Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 18. května 2017 14:22

První společný víkend mimo město, přítel si chtěl zajezdit na novém superkole zatímco mi bude dělat podporu na dlouhých veslařských závodech. Oproti dnešku a zítřku má být sotva 12 stupňů a pršet oba víkendové dny. Spíme v autě a plánované byly pikniky (proviant už zakoupen). Ubytování v místech závodu už zarezervovat nejde. Hm, chudák, zažije mě unavenou, promoklou a zmrzlou rovná se protivnou. Chjo, to to jarní počasí fakt nemohlo vydržet dýl?

Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 18. května 2017 14:32
Reakce na andulka01:

zážitek nemusí být kladný, hlavně když je silný!

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 18. května 2017 14:34
Reakce na andulka01:

Tak raz vás protivnú zažiť musel no :) Každý občas sme a veci nevyjdú tak ako sme plánovali. Nepriazeň počasia nevadí, myslite na to, že ste spolu a to je hlavné.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 18. května 2017 14:40
Reakce na Potrefenáhusa:

Bude :-) 80 km veslování v dešti bude každopádně velmi silný zážitek :-)
Ale jo, já se furt těším, ale bude mi líto, když si přítel nezajezdí, potřebuje vyvětrat hlavu, má toho teď v práci nějak moc a nelepší se to.

Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 18. května 2017 14:43
Reakce na andulka01:

tak kdo ví, jak nakonec bude, třeba to překvapí a nebude nakonec až zas tak hnusně. A zima ve dvou je určitě lepší než vedro ve dvou. A fakt, ty trochu strašný zážitky náhodou spojujou, pohoda je nuda!

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 18. května 2017 14:44
Reakce na carries:

Jo, snad má silný nervy :-) Ono to bude dobré, jen si stěžuji na počasí, škoda že nevydrželo. Jak bylo dlouho hnusně a zima, tak jsem vděčná za každý teplý a slunečný den.

Už nevím který to byl rok, ale fakt počasí celou sezónu vycházelo: přes týden když jsme byli v práci superhezky a každý víkend kosa a mokro. Tak moc doufám, že letos to půjde líp :-)

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 18. května 2017 14:56
Reakce na andulka01:

hele, muj prvni vetsi outdoorovy vylet s mym  muzem dopadl tak, ze ze tri dnu nam presne jeden neslo o zivot. (jeden den vubec neodhadl moji rychlost a cas, takze jsem na vysokohorskou chalupu dorazily nekdy v jedenast v noci za uplne sileny mlhy (a znaceno to buhvijak nebylo, pricemz v suti je sledovani chodniku dost problematicke) a pak nas na ferrate chytla silena bourka, hromy, blesky. no jsem s nim porad, dokonce z toho zazitku cerpam silu, kdyz ho doma vytoci kdejaka blbost. protoze tehda sice vykouril krabku cigaret, aby me nezabil, aby fakt se drzel v klidu a snazil se.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 18. května 2017 15:06
Reakce na Potrefenáhusa:

Mám předpověd Klara, zatím přidává déšť a snižuje teplotu :-) 
My máme oba za sebou tak blbých pár let, že si vážíme každý chvíle pohody. Pohoda není nuda :-) teda zatím. Ale je mi jasný, že to v klidu zvládnem. Oba už jsme protivní (únavou, blbými klienty) byli, ale navzájem se dost odkontrolujeme. A rozhodně nejsme z cukru, on teda rozhodně ne.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 18. května 2017 15:11
Reakce na continuity:

:-) to asi máte dobré historky na vyprávění :-)
My už něco zažili (např. taky si myslel, že ujedu na kole dál a rychleji...) a ještě mě nezabil. Že bývám protivná z únavy a zimy taky už ví, se s tím nějak popereme. Těším se stejně, jen prostě tem velký opalovací krém nechám doma (a tím zvýším šanci že to slunce vyleze a spálí mě).

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 18. května 2017 15:12
Reakce na andulka01:

To s počasím chápem, zvlášť keď sa človek teší na pekný víkend a ono nič. Ja som zimný kabát nosila ešte pred dvoma týždňami, tento rok ma fakt štve.

Som si istá, že to bude fajn aj napriek počasiu

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 18. května 2017 15:34
Reakce na paktofonika:

A kolegyne dela nejakej MLM bokem, nebo co vam to jako prodavala v kanclu?  

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. května 2017 16:27
Reakce na Setare:

Ponúkla mi obyč nákupné tašky. Obkecala to tým, že vydržia aj 20kg a pod. A mne bolo trápne povedať nie a jednu som si od nej vzala. V Ikei by som takých tašiek za tú cenu kúpila tak 7. Nejde o horibilnú sumu, ale tak asi budem musieť na tom mojom NIE pracovať intenzívnejšie. Mne akonáhle niekto začne niečo vnucovať, cítim sa byť zahnaná do kúta a potom neviem čo so sebou. 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 18. května 2017 16:43
Reakce na Emerald:

Pro mě by to taky prkotina nebyla, uplně chápu tvoje pocity. Já chci přijet z dovolené do klidu, odpočinout si, začít s klidem vybalovat, prát a ne se starat o ostatní střídat se v koupelně. (Ovšem samozřejmě ve srovnání s jinými problémy života je to skutečně prkotina a někoho to z rovnováhy fakt nerozhodí). Tak jste to vyřešili dobře, třeba vás chtěli jen skutečně vidět, že jim bylo blbý se takto nasáčkovat a ani nepozdravit:-).

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 18. května 2017 16:46
Reakce na :

Ehm, akýkoľvek predaj na parkovisku je minimálne pochybný . Museli byť fakt presvedčiví

Offline 0zero7
11894 příspěvků moje polička 18. května 2017 16:48

Zemrel Chris Cornell. A jsem nemocna. Do pytle. 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 18. května 2017 16:56
Reakce na :

To znie skoro ako karma, lol

Ale tak stane sa. Nech sa prihlási niekto, kto nikdy nevyhodil prachy za totálnu hovadinu.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 18. května 2017 16:59
Reakce na rasaNori:

Jo, tak pozvánka tvého manžela mi připomněla storku. Můj partner pozval sám svoje rodiče k mým rodičům domů na odpoledne! Moji rodiče žijí v permanentním pracovním chvatu tehdy navíc v dvougeneračním domě s malými vnoučaty. Takže si umíte všichni představit, že to tam vypadá již několik let značně hekticky. A hlavně naprosto opačně než u partnerových rodičů, kteří žijí sami dva v novém vysněném domku. Navíc naši byli napůl vypravení na výlet, ale byli v klidu, spíš nějak takoví zmrazení teda. Mě ovšem málem omylo, uplně jsem viděla, jak se zbytek neděle mění v můj uklízecí rychlomaraton.. A byla jsem na kříšení. Tak jim zavolal něco ve stylu "jo, hele tak oni tady z toho nejsou moc nadšení". Fakt to vylepšil vopravdu.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 18. května 2017 17:00
Reakce na paktofonika:

Urvat ucho a reklamovat!  Ale je to des, ja tyhle praktiky uplne nesnasim a "ne" na to rikam rezolutne, ale neprijemny je mi to taky. 

Amun Tohle si proste neumim vysvetlit - hned z nekolika duvodu, teda. Kdyz pominu, ze nahodna nabidka na parkovisti je sama o sobe krajne porezrela, tak to je pak chtel jako vyhodne preprodat nebo vybavit celou rodinu? Navic kdo s sebou bezne nosi 80 tisic v hotovosti? To uz je proste z kategorie " kdo chce kam ,..".