Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40462 příspěvků moje polička 21. listopadu 2025 15:39

Zina To jsem kdysi dostala. Bohužel neumím pískat.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. listopadu 2025 15:40

Zina my máme přívěsek spojený s mužovým telefon na synových klíčích, funguje je to jako ty hodinky. Už jsme to využili kolikrát. A jeden má syn v kapse při lyžování twn naštěstí ještě potřeba nebyl.

Offline Janulik03
20296 příspěvků moje polička 21. listopadu 2025 15:59
Reakce na Sweet Potato:

Zina To jsem kdysi dostala. Bohužel neumím pískat.

​Môžeš aj tlieskať 

Offline Tabea
8139 příspěvků moje polička 21. listopadu 2025 17:44

Karja tak třeba si zkus na telefonu vytvořit rodinu těch dvou telefonů a když si budou vzájemně sdílet polohu, tak můžeš jedním ten druhej vyhledávat. Ja ta hledám synův telefon nebo i urguju syna, když neslyší zvonění. To hledání dělá dost hlasitej zvuk, i když je telefon na vibrace. 

Online Pinot Noir
29919 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 08:53

V pátek jsem donesla z pošty balík, byl to vánoční dárek - deskovka, a protože byly děti doma, nerozbalila jsem to a nechala v předsíni. Balík zmizel, včera mi to došlo, že tu nikde není. Asi byl vynesen s hromadou krabic od běhacího pásu rovnou do kontejneru.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 09:04

Pinot Noir

Tlapkam zhmotněná noční můra. 

Online dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 09:09

Pinot Noir 

A v kontejneru už jsi byla?

Hned se mi vybavila vzpomínka, jak jsem dvakrát prolézala kontejner kvůli obáce s penězi (kterou jsem pak našla o několik měsíců později v nějaké igelitce).

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 09:17
Reakce na DruI:

Karja Hodinky jsou přidělané na ruce, ty jen tak nezaložíš ;o) 

​To by ses divila, já blbá včera chytrý hodinky hledala asi hodinu, prošla jsem celý domek a nebyla schopná je najít. Nakonec jsem je našla v kapse županu, o které snad ani nevím, že ji ten župan má. Proč jsem je tam po koupání šoupla nechápu. Jsou věci mezi nebem a zemí...

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 09:19

Pinot Noir uf, to zabolí. Třeba v tom kontejneru ještě bude?

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 09:24

Pinot Noir

To je mrzutý , mně takhle vyhodil balíček muž minulý týden, s papírem no. Ale šla jsem hledat a našla jsem to v kontejneru, ale šla jsem tam vážně tak dvě hodiny po něm a věděla kam. Čekalaa jsem pointu, že to rozbalili kluci, to by bylo přece jen veselejší. 

Online Pinot Noir
29919 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 09:26

Torrah dzizisketamuž to odvážel v pátek, to už je bez šance.

Offline JankaM
3107 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 10:10

Tak.to u nás jak se objeví krabice, hned ji všichni prozkoumají a synek zabaví jako překážku/součást dráhy pro fingerboard .

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 10:30

Pinot Noir To je teda pech! Lituju moc. 

Offline Sweet Potato
40462 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 11:45

Pinot Noir Uaaaa! To si umim velmi dobře představit.

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 11:53
Reakce na Torrah:

​To by ses divila, já blbá včera chytrý hodinky hledala asi hodinu, prošla jsem celý domek a nebyla schopná je najít. Nakonec jsem je našla v kapse županu, o které snad ani nevím, že ji ten župan má. Proč jsem je tam po koupání šoupla nechápu. Jsou věci mezi nebem a zemí...

​tak to melo aspon dobry konec. ja takhle ten zupan pote strcila do pracky. ty nove tudiz odkladam uz vyhradne na nabijecku

Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 12:25

Pinot Noir 

Pořádek musí být Dárek! To by mě ranila mrtvice teda

Karja 

Taky dobrý.

Já teda nemám šanci cokoliv vyhodit, milostpán se probírá odpadkama jak houmlesák, než s nima dojde do kontejneru. Papíry probere, některý radši projede skartovačkou (a vynadá mi že jsem neopatrná), prohlídne i koš na plasty (a vynadá mi že pořádně netřídím) a někdy snad leze i do směsnýho odpadu (a vynadá mi že pořádně netřídím). Tak jsem sice v bezpečí, ale kdo má poslouchat ty kecy...

Online Pinot Noir
29919 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 12:29

Děkuji všem za účast. Jako není to nic, co by se nedalo vyřešit opakovaným nákupem, ale přes 800 v čudu a pocit debila k tomu.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 12:37

Pinot Noir

Jo to nastve. Můj muž vždy řekne: klid, jsou to pořád jen peníze. 

Tak ať už všechny dárky klapnou. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 12:59

Pinot Noir tlapkám, muž mi takhle s plastem jednou vyvezl fungl nové závěsné květináče na terasu

Offline Myrtila
5349 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 13:05

Pinot Noir Tlapkám a dovedu si živě představit, že by se to stalo i u nás doma.