Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. listopadu 2025 21:31

Tabea holky nezávodí, holky se hádají

Nevím, my jsme byly pořád v sobě, žádná nesměla mít o lentilku víc, vstoupit na její území, pořád v opozici, ignorování byla ta nejlepší varianta... Naši si s námi dost užili

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 09. listopadu 2025 22:14

EvaevaJá si tohle vůbec nepamatuji, asi jak jsem byla nejmladší a pro mě jsme vždycky byly tři, tak to bylo tak jako rozptýlené jako praly jsme se ahadaly a tak, ale že bychom byly v opozici nebo se ignorovaly to si nepamatuju. Prostě pořád byly nějaký interakce:D:D.

Offline Garfie
28577 příspěvků moje polička 09. listopadu 2025 22:31

Dusím to v sobě celý víkend, ale už to musí ven! Jdu si postěžovat, že v pátek jsme se účastnili Quizlet párty pro rodiče a totálně jsme to projeli!!! A ještě jsme jako jediní přišli v týmových tričkách, všichni v pruhovaném (čímž jsme se stali hvězdami večírku) a dali si jméno Sailors, takže to každý viděl!

Já už sice předem vtipkovala, že nemáme dobrý tým, protože jsme všichni z Evropy (vyjma naší Japonky, která ovšem celý svůj dospělý život strávila v Maďarsku). Skončili jsme druzí od konce a bylo to čiré utrpení, protože všechny otázky byly jen z oblasti Asie a USA, s výjimkou sportu, který byl ovšem bez možností a my všichni antisportovci jsme se nechytali. Naší silnou stránku jsme si zvolili geografii, ovšem slepá mapa Asie (jediná otázka!) nám nakonec dala slušně zabrat. 

Ale musím se pochlubit, nejlepší výsledky jsme měli z Japonska a to díky mně, nikoli naší Japonce.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 09. listopadu 2025 22:38

Garfie no tedy! Tlapkám (a usmívám se přitom, protože jste si to určitě super užili). Třeba to bude příště o Evropě a natrhnete jim trikot!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. listopadu 2025 22:42

Karja já myslím, že tohle bys asi věděla. Já si třeba nepamatuju, že bysme si spolu kdy hrály. Respektive hrály, ale fakt výjimečně.

Offline Janulik03
20296 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 07:14

To je hovädzie s mrkvou? Prečo je tá mrkva rozmixovana, vieš že to nikto nebude jesť. To druhé, je čo? Morčacie na karí. To čo sa sú za jedlá? Prečo neuveríš niečo čo majú radi? No teraz to už nechaj tak, to už bude hnusné. 

Tak čo aspoň samotnú ryžu si dajte 

Mami, prečo vravíš že mame prísť na obed a potom toto?

Ty cvicis? To ale musíš robiť takto, inak to nemá význam, to neschudnes  4 kila dole? To teda moc nie je! To sa pochval, až budeš mať dole aspoň 10! Len teda neviem, pri tvojej strave. 

Decká ideme, babina je dnes nejaká urazliva.

Zavolaj, až budeš mať lepšiu náladu 

Ahoj, máš zajtra niečo? Potrebujem.......

Tak peknú nedeľu máme za sebou 

To len že aj takéto dní sú a nesťažujú sa len deti na rodičov 

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 07:18

Janulik03

Skvrny na slunci očividně. 

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 07:57

Janulik03 chjo...

Offline Sweet Potato
40462 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:04

Janulik03 Tlapkám moc moc. 

Offline AprilTwelve
1026 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:05
Offline Samantha
3297 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:08
Reakce na Janulik03:

To je hovädzie s mrkvou? Prečo je tá mrkva rozmixovana, vieš že to nikto nebude jesť. To druhé, je čo? Morčacie na karí. To čo sa sú za jedlá? Prečo neuveríš niečo čo majú radi? No teraz to už nechaj tak, to už bude hnusné. 

Tak čo aspoň samotnú ryžu si dajte 

Mami, prečo vravíš že mame prísť na obed a potom toto?

Ty cvicis? To ale musíš robiť takto, inak to nemá význam, to neschudnes  4 kila dole? To teda moc nie je! To sa pochval, až budeš mať dole aspoň 10! Len teda neviem, pri tvojej strave. 

Decká ideme, babina je dnes nejaká urazliva.

Zavolaj, až budeš mať lepšiu náladu 

Ahoj, máš zajtra niečo? Potrebujem.......

Tak peknú nedeľu máme za sebou 

To len že aj takéto dní sú a nesťažujú sa len deti na rodičov 

Janulik03 

"Mami, prečo vravíš že mame prísť na obed a potom toto?"

​promiň , ale

nech si ty kočky, to budou lepší strávníci 

pardon, nějak nejde smazat ten původni příspěvek, ale ono co slovo, to perla

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:09

Janulik03 ouvej tlapkam moc

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:13

Janulik03 to zas bude dobrý. Někdy je holt máma bezpečný hromosvod.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:27

Janulik03 Tlapkám moc, ale teda ten první odstavec mě bolí za tebe obzvlášť. Já nesnášim, nesnášim, když někdo haní jídlo, tak at to nejí, ale mlčí. Zvlášt když se zve na ty víkendové obědy, však to je hrozné ušetření času...Já už vařim na dva dny a uplně vidim, jak ten další den bez vaření má uplně jinou hodnotu, kolik toho člověk stihne, nehoní se to ráno atd atd..... A ještě dva chody, takový hojnosti (!!!!).

Offline Janulik03
20296 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:30

No jo, ja viem, veď ono aj nejaký pokus o zmiernenie napätia nastal, ako napríklad pochvala tých krásnych malých priselcov s dôvetkom že hádam pôjdu preč.

Ale tak vo mne je ešte taká pachuť toho aká som neschopná, muž išiel do mnou po ich triumfalnom odchode na zmrzlinu, kašľať na diétu v taký deň, kúpili sme si domov chodecky pás, na ktorom som hneď ušla 6 km a na noc som zjedla dve lyžice nutelly (fuj) a celú noc mi bolo zle. 

Deň ako vyšitý. Idem do práce, umyjem výklad, a všetky regále, a zmeníme kompozíciu. To bude vzrušo. A inak vnuk si dvakrát pridal len malá zjedla iba samotnú ryžu, lebo aj tatinko nechcel také mäso. Bič na nich

Offline Garfie
28577 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:34

Janulik03 Shrnula jsi to tak pěkně, že mě to rozesmálo, ale na tvém místě bych je asi poslala do háje. :-)

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:34

Janulik03

že to neji předškoláci, mu dobrá, ale dospělí lidé?

Co ji doma? 

Školáci na druhém stupni mi sní v podstatě všechno, protože cokoliv je lepší než školní jídelna

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:39

continuity Vid, já ted na to krutí na kari docela intenzivně myslim!

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:40

Janulik03 ani nevim, co ti mam napsat, trochu se smeju, trochu je mi to lito za tebe. I deti maji sve dny, ale asi bych je hodne dlouho na obed nepozvala.

Ja to mam ted opacne, zvala jsem synovu rodinu aspon na kafe, nebo ze bych se u nich nekdy na chvilku zastavila, abychom se videli, ale jsou porad nekde v trapu. Minule kdyz potrebovali hlidat, byla jsem nemocna, nejak se mijime.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 10. listopadu 2025 08:47

Karja

já zas na dušené hovězí.