žluťásek Ježiš, lituju tě moc, já si skopla takhle drsně palec před měsícem, dva dny jsem prakticky nechodila a bolí to ještě teď.
Stěžovací vlákno
continuity ne, takhle jsem to nemyslela. To, že ti dali termín takhle pozdě, je jedno, to ti samozřejmě mají držet. Ale je pozdě na to začít hledat vakcíny jinde a nemusí to vyjít. (I když si myslím, že když budou chtít, tak je zařídí.)
continuity to presne taky nechapu. Vcera mi na Karlaku pri ockovani rikali, ze maji vakciny presne na pocet tech objednanych lidi a az prijde dalsi davka, spusti zase rezervace. Tak proc me to koncem rijna nechalo rezervovat vakcinu v Karline, kdyz pak volali, ze ji pro me nemaj... kdyby to rovnou neslo, tak se proste vcas objednam jinam.
continuity To teda nechápu, proč ti nepodrží vakcínu. Dceři teď pediatr držel žloutenku tři měsíce. Pořád jí do termínu očkovaní lezla nemoc nebo závody.
Lenka22 tam to acko ted taky nemaj. Pisou, ze nejake terminy budou pak v lednu, takze se to hlida stejne jako vsude jinde.
Vakcina na becko problem neni, proti nemu se plosne ockuji vsechny deti uz nekdy od zacatku devadesatek, takze epidemie nejspis nehrozi.
Proti chřipce jsem se nechala očkovat před pár týdny, žádnej problém. Praktická mi nabídla i žloutenku, že mi ji zarezervuje - potud taky žádnej problém.
Jedinej drobnej problém je, že mám aktuálně covid ![]()
Tvl ledva jednu věc vyřeším, druhá nastane?! A to jsem ještě v mezidobí hnala ke kožnímu s příšerně svědící vyrážkou na holeni (údajně rovněž průvodní znak žilní nedostatečnosti, příčině těch delikátních potíží), vyfásla jsem krém na objednávku, naštěstí byl hotovej i zaúčinkoval rychle... ale ten covid jsem musela chytit někde tam na chodbě! Kurnik co je to za lidi, že lezou s morem do společnosti?! Roušku jsem nepotkala jedinou!
I v autobuse se dusila půlka cestujících ![]()
Já jak votrok ruším všechny kontroly, nevodvažuju se vystrčit rypák... a ostatní vesele po ulicích i doktorech rozstřikujou ty svoje jedy... Bych je rovnou zabila, hovada.
Samozřejmě včera lehnul i milostpán a teď se tu srovnáváme, kdo je víc na smrtelný posteli a kdo spíš přežije vyvenčit Poppy ![]()
To mě mrzí, přeji brzké uzdravení.
Musím si taky postěžovat. Jsem už tři týdny doma s virózou, která se mě nechce pustit. Teď už je to sice lepší, už nekašlu jako hrdinky v románech od Remarque, ale začalo mě bolet v uchu a mám ho zalehlé. Já už fakt nevím. Něco tak hnusného jsem nezažila ani když jsem měla Covid![]()
Musím si taky postěžovat. Jsem už tři týdny doma s virózou, která se mě nechce pustit. Teď už je to sice lepší, už nekašlu jako hrdinky v románech od Remarque, ale začalo mě bolet v uchu a mám ho zalehlé. Já už fakt nevím. Něco tak hnusného jsem nezažila ani když jsem měla Covid![]()
Já to tady vložila třikrát, no dyk to říkám, nejsem v pořádku![]()
Díky.
Zalehlý ucho, to by mi ještě chybělo. Stačí že nemám chuť ani čich (a dva nový parfémy očekávaný pod stromečkem
).
woman27 ja bych s tim uchem sla okamzite na orl. Crp ti delali? U mne to se stejnymi priznaky byla mykoplasma...
Tak ja si jdu taky postezovat, jaky mam letos "krasny" advent! ![]()
Mela jsem vcera rano genialni napad dojit si z posilovny pesky do Starbuck's pro kafe. Upadla jsem na naledi a "vyvrtla" si koleno. Jeste se nevi, jestli mam pretrhane vazy; pry na MRI nemuzu dokud to nesplaskne. Otekle je to jako konev a ta bolest! V zivote jsem nic takoveho nezazila... Na pohotovosti mi predepsali morphine, ktery ale vubec nezabira, a jeste me po nem boli zaludek.
No a tohle vsechno se odehrava v dobe, kdy jsem bez prace a nemam zdravotni pojisteni ![]()
Z prace jsem odesla 7. listopadu a prestoze to bylo moje rozhodnuti, strasne me to sebralo (zejmena kvuli cire nespravedlnosti ze strany zamestnavatele). Vubec nevim, co budu delat. Puvodne jsem si myslela, ze s moji specializaci a zkusenostmi bude hracka najit nove misto, ale zacinam se obavat, ze jsme prece jen pomerne male mesto. Reditel pastaku kudy chodi, tudy me pomlouva (kratce pred podanim vypovedi jsem proti nemu svedcila u soudu a usvedcila ho nejen z nekompetence, ale hlavne z toho, ze lhal pod prisahou), a bohuzel on je tady doma a ma konexe, zatimco ja jsem naplava z Chicaga. Takze i presto ze on udelal svinarnu se ted prezentuje jako obet.
Tak tady sedim v posteli a je mi ze vseho smutno.
barbucha Tlapkám.
MP Marge Drž se. Bude líp.
MP Marge - teda to je typický Murphyho zákon - čo sa môže pokaziť, pokazí sa, alebo nič nie je tak zlé, by nemohlo byť horšie ,úprimne s vami cítim ! Hlavne, nech sa to koleno dá čo najskôr do poriadku, ostatné príde tiež, verte si !!!!
MP Margeno to se to sešlo, objímám aspoň na dálku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.