barbucha Hele, jak si vlastně zvykli ve škole? Hlavně mladý pán.
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa no právě že ty dva starší byli jakoby stejné váhové (rozumové) kategorie a i pro mě bylo snazší je porovnat. Tohle je jiný kafe:(
Kupodivu výborně, a mladý pán je dokonce nejlepší ve čtení, mnoho hvězdiček nosí! Zatim teda ![]()
barbucha mlademu panovi prejeme hodne dalsich hvezdicek
mlade dame samozrejme taky
A my pěkně děkujeme!
barbucha a takových obav bylo, jsou určitě oba šikovní.
barbucha Ja s tebou souhlasim, ta minuta rozdil mi ted prijde jako idealni, pokud teda clovek přežije ty prvni cca dva roky. A přestože mam taky holku a kluka, tak to spojeni mezi nima je fakt husty, doufam, ze jim tohle pouto vydrzi.
slniecko Dodatečně děkuji.
Vari jako babička dvou sourozeneckých párů, kde v jedné rodině je starší děvče - mladší kluk a v druhé jsou dvě děvčata, při téměř stejném časovém rozpětí cca 2,5 roku plus minus musím konstatovat, že v rodině kde je holka kluk jsou ty sourozenecké vztahy mnohem lepší, než u dvojice děvčat. Tam je ta řevnivost mnohem větší. Nevím proč, doufám, že se to časem taky srovná. Ale je to samozřejmě jen malý vzorek, jinde to může být úplně jinak.
Torrah a je ta holka starší nebo mladší, než kluk? Přijde mi, že to má taky dost vliv. ![]()
Karja já mám v okolí ukázkové příklady syndromu starší sestry (+ mladší bratr)
Vliv na dynamiku vztahu to určitě má, ale ne nutně na kvalitu. Podle mně má pořadí narození obecně na dítě velký vliv.
Tabea píšu to tam, děvče starší,kluk mladší
Torrah Jo, tak zrovna tahle dvojice u nás se buď ignoruje nebo dává čouda:D
Karja no vidíš, tak je to asi i jinými vlivy, kdoví. U nás si teda dávaj čouda sestry.
Torrah máš pravdu. Promiň.
Torrah Já myslím, že jsou ty sourozenecké vztahy dané spíš povahou dětí než pohlavím.
Karja Náš páreček si teda dokáže hrát velice intenzivně, třeba dneska spolu celé dopoledne tvořili jakousi skulpturu z ramínek a lepicí pásky (a pak se na mě společně naštvali, když jsem jim nakázala ať to uklidí :o)
DruI Jj, to je totiž osvědčená strategie nepřítel je rodič:D
Karja myslím, že holky tolik neřeší to přečurávání (stylem letím, nekoukám nalevo, napravo, ale MUSÍM být rychlejší) a jsou k mladšímu sourozenci obecně jemnější
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.