Pan Zeiss je dokonalý!
Stěžovací vlákno
notna Tak při příští objednávce ![]()
Grrr....komu práve vypadla púdrenka a rozsypala sa?
Neviete ci predava Lancome naplne?
letolet
úplne to vidím
letolet Skvělý!
To si musím vypůjčit.
letolet to je vtipny! To snad udelam detem, az je tu budu mit, dam oci na pribinaky ![]()
Garfie ty jsi navic skvely vypravec, tlemila jsem se uz od toho "ve dve tancil na stole" ![]()
letolet tak teď je to ještě lepší ![]()
letolet vycitave pohledy ![]()
letolet ty voči v ledničče jsou boží
Garfie dík za historku, tu jsem taky nečetla.
Já si nejsem jistá, jestli jsem sem psala historku svoji, s Vánoci. Kdysi dávno jsem pracovala jednom podniku, a můj šéf byl mimo jiné aktivity majitel několika rybníků a na každé Vánoce mi dával kapra. Většinou pořádného macka. Můj první manžel neměl problém kapra zabít, takže OK. Jenže pak jsme se rozvedli. Já pak kapra nechtěla, neměl ho kdo zabít. Pak jsem si našla přítele a ředitel mi vnutil, že mi teda zas kapra dá. Vymínila jsem si, že chci malého a už zabitého, protože můj tehdy přítel (dnes už roky manžel) by nezabil ani žížalu, natož kapra. Takže prý OK. No a tak si tak pár dní před Vánoci pracuju a do toho telefon dcery, která málem plakala, protože u nás zazvonil ředitel a vrazil jí do ruky tašku s obr kaprem a ještě k tomu živým! Podotýkám, že v té době už jsme neměli vanu, jen sprchový kout... Takže musela ve sklepě vyhledat dětskou vaničku a kapra umístit do ní. No a co teď s ním, s živým kaprem. Přítel už v té době byl u nás, jakože na Vánoce bude s námi. Ale zabít kapra ani omylem. Takže to nakonec dopadlo tak, že já volala ex, jestli by mohl u nás doma zabít kapra. On naštěstí s tím neměl problém, přijel, a přítel mezitím vypadl ven a šel se procházet po městě, protože nechtěl být přítomen u exekuce... Já přijela domů a už naštěstí vše hotovo, kapr zabitý, naporcovaný, vanička uklizená, kuchyň taky... dcera a přítel na prášky. Jo, veselo bylo.
Torrahjá jsem to jednou měla naopak. V nedělni podzimní odpoledne volal tchán, že mi donese kapra od svy ségry, co má malý rybnicek. Muž zrovna v práci, druhá ze tří dvanáctek.
Prý se nemusím bát, že ho doveze už klepnutyho. Co já budu dělat se zabitým nevypitvanym kaprem? Dones ho pěkně živého, do pondělí večera to přečká ve vaně a pak ho chlap i vykucha.
Manžel zrovna dneska přišel s nápadem pozvat k nám jeho rodiče na Vánoce (nic nenamítám, jen to podle mě z mnoha menších důvodů odmítnou) a hned se zasnil, jak by mohli od strýce přivézt domácí kapry (u nich vždycky 2-3 ks). Tak cesta kaprů by byla: první den tchán pro živé 40 min tam a 40 min zpět, pak doma do vany nebo zabít a zpracovat, zachladit, druhý den zabalit, zachlazené převézt cca 2 hodiny, u nás zase někam dát a chladit (kam? do lednice by se to nevešlo) a pak další den usmažit.
Takže kapr kdyžtak bude jeden a zabitý, vykuchaný a naporcovaný od místního prodejce den před štědrým dnem ![]()
Myrtila ježiš netušim proč jsem v prvním momentu četla domácí kapybary ![]()
SunEclipse To taky netuším, ale kapybary bych klidně brala
živé teda
to je od malička moje oblíbené zvířátko ![]()
letolet Ježišmarja!!
Garfie zelenej kabát si taky pamatuju a ty historce se stromem sw tu směju nahlas ![]()
Potrefenáhusa Garfie Taky to mám před očima, tu vteřinu, kdy se ozve LUP a celej obejvák nevratně zaplněj větve ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.