doporučuju zajet k nám a pomoci mi plet, okopávar a rýt. zaručeně pak budete spát půl víkendu - tedy budete chtít spát půl víkendu, zatímco se na vás bude usmívat další pletí! ![]()
Stěžovací vlákno
Tak nezabudni spomenúť to kúrenie ![]()
skus na spani medunku a opravdu pravidelny rezim, zadne spani behem dnes, to muze trochu pomoct.
mne uplne fyzicka unava neprospiva, vetsinou spim hur.
já si taky stěžuju.
momentálně už asi podvanácté předělávám jeden pracovní úkol. pracuju na tom nepravidelně asi tři měsíce. pořád to nemám
vypadám jako debil, cítím se jako debil. jenže třeba dnes, kdy jsem měla pocit, že už to jako je, přišla kontrola, a zase tam jsou drobnosti. třeba prý nestačí napsat žloutek. musí tam být vaječný žloutek. jako by snad existoval jiný. jenže já mám několik desítek předpřipravených štočků a teď musím do každého dosmolit "vaječný". předtím jsem prošla fázemi: ok, tenhle systém, který jsme už skoro koupili a obvolala jsem kvůli němu půl republiky a týden psala maily, nebude dobrý, technicky to bude složité, vybereme jiný, ok tenhle taky ne, ok, budeme to dělat jako doposud, jen lepším programem, nemůžu sehnat lepší program, do lepšího programu nemůžu dostat staré fonty, už to mám, ale tiskárně to netiskne, mezitím se změnilo složení...prostě uaaaa, já už to nechci ani vidět!!! na začátku jsem myslela, že to mám do týdne hotové
taková blbost.
![]()
Vím, co to je, nespat, soucítím s tebou.
Taky jsem jednu dobu měla problémy se spaním. Jen samotná meduňka mi nestačila, zabral mi až Hypnox forte, který obsahuje i výtažek z chmele a dalších bylin, když jsem poctivě průběžně spolykala celé balení, ale nevím, jestli je k dostání i v UK.
Dlouhodobé problémy se spaním rozhodně není vůbec radno ignorovat. To není žádná sranda. Určitě bych zkusila co nejdřív některý z těchto volně dostupných preparátů, který by měl pomoct se spaním a když to nezabere, zvážila bych objednání do spánkové laboratoře. Nejspíš to bude ze stresu, ale když bys s tím dlouhodobě nic nedělala, mohlo by se to třeba časem zvrhnout i v opravdovou těžkou depresi, ani člověk neví jak - viz moje máma před sedmi lety
.
A mam stiznost. Od rana mam hrozne spatnou naladu, vubec nevim proc a nemam pro to zadny duvod. Probudila jsem se unavena, jak kdybych vstavala ve 4 rano. A rovnou dalsi stiznost: vim, ze o vikendu budu oba dny vstavat driv nez do prace, sama se probudim, unavena, znovu neusnu. Mam dlouhodobe problemy se spanim. A v pondeli klasicky budu vstavat na budik s pocitem, ze to nepreziju. Ach jo ![]()
Dovolím si doporučit Melatonin. Je to spánkový hormon a dá se už koupit i u nás. Já ho kdysi objednávala ze Slovenska. Před pár lety měl syn několikaměsíční insomnii, prostě nespal. Nic nezabíralo, usínal až ráno...ani ve spánkové laboratoři na nic nepřišli. Měl 3měsíní kůru. Nástup účinku není okamžitý a je třeba vychytat dobu podávání. Ale pomáhá to. Zkracuje dobu usnutí. A ještě: fyzická únava nemá semspánkem nic společného.
To se dá koupit???
Na tyhle věci bohužel spánková laboratoř moc není, tam spíš apnoe a tak. Těžko něco zjistí, když jim tam člověk neusne.![]()
Dá, má to teda víc verzí, ale mě třeba pomohly až léky na předpis
Jo, dá se to koupit. Je to potravinový doplněk. Hormon zní děsivě, ale není. Něco si o tom najděte. Upravuje to spánek celkově. Některým lidem, hlavně třeba starším, so přestává tvořit dostatečné množství. Nemá to žádné vedlejší účinky a není to návykové...
o nespojisti fyzické únavy se spánkem bych se s dovolením z vlastní zkušenosit dovolila klidně hádat. po sklizení sena z celého pole bych usnula, i kdybych předtím nespala týden ze stresu. klidně ve stoje opřená o skříň, už se mi to stalo.
On jim tam právě zcela náhodou usnul. Nic výjmečnéhomtudíž nezjistili.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.