Ženy, dík! ![]()
Stěžovací vlákno
Garfie Řekla bych , že tahle historka tu ještě neproběhla , je boží.![]()
Garfie Já myslím, že sis na rukou seděla už předchozích několik let, protože tuhle historku si taky nepamatuju! A teda i kdybych si pamatovala, tak ta se neomrzí ![]()
Fakt?? To snad není možný, já jiný online kamarády nemám! ![]()
Ale možná to bylo ještě na MP blahé paměti.
A k tým skvelým vianočným príbehom za oknom nádherne sneží.
Garfie tos psala na jinou parfumanii :)) taky čtu prvně, moc boží historka
Garfiečtu tady poctivě a tuto historku neznám
Boží
edit. Ani z MP si ji nepamatuju
Myrtila Očička kup. To je must have při tvoření s dětma. My je lepili krom jiného i na velikonční vajíčka a mělo to úspěch.
Ty jo, vy jste mě úplně rozhodily, donutily přihlásit se do Pekla a najít tu historku!!! ![]()
Ale vůbec se nedivím, že si ji nepamatujete, psala jsem ji tam v prosinci 2014!! ![]()
continuity A ty tam na ni reaguješ jako první a velmi pobaveně, roky letí, ale my jsme furt stejné! ![]()
Ale neujala se tam tak jako tady, očividně tam nevládnul takový smysl pro humor.
Garfie no stáří, co na to říct. ![]()
Já si teda nepamatuji ani kdo je vrah v detektivce, ale alespoň mi během čtení dochází, že to není poprvé.
Janulik03 očička na perníčkách bych teda ráda viděla :). A připomnělo mi to, co jednou nachystala dcera... ten pohled ráno po náročné noci...
letolet Boží! ![]()
Garfie také ji čtu poprvé a doufám, že ne naposledy! To se nevochodí ![]()
Jinak mé dětství (před 45 lety) je také ve znamení krpatých stromků, navrtávání větví, hledání správnýho rohu, aby se to schovalo. I strom, který tátovi o metr nevyšel (taky vysoké stropy), ale zato dole byl téměř holý.
Znáte tradici elf on the shelf? Tak my máme letos Zeiss on the Zeiss - dostali jsme včera pozornosti od Zeisse, od kterého jsme letos koupili ten nový mikroskop, včetně zakázkového playmobil panáčka Carla Zeisse.

dzizisketa Ten je kraaaasnej! Teda oba.
letolet
Aaa, to je boží!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.