí už jako za dospělého) a navíc jí pořád lezly vlasy do očí ve škole.
Haha, toto vzdycky rikala moje mamka. Lidi mi to taky chvalili, ale mne prislo, ze to delaji jen ze soucitu. Mamka to tak opevovala, ze jsem ji nechtela kazit radost a rict, ze chci uces jako vsichni ostatni :)
Když byly DSD necelé čtyři, vyrazila ke kadeřnici s chůvou, trochu to zastřihnout. Vrátila se na kluka, dodnes si pamatuju své úsilí, setřást si z obličeje ten výraz čiré hrůzy. Vypadala trochu jak Mia F. v Rosemary má děťátko. Za pár dní navíc dostala neštovice, myslím, že fotky z té doby jednou spálí. Ke kadeřnici byla znovu ochotna jít až po osmi letech.
Taky dobrý...ale myslím, že to nebude náš případ, my to zase tak moc neřešíme a dcera je dost rázná, víc než já. Ta si ode mě nic líbit nenechá!! ![]()
Teď se pro změnu rozhodla, že se chce nechat ostříhat na krátko, ale druhý den přišla ze školy a prý viděla na školní chodbě fotku z první třídy a vypadá tam jako blbeček, takže raději zůstane u dlouhých :-D
Kdybych nezaplatila, tak budu každé ráno trnout, jestli se mi podaří zaparkovat v okruhu 1 km a jestli po práci najdu auto tak, jak jsem ho zanechala. (nebezpečná čtvrť) ![]()
Tak aby nedošlo úplně ke "ztracení v překladu" - je to rodina ( až na toho přítele ), vztahy jsou dobré, švagrová je fajn... Jen si prostě myslím, že půjčení domu po dobu, kdy jsme pryč, je v tuhle chvíli naprosto dostačující vstřícný krok.
Ještě mě teda štve, že se vlastně pozvali sami. Vzhledem k tomu, že nás čeká to stěhování, už jsme si explicitně řekli, že nikoho zvát nebudeme. Jenže v rámci nejbližší rodiny je fakt těžké odmítnout ( respektive já bych ten problém neměla, ale manžel jo ). To si pak člověk vyslechne, že to pro nás vlastně nebude žádná starost, když jsme pryč... No, manžel s tím starosti určitě mít nebude...
Tohle miluju. Kdyz jsem jednou v nedeli volala nasim jestli se nechtej stavit az pojedou z chaty, dopadlo to tak ze manzel si sezval cele sve pribuzenstvo (ktere jsme mimochodem videli tri dny predtim ) a na me namitky nebral zretel. Pak mi jeste vycetl, ze jsem si moc nepopovidala s ostatnima. Nekdy bych ho nejradsi prastila at se vzpamatuje..
Ja sem asocialni jeste vic.Mne by vadil kazdy v me nepritomnosti v nasem byte.:-)Mozna chvilku pred odstehovanim min,ale i tak.
Už som si tu raz na seba sťažovala, že neviem povedať nie. Tak dnes to nabralo zaujímavých rozmerov. Dnes som si kúpila zbytočnú a predraženú vec preto, lebo mi bolo hlúpe povedať kolegyni v kancelárii plnej ľudí nie ďakujem nepotrebujem. ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.