manžel v takýchto prípadoch so sarkazmom hovorí, že je to vymyslené priamo hlavou, a ja dodávam, že poriadne zelenou/ vojenskou / . Ale nie je na mieste robiť si žarty .
Stěžovací vlákno
Sest tydnu jsem byla objednana do ockovaciho centra na ockovani proti zloutence A. Ted mi volaj, ze nemam ve stredu chodit, ze nejsou vakciny. A ze bude neco v lednu, ale to maj plno, tak se mam objednat nekdy na jaro...
Nevite, jestli nekde neockuji a da se tam objednat?
Si tak naplánují na dnes HO, že si v pohodě doma udělám spoustu práce, aniž by mě někdo 10x denně otravoval , aby se mi podělal počítač. Takže už dvě hodiny sedím v práci a čekám na opravu, co měla trvat 20 min ![]()
Tvl, proč do všech svetrů rvou tu vlnu
Pět procent bůhví jaké recyklované příze je dobrý tak akorát k tomu, aby mně to sežralo za živa.
Evaeva Soucítím. Svetry s vlněnou příchutí, grr.
Zistila som, že horšia ako zima je tá tma. A s hmlou.
Zuzuli podívej se na zdravotní ústav se sídlem v Praze, ja takhle ulovila žloutenku i chripku
rasaNori ja na tom ockovani byla dneska rano prave v tom zdravotnim ustavu. Misto manzela, ktery ma od patka antibiotika. Na jedne pobocce mi to zrusili, ze nemaji vakcinu, ale pro nej na druhe byla a dostala jsem ji ja. Ted hledame nahradni termin pro nej a nikde zatim nic, ani ockovaci centra nemocnic. Rano mi rikali, ze neco ma prijit v pulce prosince a pak snad vypisi dalsi terminy, ale na leden je plno.
Tlapkam, mě to udělali s chripkou v Preventu. A to byla vakcína objednaná zaměstnavatelem, termin mám od října, objednávky se braly v srpnu.
Naštěstí měla vakcíny praktická, ke které jsem se zrovna chystala.
Tolik k mizerné proockovanosti, člověk chce, registruje se, firma to platí a nic. To by mě zajímalo, jestli poslali za mě fakturu.
continuity dneska me pobavila zminka v clanku o novych pripadech o tom, jak hygienici spustili kampan za proockovanost. Kampan dobra, ale jeste by to chtelo ty vakciny ![]()
Ja jsem hlavne rada, ze mi to volali uz minuly tyden, takze kdyz o vikendu bylo jasne, ze muz na to ted nepujde, mohla jsem jit misto nej. Kdyby ten dnesni ranni termin zrusil a me az pak behem dne nekdo volal, ze ve stredu nemam chodit, tak bych byla fakt nastvana.
Netuším, ako je to aktuálne s očkovaním na Slovensku, ale keď som sa chcela v lete preockovat proti čiernemu kašľu, tak sa mi podarilo v 4.lekárni kúpiť posledný Boostrix, s tým, že objednávky najskôr a aj to len možno, koncom októbra.
Zuzulijá bych to pořád zkousela, hygiena píše, že v 47. a 48. týdnu dorazilo 30 a 40 tisíc vakcín.
cast se naočkuje postexpozicne - to má myslím prioritu, ale někde budou.
Nakopla jsem ráno ve spěchu rostoucí židli, ty trčící nohy do prostoru jsou děsný a ani za osm let jsem si nezvykla. Je to trochu fialový, ale hejbat s tím můžu, tak jsem si ho ošetřila svépomocí. Ovšem jako největší problém se ukázalo, že jak jsem si přilepila ty prsty k sobě, nemůžu si vzít adjustační ponožky ![]()
To by mě zajímalo, proč je takový nedostatek vakcín. V práci jsem nahlásila externímu firemnímu doktorovi, kolik má dovalit vakcín na chřipku a jaké a nebyl problem. Děti jsem objednala k pediatrovi na žloutenku A, taky nebyla žádná panika. Ok, žloutenka je teď v ČR zrovna in
a tady ne, ale chřipku nechápu.
Tabea já nevím, jestli je nedostatek vakcín na chřipku. Obvoďáci dělají objednávky někdy v září nebo v létě podle zájmu z předchozích let. Já volala svojí doktorce minulý týden a za dva dny mně bodla
měla nějaké zbývající vakcíny. Jinak by mi ji musela doobjednat
Tabeaže není žloutenka chapu, chápu i že ta chřipka se musí objednávat, protože zájem může a nemusí být a pak se to musí vyhodit.
Ale nechápu, že mi nemůžou podržet rezervovanou vakcínu.
Evaevamě už v Preventu řekli, že už je pozdě, takže už je pravděpodobně ani mit nebudou. Praktická je měla objednané dřív a zrovna ten den dorazili (měla to na stránkách). Měla jsem spíš štěstí, než žeby opravdu byly.
continuity no protože už je celkem pozdě. Ale to, že ti nedrží objednanou vakcínu je samozřejmě hrozný.
Evaevaale ten termín mi dali oni!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.