Ja v obave, aby domáci priestor nebol zahltený blbosťami, zbytočnosťami, starými krámami , vecmi už nepoužívanými apod., likvidujem a zámerrne vyhadzujem často, a už som to párkrát dodatočne oľutovala . ![]()
Stěžovací vlákno
Tu je to asi fakt nákazlivé.
Včera som kúpila floristicku hmotu zelenú, že urobím adventný veniec. Dnes ráno muž pochoduje s tou igelitkou do pivnice že ide vyhodiť plasty. Našťastie som ho zbadala ![]()
Při stěhování mi muž vylil lahve s alkoholem, který jsem měla v přepravce, že je uklidím..., tyhle záchvaty uklízení jsou na zabití
Tak ted jsem rada, ze se manzel do vyhazovani nehrne.
U nás ne že se nehrne, ale je to klasickej sběrač! Projíždí nejen odpadky, ale když mu vrazím pytel (starý hračky, starý hadry, rozedranej kobereček...) tak to pečlivě vytahá, něco schová sestrám na chalupu... něco potají uloží ve sklepě... Ale vsadím se že kdybych omylem vyhodila diamantovej prsten, tak je v kontejneru dřív než mrknu ![]()
barbucha U nás sambo není zadnej sběrač, naopak, nic si nepořídí, vědomě neshraňuje. Ale taky ani nic nevyhodi, myslím, že existenci trideneho odpadu v novém bydlišti snad nezaregistroval. Jeho veci pracovní, bordel v dílně, starý oblečení, to musím vyhazovat já. Co bych dala za záchvaty úklidu, co se prostě občas nevyvedou....
Kokoska Bože, já se uchýlila letos k tomu, ze jsem mu vyhodila dvoje boty a delala jakože nic. Nejhorší je, že mi to přišlo nejjednodušší, ani jsem z toho neměla špatně pocit, naopak dobrej:D.
Karja to bych neriskovala. I kdyby je 5 let nenosil, v momente, kdy by opustily dum, by je nutne potreboval a byl by neprijemnej.
Kokoska táta dodnes občas vzpomene svoje tzv tričko se sovičkou, co mu máma vyhodila
Bylo mu asi dvacet, děravé a odpáral se rukáv i ta sovička (našitý pruh látky)
Já muži nic nevyhodím, ale občas nějaké to vyhození navrhnnu
a on toleruje moje krabičky a papíry popsané jen z jedné strany
Naša riaditeľka je takýto vyhadzovač. Kolegyňa niečo robila na svojom písacom stole, odišla učiť a po návrate z hodiny tie papiere nemohla nájsť. Tak prezrela všetky šufliky, skrine a nakoniec ich šéfka vytriedila do zberu.
Kokoska Bože, já se uchýlila letos k tomu, ze jsem mu vyhodila dvoje boty a delala jakože nic. Nejhorší je, že mi to přišlo nejjednodušší, ani jsem z toho neměla špatně pocit, naopak dobrej:D.
Já mám špatnej pocit tak akorát z toho, když vidím jak tahá polorozpadlý křusky (neb se mu v nich dobře chodí jak jsou hezky rozšlápnutý) nebo (oblíbený) džíny kde má na zadku už akorát osnovu, jíž mu elegantně prosvítaj spodky.
Zvlášť když se tak chystá na moje bejvalý pracoviště - aby mi tam plodil vostudu!! Takže city stranou, i kdyby se proskočil ( Kokoska ), kontejner to jistí a ani se s tím netajím! Beztak jediný nebezpečí následku citový újmy tkví leda v tom že nebude půl dne mluvit (což pokládám za nevyžádanej bonus
).
barbucha To víš já jsem taková hodná duše no, nečiň druhemu, co sama nechceš, že. Ale teď jsem si to obhájila, že jsou holky už velký a pamatuju si ty momenty z dětství, kdy jsem se styděla občas za taťku! Taky jsem mu následující měsíc koupila 5 bund. Jakože fakt 5 bund najednou, od létni až po zimni. Takhle dobrá já sem a takto jsem tu lež ,,ne, boty jsem teď nevidela,, vykoupila! Doslova.
No to jsi hotová světice! ![]()
barbucha Karja
muz taky neni sberac, ale je mu jedno, kdyz se v komore neco vali. Kdyz reknu, vynese to, ale svevolne k tomu nic neprida
A vzajemne do svych veci si nezasahujem, neexistuje, abych mu vyhodila jeho oblibeny rozdrbany sandaly a on neprobira nic meho.
![]()
Žiju s dospělým, svéprávným člověkem a chovám se tak k němu. Co kdyby něco za zády vyhazoval někdo mně?! ![]()
Jakýpak "za zády"?! ![]()
barbucha tak kdyz vidim podobny kus, rozparany tricko, nevratne pokecany kratasy, tak mu reknu, ze to uz nema nosit a ze to vyhodim. Musim teda rict, ze mezi lidi chodi slusne, jen sportovni hadry z nej obcas musim servat a strcit do pracky. Tam ma nejaky blok, ze pranim se ztraci funkcnost.
Sweet Potato ani to nemusi byt za zady. Takovy "na co tu mas tolik koreni, nechces neco vyhazet?" me dovede dost rozcilit. Ale aby sel a sam to probral a zlikvidoval, to si nedovoli!
Žiju s dospělým, svéprávným člověkem a chovám se tak k němu. Co kdyby něco za zády vyhazoval někdo mně?!
Presne v tomto jsem žila, ale pak jsem viděla ty holiny a prostě jsem si řekla, že kašlu na nějaký morální zásady. Jak říkala jednou Potrefenáhusa ve smyslu ze ten co se nehadá, tak toho ještě nikdo poradne nenasral...a ten kdo nevyhazuje, tak prostě ještě nepotkal ty správný holiny;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.