Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:50

Janulik03 a 4kila jsou náhodou výborný výsledek, já měla dolů šest a po té Itálii mám zas kilo zpět

Řekla bych, že karma tyhle mladochy, ve věku, kdy kila jdou dolů prakticky sami, jeste nehezky kousne do zadnice.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:57

continuity No jako nepohrdla bych ani jedním!Já na tyhle domácí obědy k mamince nechodím a ráda bych:D:D:D Ale nevedeme to, ono jak jsme tři rodiny, to by musela furt někoho zvát a o prázdninách vaří vnoučatům, tak at se zbytek roku šetří.... Sambo se tam občas nějak nenápadně v době oběda nachomejtá a občas z toho něco vytěží, ale je to loterie:D.

Čtyři kila považuji také za velmi pěkný výsledek, osobně bych ocenila i dvě a nebo i to, že bych vůbec vydržela něco dělat nebo dodržet.

Offline Janulik03
20296 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 09:04

continuitydcéra je vegetarián, tá si u nás narýchlo čosi na panvičke urobila k tej ryži, jej partner je kapitola sama o sebe, to len tak nevidíš niekoho tak fajnoveho. Malá zje všetko aké nie keď neje tatinko a malý by to zjedol aj keby mu nechutilo, ten videl môj výraz a hlavne počul ako má mami ja dusi v tej kuchyni.

No oni už sú nie úplne mladosi, 40 a 38.

Ale tak máme sa radi, niekedy niekto prestreli, ale tú kritiku často čítam aj tu na rodičov, tak sa vlastne nedivím, že to prišlo. Nemladnene, nezvládnem už všetko tak dokonale a to je hneď vidieť. Aj tá domácnosť trošku trpí, proste už asi to niekedy má dcéra pocit, že ma treba prebrať. No prebrala

Offline Blanka
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 09:05

Janulik03 -tak ,ako ste to napísala, je to „ veselé “  čítanie, ale v reálu to muselo bolieť . Čítam často, ako sa deti  sťažujú na neznesiteľné, autoritatívne, pedantické, urážlivé  atď. matky, a nevidí to pritom z tej druhej strany . Deti vedia tiež ublížiť, len dúfam, že vo vašom prípade šlo iba o nejaký mimoriadny skrat, že to bola výnimka .

Offline Janulik03
20296 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 09:09

Karja no mne zmenili lieky a tie kilá síce nemám dolu zadarmo, ale hodne sa mi uľavilo s dýchaním, tým pádom dokážem viac pohybu a neležím potom v úplnom vyčerpaní po záchvate tak, že muž pochoduje vyplašený. Ale toto vlastne riešime my dvaja , decká to moc nemajú šancu vidieť, vlastne syn áno, ale od toho som kritiku na seba nepočula asi nikdy. Ale dcére keď je vo svungu ani partner neodporuje 

Offline Janulik03
20296 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 09:10

Blanka my sme celkovo taká "talianska" rodina,

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 09:12

Karja nás už teď taky skoro nikdo nezve. Tchýně se přistěhovala blíž, tak hlídá několikrát týdně, pořád někoho vyzvedává z kroužku a tak, ale obědy odpadly, a k našim chodíme výjimečně. A přesně, jakmile člověk nemusí vařit, hned je to dopoledne lepší.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 09:27

Méně už léta nikdo na oběd nepozval, ale teď jsme na víkend pozvání na kachnu ke kamarádům (nebo husu, vlastně ani nevím a je mi to jedno). 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 09:36

My když jdeme na oběd k mojí mamince, tak jí vždycky prosím, aby uvařila na co mám chuť já a pak vždycky chválím, protože mi to vždycky chutná, je to holt chut mládí. A děti stejně nic jinýho než suchou přílohu nejí, tak těm je to jedno ;o)  Ale teda ke tchýni na oběd nechodím ráda, protože tam ty naše nežerky mají tchyně s tchánem tendenci hrozně komentovat a já si pak připadám jako mizerná matka, že jsem je ani jíst nenaučila.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 09:46

DruI jj, u nás to samé, ale s tím paradoxem, že moje děti jí:D:D:D Ale ne jako dospělí, že;). 

Offline Tabea
8139 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 09:47

Janulik03 všechny klackem po zádech

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 09:54

Když ještě máma mohla a vařila, tak jsme tam se segrou a rodinami 4* za rok chodili na "roštěnky", u tchyně si vlastně nepamatuji, jestli jsme tam někdy na obědě byli...

Dcery už mají každá přítele, tak pořád u nás někdo je a tak o víkendech vařím a ráda. Tuhle nás bylo u stolu 6. No a co zbyde jede se starší na privát.

Ale to, že se jako sestry nemají úplně v lásce mě mrzí. Vydrží spolu, ale.... třeba to bude časem lepší.

Offline brrr
12364 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 10:20

Haha, my jsme byli na rodinný oběd u našich včera. Pozvali nás na kachnu. Je nás deset, z toho sice čtyři děti, ale tři kluci v pubertě. Našim přišlo, že by dvě kachny byly moc. Naštěstí přikoupili teda ještě prsa, husí, protože kachní už nebyly. Ale strejně jsme někteří oblízli jen pár kostiček. A ano, mamce jsem to řekla už v týdnu, že si musí uvědomit, že téměř patnactiletý a třináctiletý už toho sní víc než ona.

Online Potrefenáhusa
38894 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 10:33

DruI nase děti naopak u babičky (i ve školce) sežerou, co dostanou a ještě si pridavaj, ja pak vypadam, ze jim doma ani neuvarim poradny jidlo (uvarim a ony to nejedí) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 10:34

Liesel výslužka je samozřejmě nejlepší! Moje babička toho vždycky navařila opravdu strašné množství. Moje mamka nechce opakovat stejné chyby, tak nám bohužel většinou nic nezbude Ono je to teda pochopitelné, jednak teda to množství od babičky se fakt nedalo sníst a pak když si nechá pro sebe na oběd, ségře na večeři... No nic nezbude.

Jako ségry taky nejsme žádné kamarádky, ale jako rodina držíme při sobě. Tak jestli u vás funguje toto, tak nemusíš smutnit.

Offline Tabea
8139 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 10:37

brrr tyjo, jedna kachna pro 10 lidí je hodně sportovní. Jsem si vzpomněla, jak nás kdysi kamarádka pozvala na oběd a uvařila jeden pytlíček rýže a něco malyho k tomu. Po obědě jak po vejprasku.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 10:43

Potrefenáhusa Ti řeknu, že tuhle variantu bych brala spíš (sice bych si furt připadala jako mizerná matka, ale děti by byly alespoň najedené ;o)

Offline Garfie
28577 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 10:51

brrr Takhle pamatuju slavnostní narozeninový oběd u švagrové. Jedna husa, která se v troubě slušně spekla, šest dospělých, tři pubertální kluci a dvě děti. Jako bylo mi jí tehdy docela líto a maso jsem ani neochutnala, tvářila  jsem se, že nemám chuť, protože to dostal každý tak jedno sousto. :-)

Offline Myrtila
5349 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 10:53

Tabea Jsem si u toho vzpomněla na jednu svatbu, kde bylo množství jídla na osobu na celý den tak nejak obdobné

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 11:12

Garfie Intimní osvětlení, sváteční oběd a kolující stehýnkoDiky za připomenutí geniálního filmu