MP Marge máš to náročné, kiež by sme ti mohli pomôcť, tak aspoň virtuálne objatie ![]()
Stěžovací vlákno
MP Marge jako někdo kdo podobný úraz před lety přechodil: Ledovat, odlehcovat a ono to bude za čas lepší. ![]()
Lze to vyřešit i konzervativně. Ted se to sice moc nedělá, ale když jsem byla mladá, tak zpřetrhané vazy ani operovat nešlo. Udělala se artroskopie, vyndal poškozený meniskus (což už se dnes zas naopak dělá jen velmi omezeně) a pacient dostal dlahu a radu posilovat svaly kolem. Ondřej Banks s tím lyžoval závodně dost let. Kamarádka s tím taky chodila po horách dost let.
Takže já bych si, co se týče pojištění a doktorů úplně nezoufala. doresis to až ho budeš mít. Není to tak super urgentní jak se zdá. Ona je dlouhá rekonvalescence i po operaci.
MP Marge to je mi líto, ať tě aspoň bolest a otok co nejrychleji přejdou. ![]()
MP Marge Lepím na tvé nebohé koleno virtuální náplast
na děti má taková náplast vždycky až zázračný účinek
A výhledově ti přeju nějakou lepší práci (a tvému bývalému šéfovi, ať ho dostihne karma)
MP Marge brzo bude líp![]()
MP Marge jak píše continuity , koleno odlehčovat, ledovat (mně osobně pomáhal priesnitzův obklad) - taky jsem si úrazem zničila koleno, takže dobře vím, co to obnáší. Drž se, určitě bude líp. A kté práci - ty se neztratíš, jsi skvělá. Šéfovi přeju, ať ho karma dožene. S pojištěním je to jak naschvál, to je tak snad vždycky. Ono je to tam u vás teď vůbec takové celé podivné.
Vím, jak koleno svinsky bolí, takže tlapkám a přeju, aby se brzo srovnalo.
MP Marge no teda, tlapkám, objímám a moc držím palce ![]()
A stejně jako výše - ledovat, nezatěžovat, pak si pořiď ortézu pro zpevnění na pohyb po nerovném povrchu. Nebude to úplně super, ale fakt není nutné se hned hnát k operaci, na tu se připrav až budeš pojištěná.
A když tě tu mám... Strašně moc držím palce všem normálním Američanům, aby se tohle šílenství přehnalo a přehmaty napravily. Vždyť i skalní voliči DT snad musí vidět, jak jde skoro vše proti jejich zájmům, proti jejich blahobytu.
barbucha Tlapkám.
Děkuju. Už mě to všechno začíná unavovat, půl roku problémů doprčicpráce.
Doufám, že se do vánoc hodím kapku do figury, abych mohla aspoň ty hladový krky nakrmit!
Kupodivu se mě už zželelo i mladýmu pánovi, takto necitovi z povolání - včera se nabízel jestli nechci nakoupit!
To už jako bych měla smrt na jazyku!
Naštěstí to vzápětí, vida jak mě zaskočil, vylepšil pobídkou ať se laskavě koukám uzdravit, "aby o těch vánocích to žrádlo nestálo za starou belu!"
barbucha Je to na houby, když se to hrne jedno za druhym.
Koukám že když se něco sere... tak to stojí za to. Hele hlavně ať se koleno vylepší, to je základ. Pak můžeš jít dělat cokoliv, seš šikovná holka... a přitom se rozhlížet po něčem ještě lepším případně ![]()
Tak ať je brzo líp!!
Jo, jedno vyřešíš a přijde zas něco
Chtělo by to už nějakou pauzičku! ![]()
MP Marge Foukám moc ![]()
Mně podobné vyhrocené sešlosti obvykle pomůžou dovolit si konečně na chvíli ztratit glanc a pustit ven emoce...
Janulik03 Pinot Noir DruI Liesel Torrah continuity andulka01 barbucha Jitka77 Dekuju vsem za ucast, snad jsem na nikoho nezapomnela ![]()
Jinak vase "virtualni naplasti" a prani brzkeho zlepseni zafungovaly: Je to porad otekle, ale uz to tak pekelne neboli. Nevim, jestli je to prirozeny vyvoj, nebo vsechen ten Ibuprofen, ktery jsem vcera sezrala, ale vecer uz jsem se v pohode divala na film bez toho, aby me bolest rusila. A v noci jsem i spala, coz je velky posun.
Prosim vas, kdo s tim mate zkusenosti: Kdy tak myslite, ze bych s tim mohla zacit ridit? Zadne velke vzdalenosti, jen tak po okoli.
P.S. Pri chozeni to samozrejme jeste porad boli jako cert ![]()
Ono je to tam u vás teď vůbec takové celé podivné.
No, to je receno velice diplomaticky
MP Marge nechtěla jsem se tě dotknout. Ono u nás je to podobné, vůbec teď nahoru vylézají samé podivné kreatury.
A když tě tu mám... Strašně moc držím palce všem normálním Američanům, aby se tohle šílenství přehnalo a přehmaty napravily. Vždyť i skalní voliči DT snad musí vidět, jak jde skoro vše proti jejich zájmům, proti jejich blahobytu.
Clovek by myslel, ze? Ale prestoze nekteri uz obraceji (dokonce i nekteri politici, donedavna skalni priznivci), tak porad zustava dost tech, kteri si to proste nepripusti, bez ohledu na danou objektivitu. Kdyz se jim neco nelibi, tak to nikdy neni vina vlady, vzdycky za to nejakym zpusobem muzou Demokrati - nebo emigranti
MP Marge nechtěla jsem se tě dotknout. Ono u nás je to podobné, vůbec teď nahoru vylézají samé podivné kreatury.
Vubec ses me nedotkla, naopak ocenuji decentni vyjadreni! Jsi mnohem zdvorilejsi nez ja; ja rikam na ferovku, ze ziju ve fasistickem state.
Uz me i napadlo, ze bych mohla nekam jinam, coz dokazuje, jak je situace vazna, protoze ja to tady miluju a povazuju za svuj domov.
A ono taky kam, ze jo
Mně podobné vyhrocené sešlosti obvykle pomůžou dovolit si konečně na chvíli ztratit glanc a pustit ven emoce...
No ja na pohotovosti bulela jako zelva...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.