Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40462 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 13:08
Reakce na Mohučanka:

Pinot Noir tlapkám, muž mi takhle s plastem jednou vyvezl fungl nové závěsné květináče na terasu

​Máme kolektivního manžela? Tyhle teda nebyly závěsné.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 13:25
Reakce na barbucha:

Karja 

Taky dobrý.

​Na vinně jsem ale já..já totiž mám často ve zvyku vozit pár dní  ten tříděný odpad v kufru auta než to vyhodim:D:D:D Takže se mi to tam kolikrát začne docela mísit no...což o to já se v tom vyznám, ale leckdo nezkušený, chtějíc podat pomocnou ruku to vezme sakumprásk všechno! 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 13:51

viktorka_od splavu no teda, tak to zabolí. Já se taky zapotila až na zadku, co jsem s nima udělala. Byl tu ten večer trochu zmatek s kočkama, jedna sežrala,co neměla,tak jsem ji furt hlídala, jestli je v pořádku a tak, no a takhle to dopadlo. Ale konec dobrý všechno dobré, jak kočka, tak hodinky, oddechla jsem si.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 13:53

Pinot Noir jo, ten pocit debila, to mně vždycky mnohem víc mrzí, než celý peníze. Tak ať je to poslední zádrhel na cestě k Vánocům i v jejich průběhu.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 14:20

Sweet Potato haha, myslela jsem, že se to může stát jen u nás.

Taky vyhodil (s papírem) dceřin očkovací průkaz, to jsem teda byla naštvaná hodně. Ale byla to "samozřejmě" moje vina, protože jsem ho nechala ležet na jídelním stole

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 14:56

Pinot Noir no, pocit debila by mohl mit spis ten,kdo vyhodi nerozbalenou krabici. A asi taky ne uplne lehkou jak by byla prazdna.

Offline Potrefenáhusa
38894 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 17:47
Reakce na dzizisketa:

Pinot Noir 

A v kontejneru už jsi byla?

Hned se mi vybavila vzpomínka, jak jsem dvakrát prolézala kontejner kvůli obáce s penězi (kterou jsem pak našla o několik měsíců později v nějaké igelitce).

​ja prolejzala kontejner s vyhozeným vánočním papírem a papírovým ročním kuponem na MHD, kterej mi každoročně dávala babicka (nasla) 

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 20:11
Reakce na Sweet Potato:

​Máme kolektivního manžela? Tyhle teda nebyly závěsné.

​me manzel vyhodil nevybalenou krabici po stehovani. V krabici byl kasmirovy kabat.... 

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 20:24

clothilde Tak to je fakt na zabití. Koupil ti nový? 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 20:33

Koukám, že je dobrý, že je muž vycvičený se ptát na jakékoliv krabice. Já si totiž schovávám i některé prázdné

Offline Sweet Potato
40462 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 20:48

clothilde Ježiš. 

Nejhorší je, že jsou to vždycky nepredikovatelné záchvaty aktivity. Na vše ostatní je vždy dost času.

Offline miuu
413 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 20:52

Já jsem takhle přišla o kozačky při úklidu půdy. Taky manželova přehnsná aktivita.

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 20:52

999 koupil, ale uz to nebyl ten muj krasny kasmirovy plast.

A jeste mel pripominky, proc kabat nevisel ve skrini... . No nemohl , kdyz nebyla skrin

Offline Tabea
8139 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 21:06

To jsou u vás tak velký kontejnery na papír, že se tam hází krabice vcelku?.

Ja všechny vyhazuju placatý, to by se tam schovaly jen ty obálky s tisícovkama. 

Offline Aranel
6623 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 21:21
Offline Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 21:30

Tak to já jsem dvě sezóny považovala dvě zimní bundy za omylem mnou osobně vyhozené do kontejneru Diakonie Broumov, abych je třetí zimu našla bezpečně uložené v peřináči na půdě

Offline Sweet Potato
40462 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 21:31

Tabea Některé ano. Ty jsou okamžitě zaplněné prázdnými krabicemi.

Online Pinot Noir
29919 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 00:06

Tabea ta moje vyhozená krabice placatá byla, byla to spíš taková kartonová obálka. Ta se v tom obřím množství po běžeckém pásu ztratí raz dva. Krabice samozřejmě rozlepujeme a sešlapáváme, ale tohle bylo jak když tu rozloženou krabici přeložíš napůl.

Offline Potrefenáhusa
38894 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 07:02

U nás takhle vyhazuje muž taky, mne krásnou starožitnou cukrenku na praskovej cukr po prababičce (přišla mu jeta a popraskaná, měla krakelovany sklo), sobe krytku na novou kouli od auta (tu jeste stihl z popelnice vyhrabat) 

proste nevim, co to je, tak to vyhodim

ja tu schovavam ty nekompletní dřevěný pexesa apod., ze to jednou někde pod nábytkem vyplave a bojim, ze uz je to dávno na skládce 

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 25. listopadu 2025 07:13

Tak ted jsem rada, ze se manzel do vyhazovani nehrne. U nas co by se vyhodilo s papirem, nemame sanci dostat zpatky, kontejner je obri s malymi dvirky nahore, neni to ten klasicky plastovy. Leda ze by byl tak nacpany, ze by to lezelo nekde v horni vrstve, ale jinak se to fakt neda.