První společný víkend mimo město, přítel si chtěl zajezdit na novém superkole zatímco mi bude dělat podporu na dlouhých veslařských závodech. Oproti dnešku a zítřku má být sotva 12 stupňů a pršet oba víkendové dny. Spíme v autě a plánované byly pikniky (proviant už zakoupen). Ubytování v místech závodu už zarezervovat nejde. Hm, chudák, zažije mě unavenou, promoklou a zmrzlou rovná se protivnou. Chjo, to to jarní počasí fakt nemohlo vydržet dýl?
Stěžovací vlákno
zážitek nemusí být kladný, hlavně když je silný!
Tak raz vás protivnú zažiť musel no :) Každý občas sme a veci nevyjdú tak ako sme plánovali. Nepriazeň počasia nevadí, myslite na to, že ste spolu a to je hlavné.
Bude :-) 80 km veslování v dešti bude každopádně velmi silný zážitek :-)
Ale jo, já se furt těším, ale bude mi líto, když si přítel nezajezdí, potřebuje vyvětrat hlavu, má toho teď v práci nějak moc a nelepší se to.
tak kdo ví, jak nakonec bude, třeba to překvapí a nebude nakonec až zas tak hnusně. A zima ve dvou je určitě lepší než vedro ve dvou. A fakt, ty trochu strašný zážitky náhodou spojujou, pohoda je nuda!
Jo, snad má silný nervy :-) Ono to bude dobré, jen si stěžuji na počasí, škoda že nevydrželo. Jak bylo dlouho hnusně a zima, tak jsem vděčná za každý teplý a slunečný den.
Už nevím který to byl rok, ale fakt počasí celou sezónu vycházelo: přes týden když jsme byli v práci superhezky a každý víkend kosa a mokro. Tak moc doufám, že letos to půjde líp :-)
hele, muj prvni vetsi outdoorovy vylet s mym muzem dopadl tak, ze ze tri dnu nam presne jeden neslo o zivot. (jeden den vubec neodhadl moji rychlost a cas, takze jsem na vysokohorskou chalupu dorazily nekdy v jedenast v noci za uplne sileny mlhy (a znaceno to buhvijak nebylo, pricemz v suti je sledovani chodniku dost problematicke) a pak nas na ferrate chytla silena bourka, hromy, blesky. no jsem s nim porad, dokonce z toho zazitku cerpam silu, kdyz ho doma vytoci kdejaka blbost. protoze tehda sice vykouril krabku cigaret, aby me nezabil, aby fakt se drzel v klidu a snazil se.
Mám předpověd Klara, zatím přidává déšť a snižuje teplotu :-)
My máme oba za sebou tak blbých pár let, že si vážíme každý chvíle pohody. Pohoda není nuda :-) teda zatím. Ale je mi jasný, že to v klidu zvládnem. Oba už jsme protivní (únavou, blbými klienty) byli, ale navzájem se dost odkontrolujeme. A rozhodně nejsme z cukru, on teda rozhodně ne.
:-) to asi máte dobré historky na vyprávění :-)
My už něco zažili (např. taky si myslel, že ujedu na kole dál a rychleji...) a ještě mě nezabil. Že bývám protivná z únavy a zimy taky už ví, se s tím nějak popereme. Těším se stejně, jen prostě tem velký opalovací krém nechám doma (a tím zvýším šanci že to slunce vyleze a spálí mě).
To s počasím chápem, zvlášť keď sa človek teší na pekný víkend a ono nič. Ja som zimný kabát nosila ešte pred dvoma týždňami, tento rok ma fakt štve.
Som si istá, že to bude fajn aj napriek počasiu ![]()
A kolegyne dela nejakej MLM bokem, nebo co vam to jako prodavala v kanclu?
Ponúkla mi obyč nákupné tašky. Obkecala to tým, že vydržia aj 20kg a pod. A mne bolo trápne povedať nie a jednu som si od nej vzala. V Ikei by som takých tašiek za tú cenu kúpila tak 7. Nejde o horibilnú sumu, ale tak asi budem musieť na tom mojom NIE pracovať intenzívnejšie. Mne akonáhle niekto začne niečo vnucovať, cítim sa byť zahnaná do kúta a potom neviem čo so sebou. ![]()
Pro mě by to taky prkotina nebyla, uplně chápu tvoje pocity. Já chci přijet z dovolené do klidu, odpočinout si, začít s klidem vybalovat, prát a ne se starat o ostatní střídat se v koupelně. (Ovšem samozřejmě ve srovnání s jinými problémy života je to skutečně prkotina a někoho to z rovnováhy fakt nerozhodí). Tak jste to vyřešili dobře, třeba vás chtěli jen skutečně vidět, že jim bylo blbý se takto nasáčkovat a ani nepozdravit:-).
Ehm, akýkoľvek predaj na parkovisku je minimálne pochybný
. Museli byť fakt presvedčiví
Zemrel Chris Cornell. A jsem nemocna. Do pytle.
To znie skoro ako karma, lol ![]()
Ale tak stane sa. Nech sa prihlási niekto, kto nikdy nevyhodil prachy za totálnu hovadinu.
Jo, tak pozvánka tvého manžela mi připomněla storku. Můj partner pozval sám svoje rodiče k mým rodičům domů na odpoledne! Moji rodiče žijí v permanentním pracovním chvatu tehdy navíc v dvougeneračním domě s malými vnoučaty. Takže si umíte všichni představit, že to tam vypadá již několik let značně hekticky. A hlavně naprosto opačně než u partnerových rodičů, kteří žijí sami dva v novém vysněném domku. Navíc naši byli napůl vypravení na výlet, ale byli v klidu, spíš nějak takoví zmrazení teda. Mě ovšem málem omylo, uplně jsem viděla, jak se zbytek neděle mění v můj uklízecí rychlomaraton.. A byla jsem na kříšení. Tak jim zavolal něco ve stylu "jo, hele tak oni tady z toho nejsou moc nadšení". Fakt to vylepšil vopravdu.
Urvat ucho a reklamovat!
Ale je to des, ja tyhle praktiky uplne nesnasim a "ne" na to rikam rezolutne, ale neprijemny je mi to taky.
Amun Tohle si proste neumim vysvetlit - hned z nekolika duvodu, teda. Kdyz pominu, ze nahodna nabidka na parkovisti je sama o sobe krajne porezrela, tak to je pak chtel jako vyhodne preprodat nebo vybavit celou rodinu? Navic kdo s sebou bezne nosi 80 tisic v hotovosti? To uz je proste z kategorie " kdo chce kam ,..".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.