Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. května 2017 19:22
Reakce na Jiná Realita:

To asi ano. Ale pokud máte spánkovou poruchu, tak nepomůže sebevětší fyzická únava. Spíš naopak. Spal blbě d mimina. Teď je to lepší, alentenkrát....manžel ho vzal po tříhodinovém spánku na Lysou horu. Padal únavou...a večer v posteli nic. Nezabraly mu aninty dryáky na spaní na předpis. Prostě nic. Byly to zoufalá doba a to to byl teprve začátek všeho...

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 19. května 2017 20:32

Prosím o minutu ticha za náš krušpánek. Osmnáct let jsme ho hýčkali, takový krásný mohutný keř to byl...a našel ho zavíječ.

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 19. května 2017 20:40
Reakce na Jiná Realita:

pokud mam velky stres, nejsem schopna spat dyl nez 3-4h. unavou usnu, to ano. ale jakmile prospim

minimalni cas pro preziti organismu coz jsou pro me cca ty 4h, vzbudim se a uz neusnu. pres den jsem pak schopna usnout vstoje, vsede... tak na 5-10 min. takhle jsem to mela jednou nekolik mesicu, zkousela jsem vsechno vcetne hypnotik - jenze ja jsem k lekum znacne odolna a musela bych toho brat tunu. pomuze jedina vec: vyresit ten stres

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 19. května 2017 21:10
Reakce na Sweet Potato:

Soucítím. Našim zdechl před měsícem a to jsme ho měli 35 let!!! Asi krušpánky nemají dobrej rok...

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 19. května 2017 21:22
Reakce na Luna:

Asi ani hned tak mít nebudou. Před pár lety se sem dostal ten zavíječ, z jihovýchodní Asie, ehm a nikdo s ním nedokáže moc dělat, ty hajzlíci housenky se schovavaji vevnitř v keři (žerou i kůru!), když je objevíš, protože se prožerou ven, je už obvykle pozdě. Postřiky moc neúčinkují, pritože se k nim moc nedostanou. Prý pomáhá vzít keř vapkou a posbírat, ale držej se mrchy dobře. Během krátké doby likvidují celé živé ploty, labyrinty v parcích...

Naštěstí to aspoň nic než buxus nežere. Zatím

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 19. května 2017 21:56

Rozpadá se mi noťas - jakože fyzicky  - vrchní deska v levým horním rohu je odchlíplá, takže je i nějak hnutej ten levej kloub na monitor... ani se ho neodvažuju přiklopit 

A přišla jsem domů a čekal mě koresponďák z finančního úřadu s důtklivou prosbou, ať zavolám na uvedený číslo. Že by mi chtěli vrátit nějaký prachy, asi nehrozí... 

Jo a předvolání k notáři k obnovenýmu dědickýmu řízení - po 15 letech se pozemkovej úřad zázračně probral a po babičce objevil prosím pěkně celých 239 metrů čtverečních  k rozdělení mezi 5 (slovy: pět) dědiců. Pod pohrůžkou pokuty padesáti litrů se mám vypravit na Moravu, wtf?! 

Božemuj to je dneska den.

Online Dadoo
11690 příspěvků moje polička 19. května 2017 22:05
Reakce na barbucha:

Můžeš někoho zplnomocnit za sebe, ne? Jednoho ze spoludědiců třeba.. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 19. května 2017 22:17
Reakce na Dadoo:

Spíš uvažuju že jim rovnou napíšu ať si to zasunou...celý...   

Rozhodně mi ale víc vrtá hlavou ten finančák. Burešova pomsta nebo co?!

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 19. května 2017 22:32
Reakce na barbucha:

Spíš jestli jste podávala přiznání k dani z příjmů, tak se dotyčná dopracovala hromádkou k vašemu, a zjistila, že na jedné příloze nemáte kulatý razítko, ale hranatý,  loni jste měla tamten bankovní účet a  letos jinej, a neohlásila jste tuto závažnou změnu extra přípisem, nebo něco podobnýho. Jsou nějak aktivní poslední dobou, holky (a kluci) z FÚ, jak včely před rojením. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 19. května 2017 22:44
Reakce na Isca:

Účet mám léta stejnej a razítko mi dali v podatelně  Ale souhlasím, aktivní jsou až běda. No, v pondělí se uvidí. Dobrá zpráva je, že chtějí - zatím -  jen telefonát a nepřišli rovnou zabavovat nábytek nebo jogurty v lednici 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. května 2017 23:37
Reakce na Sweet Potato:

musela jsem si teda vygůglovat, co je krušpánek, ale kdyby ti stačil zimostráz ;-) tak ti můžu 2 menší donést, jsem je vykopávala tuhle z chodníčku

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 20. května 2017 06:56

K tomu spánku-je sobota a ja som hore od 5:30  Šla som spať až o pol noci s tým,že aspoň ráno dlhšie pospím a  dobehnem nedostatok spánku z pracovného týždňa.Vyzerám ako po búrlivej preflámovanej noci.To budem u kozmetičky krásna s tými kruhmi pod očami  

Offline dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 20. května 2017 07:47
Mam spaleny zezadu krk, achjo.
Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 20. května 2017 08:24
Reakce na moora:

Jojo, dokonce i buxus by stačil, ale chápej, "umřel mi krušpánek" zní dojemněji, když chceš zapůsobit na city čtenářů. Ale nenos ho, teď by ho ty mrchy asi rychle vyčenichaly.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. května 2017 09:24

že má čistírna 30% slevu u příležitosti nákupy s onadnes jsem zjistila po zaplacení :-(

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 20. května 2017 09:52
Reakce na dzizisketa:

Redneck  ale jinak teda lituju, je to nepříjemný. Jestli je to hodně, máma na to doporučuje studenej bílej jogurt. Fakt to zklidňuje.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. května 2017 10:30
Reakce na dzizisketa:

soucítím, tohle já mám každé jaro, hned poté, co poprvé zasvítí na deset minut slunce - aktuálně už mám první fázi za sebou, ale určitě se mi to povede ještě několikrát 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 20. května 2017 12:01
Reakce na dzizisketa:

Ja pravy rameno - ve ctvrtek jsme s kolegyni fotily velkou skupinu turistu, stravily jsme s nima asi 4.5 hodiny, obe na zadech batohy s fotovybavou. Mam batoh na jedno rameno no a ten popruh mi rameno odrel a tim mi samozrejme smazal i sprej s 30 uv filtrem, kterym jsem se poctive namazala. Takze vsechno dobry a jen to rameno, ktery bylo schovany vetsinu dne popruhem, mam spaleny. Achjo :(

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 20. května 2017 12:53
Reakce na barbucha:

financak to bude snad jenom nejaka blbost. letos se mi snad poprve povedlo podat DP bez techto dodatecnych navstev a telefonatu. bude jsem napsala omylem cislo o radek nize nebo taky tam byl rozdil o par korun (nejaka zaokrouhlovaci chyba nebo co) pani rikala, ze taky nerozumi, kde je to spatne, cisla mam pry zadana spravne, ale ona to v tom formulari opravila, ja to jenom pribehla podepsat. je to vopruz no, ale nebude to nic vazneho. mne teda rovnou volaji, mas tam vyplnen spravny telefon?

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 21. května 2017 10:04
Reakce na continuity:

Taky doufám že to bude nějaká kravina. Telefon tam snad mám? tak nevím proč píšou. Mně to stejně dělala naše personalistka, jsem léta normální zaměstnanec, jen jsem loni měla dodatečnej (zděděnej) příjem a jak jsem poctivá  tak to mám za to!