Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline carries
1143 příspěvků moje polička 18. května 2017 17:16

Chcela by som sa posťažovať na kolegu. Je to taká prasa. Vždy po ňom ostane bordel v kuchyni a tak, nepomáha ani keď mu bolo naznačené ani napriamo povedané. To by som teda prežila, ale on sa z opačnej strany kancelárie presťahoval k stolu krížom oproti mne, takže vidím, čo všetko robí. Práve si po neskorom obede utrel ústa tričkom čo má na sebe. A to je ešte nič oproti iným veciam čo som už videla... Ach, asi si medzi nás dám vysoký kvet v kvetináči aby som na neho nevidela.

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 18. května 2017 17:25
Reakce na carries:

Šiš, mě tohle 'prasečí' chování u dospělýho vždycky zarazí.. mně se teď několikrát poštěstilo sedet na obědě proti holce, co jí s otevřenou pusou, sedí, hrne si to jídlo do pusy ve velkym a přemílá si to tam  aby každej vidél..a do toho samo s tou plnou papulou i mluví..

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 18. května 2017 17:25
Reakce na :

Haha! No ja vim, ja prave taky vzdycky zasnu, na co lidi skoci. Jako nase babi kdysi koupila nejaky sileny hrnce od podomniho prodejce nam do vybavy  , ale bylo to tesne pro revoluci a bylo ji uz pres osmdesat, tak tim jsem to trochu omluvila. 

Nicmene tady v US jeste frci, ze zazvoni a hned vam neco vrazi do ruky a odmitaji si to vzit zpatky. Ja to teda klidne polozim na zem, ale hodne lidi s tim ma problem. 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 18. května 2017 17:43
Reakce na Ounz:

No tak podobné praktikuje tiež. Ja sa práve väčšinou snažím sedieť tak, že mi ho zakrývajú moje dva monitory (mám 4, asi si požiadam ešte o ďalšie dva alebo čo), len on sa občas nakloní tak, že ho žiaľ vidím

Amun Myslím, že som na tom ešte dobre, kolega čo sedí za ním sa sťažoval na občasný zápach... Ja si teda užívam tú vizuálnu stránku, on tú pachovú.

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 18. května 2017 17:53
Reakce na carries:

Tak to teda lituju..

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 18. května 2017 17:53
Reakce na coralline:

Já tak nenávidím ty vykslajvantový cedulky na oblečení všitý do švu Proč to himlhergot musej všívat do švu, když už je to z tak hroznýho materiálu, že se s tim nedá žít?

Oblíkla jsem si nový pyžamový kalhoty, vydržela v nich přesně 5 minut, následně jsem z bočního švu vyoperovala cedulku a mám nový pyžamový kalhoty s dírou. A teď fakt nemám ani tu nejmenší chuť to zašívat.

a tie sú na 90% detského prádla...najlepšie v aspoň 3 prevedeniach, aby sa to zmestilo do 20 rôznych rečí včítane malajštiny a kongštiny .

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 18. května 2017 18:05
Reakce na Setare:

Tak toto u nás jeden čas praktikovali v nákupákoch, že ako zadarmo kozmetický balíček na vyskúšanie. Tak som ho teda zobrala a pokračovala pomerne rýchlym krokom v ceste. Ale dobehli .

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 18. května 2017 18:16
Reakce na Ounz:

Ďakujem :D

Amun No on je dobrý v tom čo robí. Myslím, že firme priniesol dosť peňazí z klientov. Ale občas tiež nechápem. Ja myslím, že on to nijak nevníma, proste mu to príde normálne. Minule sa dačo rozprávali s kolegom o upratovaní a on povedal, že on to má vybavené, chodí mu upratovačka 2x do mesiaca... Tak to ju teda dosť ľutujem.

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 18. května 2017 18:28
Reakce na 0zero7:

Zemrel Chris Cornell. A jsem nemocna. Do pytle. 

Néééé ;-( ;-(

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 18. května 2017 18:35
Reakce na :

Že to vraj keď si čokoľvek od nich kúpim, že to mi len zabudli povedať .

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 18. května 2017 18:36
Reakce na slniecko:

No to je dobry, ale kdyz rikali, ze zadarmo..  ovsem to tady nerikaji a radeji jsem to jeste nezkousela, tady ma kazdej treti bouchacku, radeji to nebudu riskovat.   

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 18. května 2017 18:53
Reakce na carries:

No to se nedivím, nechutný...Můj bývalý šéf zas často požíral zakusky nad klávesnicí. Jako indianek, špička, hlavně hodně krémů,.šlehačky, pak to těma pazourama zapatlal a často nasledovala věta: "Prosím tě, pojď to dodělat. Musím jít."

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 18. května 2017 20:25
Reakce na Setare:

To verím

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 18. května 2017 20:27
Reakce na Luna:

tak ted jsem pochopila kolegu, ktery mi prave minuly tyden vykladal, ze kdyz delal na user supportu a obchazel uzivatele s jejich zabordelenymi klavesnicemi, tak si nosil rukavice. a az tak cimprlich zas neni, normalne jezdi hromadnou dopravou.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 19. května 2017 10:25

Měla jsem dvoje městské sandále na celodenní trajdání bez puchýřů. Jedny jsem ztratila, druhé jsem vyhodila (že jako takhle odrbaný páseček už nosit nebudu, blbá prostě). Samozřejmě teď nějaké hodně nutně na rychlo potřebuju. Jsem tele.