Karja ![]()
Prostě jsou výjimky, co potvrzují pravidlo.
Stěžovací vlákno
Karjařekla bych, že nevyhazuje hlavně ten, kdo se bojí reciprocity ![]()
Evaeva já nevím, mně to přijde takový nedůstojný, třídit a vyhazovat věci partnerovi. Nebo mu uklízet jeho pracovní stůl, batoh... Já to taky nedělám a když už mě něco fakt hodně pálí, navrhnu nebo vyžádám svolení.
žluťásek jo, já souhlasím. Co teda vyhazuju bez ptaní, jsou děravé ponožky a spodní prádlo, jinak se případně zeptám. Do skříně teda nelezu. Ale tak já nevyhazuju ani dětem![]()
žluťásek Já je taky netřídim, ale když se mi to při praní namane pod ruku a už je to hodně jetý (a to ty pracovní věci, jakože pracovní na fyzickou praci, jsou), tak letej, on by to byl nosil fakt do rozedrani, kdyz to ma na zahradu. Věci do kanceláře na to bych mu nesahala, ale tuhle druhou jakost v klidu, nerada peru takový už ojetiny.
Já teda bez ptaní vyhazuju děravý ponožky....:-) Jinak nic, když je něco opravdu strašné, tak slušně navrhnu. Většinou to bohužel skončí v kategorii "dobrý na práci do garáže", kde pochopitelně normálnímu člověku stačí jedno starý triko, ne tak našemu člověku.
Ovšem kdysi v pravěku jsem vyhodila (nebo teda schovala a vyhodila při stěhování, když už jsme spolu nechodili) ex příteli strašnej, strašněj mantl. Dlouhý (až po kotníky) džínový kabát, podšitý neonově zeleným plyšem, neuvěřitelnej kousek!!! Koupil si ho v nějakým západoneměckým sekáči hned po revoluci....odešel za plného slunce, takže ho u mě zapomněl a nikdy se po něm neptal...ale když jsme byli tak po dvaceti letech na kafe, tak si na něj normálně vzpomněl, tak zasněně říká "ty jo, kdysi jsem měl takový skvělý džínový kabát....kdepak je mu asi konec...." no odpadla jsem, ale nepřiznala se!!! ![]()
Teď mě napadá, měla jsem mu ho vrátit! To by byla hezká pomsta té holce, co mi ho odloudila....![]()
Garfie myslím, že už si to psala. Je to pořád stejně boží historka
Evaeva Jo, jak jsem to dopsala, tak se mi vybavilo, že už jsem to tu líčila.
Jsem tu dlouho, jak se tu minule psaly ty historky o vánočních stromečcích, úplně jsem si šlapala na ruce, mám jednu skvělou, ale píšu ji tu snad každý rokl
(minimálně jednou určitě).
Garfie to se neomrzi!![]()
Garfie to neva, už je na ní čas ![]()
Garfie per to sem! ![]()
Ale žádný stížnosti, že se opakuju, i když jsme ve správným vlákně!
Mám kamaráda, musím ho popsat, protože to dost dokresluje situaci. Je profesí baleťák, ale váží asi 120 kilo, takový "Satinský" typ, kdybych ho na vlastní oči neviděla ve dvě ráno tančit na stole, nikdy neuvěřím, čím se živí! Je strašně vtipný, všeobjímající, taková široká slovanská duše schopná pojmou spoustu kamarádů, dětí, vína a tak....takže tenhle muž se jednou v prosinci vracel z představení, které se protáhlo do baru a někde v tomto procesu potkal stromeček. Už si přesně nepamatuju, jestli ho koupil někde na místě, nebo mu ho někdo dovezl (a seknul se ve velikosti jen o metr). Každopádně to byla láska na první pohled, oni mají byt ve starém domě s vysokými stropy, takže jaksi nebral ohled na výšku, protože "k nám se vleze" a ani navelikost a váhu protože "já to unesu". Takže kamarád přišel z večírku s tímhle megastromkem a kolem druhé ráno ho nenapadlo nic lepšího, než se v obýváku podívat, jak ten strom vypadá.
Rozstříhal všechny ty provazy, načež stromeček rozložil větve...rozpětí asi tak čtyří až pět metrů. Fakt nepřeháním, prostě se kompletně rozprostřel po celé místnosti, nedalo se tam projít, málem ani dýchat, nic. Pochopitelně s tím nic nedokázal udělat, tak šel spát. Ráno děti totálně v extázi, manželka totálně nas...ná, pro kafe musela po čtyřech prolézat pod větvemi. Dopadlo to tak, že ho skoro celý víkend s kamarádem rozřezával na kousky....![]()
Nechápu, ze zrovna tahle historka mě minula.
continuity Tomu se mi vůbec nechce věřit! ![]()
Garfie
to sa neomrzí, a dokonca to čítam prvý krát
My sme jeden rok , ešte nebola vnučka, piekli s malým medovníky a zdobili. Hlavne sme mali pána Pernicka. No a môjho syna nenapadlo nič lepšie, ako v noci na všetkých panacikov dolepit také tie realistické plastové ocicka, ktoré mali aj pohyblivé vnútro. To bol ráno pre malého šok, že ožili
Janulik03
A jedl je potom? Já bych se asi bála, že mě v noci přijde strašit Perníčkův duch!
Garfie vieš že už neviem? Ale asi nie, ale o zábavu sme mali postarané
Garfie tohle jsem tu jeste necetla!!! A zrovna takova bozi superhistorka ![]()
Naprosto boží. A taky mně minula. Že ty sis to nechávala do teď pro jiný kamarády ![]()
Strom na Staromák v bytě a očička na Perníčcích ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.