Pinot Noir tlapkám, muž mi takhle s plastem jednou vyvezl fungl nové závěsné květináče na terasu
Máme kolektivního manžela? Tyhle teda nebyly závěsné.
Pinot Noir tlapkám, muž mi takhle s plastem jednou vyvezl fungl nové závěsné květináče na terasu
Karja
Taky dobrý.
Na vinně jsem ale já..já totiž mám často ve zvyku vozit pár dní ten tříděný odpad v kufru auta než to vyhodim:D:D:D Takže se mi to tam kolikrát začne docela mísit no...což o to já se v tom vyznám, ale leckdo nezkušený, chtějíc podat pomocnou ruku to vezme sakumprásk všechno!
viktorka_od splavu no teda, tak to zabolí. Já se taky zapotila až na zadku, co jsem s nima udělala. Byl tu ten večer trochu zmatek s kočkama, jedna sežrala,co neměla,tak jsem ji furt hlídala, jestli je v pořádku a tak, no a takhle to dopadlo. Ale konec dobrý všechno dobré, jak kočka, tak hodinky, oddechla jsem si.
Pinot Noir jo, ten pocit debila, to mně vždycky mnohem víc mrzí, než celý peníze. Tak ať je to poslední zádrhel na cestě k Vánocům i v jejich průběhu.
Sweet Potato haha, myslela jsem, že se to může stát jen u nás.
Taky vyhodil (s papírem) dceřin očkovací průkaz, to jsem teda byla naštvaná hodně. Ale byla to "samozřejmě" moje vina, protože jsem ho nechala ležet na jídelním stole ![]()
Pinot Noir no, pocit debila by mohl mit spis ten,kdo vyhodi nerozbalenou krabici. A asi taky ne uplne lehkou jak by byla prazdna.
Pinot Noir
A v kontejneru už jsi byla?
Hned se mi vybavila vzpomínka, jak jsem dvakrát prolézala kontejner kvůli obáce s penězi (kterou jsem pak našla o několik měsíců později v nějaké igelitce).
ja prolejzala kontejner s vyhozeným vánočním papírem a papírovým ročním kuponem na MHD, kterej mi každoročně dávala babicka (nasla)
me manzel vyhodil nevybalenou krabici po stehovani. V krabici byl kasmirovy kabat....
clothilde Tak to je fakt na zabití. Koupil ti nový?
Koukám, že je dobrý, že je muž vycvičený se ptát na jakékoliv krabice. Já si totiž schovávám i některé prázdné ![]()
clothilde Ježiš.
Nejhorší je, že jsou to vždycky nepredikovatelné záchvaty aktivity. Na vše ostatní je vždy dost času.
Já jsem takhle přišla o kozačky při úklidu půdy. Taky manželova přehnsná aktivita. ![]()
999 koupil, ale uz to nebyl ten muj krasny kasmirovy plast.
A jeste mel pripominky, proc kabat nevisel ve skrini... . No nemohl , kdyz nebyla skrin
To jsou u vás tak velký kontejnery na papír, že se tam hází krabice vcelku?.![]()
Ja všechny vyhazuju placatý, to by se tam schovaly jen ty obálky s tisícovkama.
Tak to já jsem dvě sezóny považovala dvě zimní bundy za omylem mnou osobně vyhozené do kontejneru Diakonie Broumov, abych je třetí zimu našla bezpečně uložené v peřináči na půdě ![]()
Tabea Některé ano. Ty jsou okamžitě zaplněné prázdnými krabicemi. ![]()
Tabea ta moje vyhozená krabice placatá byla, byla to spíš taková kartonová obálka. Ta se v tom obřím množství po běžeckém pásu ztratí raz dva. Krabice samozřejmě rozlepujeme a sešlapáváme, ale tohle bylo jak když tu rozloženou krabici přeložíš napůl. ![]()
U nás takhle vyhazuje muž taky, mne krásnou starožitnou cukrenku na praskovej cukr po prababičce (přišla mu jeta a popraskaná, měla krakelovany sklo), sobe krytku na novou kouli od auta (tu jeste stihl z popelnice vyhrabat)
proste nevim, co to je, tak to vyhodim ![]()
ja tu schovavam ty nekompletní dřevěný pexesa apod., ze to jednou někde pod nábytkem vyplave a bojim, ze uz je to dávno na skládce
Tak ted jsem rada, ze se manzel do vyhazovani nehrne. U nas co by se vyhodilo s papirem, nemame sanci dostat zpatky, kontejner je obri s malymi dvirky nahore, neni to ten klasicky plastovy. Leda ze by byl tak nacpany, ze by to lezelo nekde v horni vrstve, ale jinak se to fakt neda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.