Zina To jsem kdysi dostala. Bohužel neumím pískat. ![]()
Stěžovací vlákno
Zina my máme přívěsek spojený s mužovým telefon na synových klíčích, funguje je to jako ty hodinky. Už jsme to využili kolikrát. A jeden má syn v kapse při lyžování
twn naštěstí ještě potřeba nebyl.
Karja tak třeba si zkus na telefonu vytvořit rodinu těch dvou telefonů a když si budou vzájemně sdílet polohu, tak můžeš jedním ten druhej vyhledávat. Ja ta hledám synův telefon nebo i urguju syna, když neslyší zvonění. To hledání dělá dost hlasitej zvuk, i když je telefon na vibrace.
V pátek jsem donesla z pošty balík, byl to vánoční dárek - deskovka, a protože byly děti doma, nerozbalila jsem to a nechala v předsíni. Balík zmizel, včera mi to došlo, že tu nikde není. Asi byl vynesen s hromadou krabic od běhacího pásu rovnou do kontejneru. ![]()
Tlapkam
zhmotněná noční můra.
A v kontejneru už jsi byla?
Hned se mi vybavila vzpomínka, jak jsem dvakrát prolézala kontejner kvůli obáce s penězi (kterou jsem pak našla o několik měsíců později v nějaké igelitce).
Karja Hodinky jsou přidělané na ruce, ty jen tak nezaložíš ;o)
To by ses divila, já blbá včera chytrý hodinky hledala asi hodinu, prošla jsem celý domek a nebyla schopná je najít. Nakonec jsem je našla v kapse županu, o které snad ani nevím, že ji ten župan má. Proč jsem je tam po koupání šoupla nechápu. Jsou věci mezi nebem a zemí...
Pinot Noir uf, to zabolí. Třeba v tom kontejneru ještě bude?
To je mrzutý , mně takhle vyhodil balíček muž minulý týden, s papírem no. Ale šla jsem hledat a našla jsem to v kontejneru, ale šla jsem tam vážně tak dvě hodiny po něm a věděla kam. Čekalaa jsem pointu, že to rozbalili kluci, to by bylo přece jen veselejší.
Torrah dzizisketamuž to odvážel v pátek, to už je bez šance.
Tak.to u nás jak se objeví krabice, hned ji všichni prozkoumají a synek zabaví jako překážku/součást dráhy pro fingerboard
.
Pinot Noir To je teda pech! Lituju moc.
Pinot Noir Uaaaa! To si umim velmi dobře představit.
To by ses divila, já blbá včera chytrý hodinky hledala asi hodinu, prošla jsem celý domek a nebyla schopná je najít. Nakonec jsem je našla v kapse županu, o které snad ani nevím, že ji ten župan má. Proč jsem je tam po koupání šoupla nechápu. Jsou věci mezi nebem a zemí...
tak to melo aspon dobry konec. ja takhle ten zupan pote strcila do pracky. ty nove tudiz odkladam uz vyhradne na nabijecku
Pořádek musí být
Dárek! To by mě ranila mrtvice teda ![]()
Taky dobrý.
Já teda nemám šanci cokoliv vyhodit, milostpán se probírá odpadkama jak houmlesák, než s nima dojde do kontejneru. Papíry probere, některý radši projede skartovačkou (a vynadá mi že jsem neopatrná), prohlídne i koš na plasty (a vynadá mi že pořádně netřídím) a někdy snad leze i do směsnýho odpadu (a vynadá mi že pořádně netřídím). Tak jsem sice v bezpečí, ale kdo má poslouchat ty kecy...
Děkuji všem za účast. Jako není to nic, co by se nedalo vyřešit opakovaným nákupem, ale přes 800 v čudu a pocit debila k tomu. ![]()
Jo to nastve. Můj muž vždy řekne: klid, jsou to pořád jen peníze.
Tak ať už všechny dárky klapnou.
Pinot Noir tlapkám, muž mi takhle s plastem jednou vyvezl fungl nové závěsné květináče na terasu ![]()
Pinot Noir Tlapkám a dovedu si živě představit, že by se to stalo i u nás doma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.