Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Miru
16853 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 18:06

MP Marge 

Tak je to na první pohled relativně negativní. Ale dají se z toho vytěžit i pozitivní aspekty -

hmm, takže teď "musíš" sedět na zadku.?.

Tak k Tobě mohou přijít třeba Tví bývalí klienti, po kterých Ti bylo smutno

A taky můžeš doma "ležet" v inzerátech na novou práci mnohem intenzivněji, když jsi omezena na pohybu.

...když píšeš, že je to maloměsto - myšlenka přestěhovat se jinam, kde by se Ti líbilo z x důvodů víc, je pro Tebe nereálná.?.

(pokud tedy z principu chceš zůstat, kde jsi a "vybojovat si" svoje místo,

resp. vždy a i všude jinde se mohou objevit lidé, kteří zrovna nejsou ti, které by jsi si sama vybrala do svého života. Na druhou stranu každá negativní situace "něco" říká...)

Náhodou - máš co dělat...

Zvládneš to

Offline Makara
3654 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 18:13

MP Marge ty jo! Držím palce, ať se koleno co nejdřív spraví, a přeju dobrou práci pod dobrým šéfem. 

Offline Tabea
8139 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 18:17

MP Marge držím palce, ať se ta smůla zlomí.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 19:22
Reakce na Blanka:

MP Marge - teda to je typický Murphyho zákon - čo sa môže pokaziť, pokazí sa, alebo nič nie je tak zlé, by nemohlo byť  horšie ,úprimne s vami cítim ! Hlavne, nech sa to koleno dá čo najskôr do poriadku, ostatné  príde tiež, verte si !!!!

​Dekuju, a mate pravdu, nejdulezitejsi je to zatracene koleno! Ja budu tak stastna, az prestane bolet, ze mi bude vsechno ostatni jedno  

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 19:23
Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 19:32
Reakce na Miru:

MP Marge 

Tak je to na první pohled relativně negativní. Ale dají se z toho vytěžit i pozitivní aspekty -

hmm, takže teď "musíš" sedět na zadku.?.

Tak k Tobě mohou přijít třeba Tví bývalí klienti, po kterých Ti bylo smutno

A taky můžeš doma "ležet" v inzerátech na novou práci mnohem intenzivněji, když jsi omezena na pohybu.

...když píšeš, že je to maloměsto - myšlenka přestěhovat se jinam, kde by se Ti líbilo z x důvodů víc, je pro Tebe nereálná.?.

(pokud tedy z principu chceš zůstat, kde jsi a "vybojovat si" svoje místo,

resp. vždy a i všude jinde se mohou objevit lidé, kteří zrovna nejsou ti, které by jsi si sama vybrala do svého života. Na druhou stranu každá negativní situace "něco" říká...)

Náhodou - máš co dělat...

Zvládneš to

​Mas pravdu 

Ono taky ja jsem se az do toho urazu drzela. Rozhodla jsem se, ze si dam mesic pauzu od hledani prace a budu se soustredit na psani. Tak mam konecne webove stranky - digitalni portfolio (zatim tam tedy toho moc neni, ale uz se na tom pracuje). Prihlasila jsem se zase do kurzu tvurciho psani, zacala chodit do mistniho klubu ctenaru... Mel to byt cas odpocinku a rozjimani, a no a od pristiho tydne jsem se planovala polozit do hledani te prace.

To koleno mi to pokazilo

A to vis, ze se prestehuju, kdyz tady zadne slusne misto nenajdu! Ja na tom zase tak netrvam, ze musim zbytek zivota prozit v Cedar Rapids.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 19:32

Makara Tabea Diky

Offline Kokoska
35004 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 19:44

MP Marge asi by to chtelo obstrik od ortopeda, ale nevim, jak to je drahe, kdyz nemas pojisteni. U vas nejde platit si pojisteni, kdyz nepracujes? 

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 19:46

MP Marge Tlap, tlap!

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 19:53
Reakce na Kokoska:

MP Marge asi by to chtelo obstrik od ortopeda, ale nevim, jak to je drahe, kdyz nemas pojisteni. U vas nejde platit si pojisteni, kdyz nepracujes? 

​Jde, nebo lepe receno slo - nez Trump prisel s "Big Beautiful Bill", cimz zrusil dotace, ktere udrzovalo ceny na prijatelne urovni. Od ledna to bude tak drahe, ze se ocekava, ze se miliony Americanu octnou bez pojisteni, protoze si to proste nebudou moct dovolit.

Guvernerka Iowy, skalni Republikanka, kdyz se ji nekde na mitinku volici ptali, jestli ji nevadi, ze to bude spoustu lidi stat zivot, pokrcila rameny a odvetila "vsichni jednou umreme"

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 19:53

brrr Diky

Offline Kokoska
35004 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 19:56

MP Marge to je tedy uroven! Ty chudy a min majetny at umrou a pak nastane ta Great America?

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:17

Kokoska Jo

Online Miru
16853 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:20

MP Marge 

...

Ta noha Tě "zastavila", aby jsi se soustředila na sebe víc "dovnitř",

měla jsi na sebe samu více času a mohla dělat intuitivně to, co považuješ v daném momentu za, pro Tebe, nejzásadnější,

aby jsi si ujasnila, co chceš a co ne, co může být a o čem můžeš event. uvažovat.

Nic se neděje jen tak, všechno má svůj důvod

Offline woman27
574 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:36

monis 

Crp mám teď už nízké, pod 5. Ale původně to začalo šíleným kašlem a bolestí v krku, jedna antibiotika, potom pauza, znovu se to vrátilo, druhá antibiotika a teď to ucho. Zítra jdu hned ráno.

Offline woman27
574 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:39

MP Marge 

Hlavně se uzdrav, práce k tobě přijde sama. Bude to dobrý

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 22:09

MP Marge ach jo, tohle je hrozné. A neudelas nic.

To s tím kolenem je ještě k tomu navíc, tlapkam moc.

Offline Garfie
28577 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 00:48

MP Marge Hrozné. A koleno k tomu, tlapkám moc!!!

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 05:55
Reakce na continuity:

MP Marge ach jo, tohle je hrozné. A neudelas nic.

​Jo, ten pocit bezmoci je na tom to nejhorsi

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 05:56
Reakce na Garfie:

MP Marge Hrozné. A koleno k tomu, tlapkám moc!!!

​Diky

Koleno je na tom momentalne to nejhorsi.