Zuzuli drzim palce, ja dárek asi oželim.
Stěžovací vlákno
Zuzuli ach jo, ti chlapi jsou někdy fakt divný. Drž se. ![]()
Edit: napsala jsem to hned, jak jsem dočetla tvůj příspěvek. Pak jsem se teprv dočetla, že už jste si to vyjasnili. To jsem moc ráda. Ono někdy je to těžký. Strach o druhého dokáže dělat s vědomím divné věci.
Je fajn, že si to uvědomil.
Jako já vím, že mám kolem hlavy svatozář a už si doma měsíc šlapu na jazyk, ale tady si ulevím. Koupili jsme si čtyři letenky domů na Vánoce, já s dětma o týden dřív a zpáteční společnou. V polovině listopadu se nějak vyvinulo, že muž pojede v prosinci do Evropy na služebku a vrátí se den před tím, než my odletíme. Takže nakonec si to nějak vyšolíchal, prodloužil si služebku a firma mu zaplatila jednosměrnou letenku. Takže co dělám já? Od toho listopadu do něj klavíruju, ať si pořeší ten zpáteční let, že když ho nenastoupí z Tokya, tak propadne, ať jim zavolá a vyřeší to....Minulé dva týdny jsem to připomínala prakticky denně, 2x mu přeposílala kontakt....
A co dělá muž? V pondělí tam konečně zavolal, aby zjistil, že letenka se opravdu nedá opravit na jednosměrnou, musí ji zrušit a koupit novou. Může pořádat o vrácení peněz, ale pravděpodobně je nedostane, je to na poslední chvíli a neměl žádný speciální tarif. Ta letenka, kterou máme my, v tuto chvíli stojí 80 tisíc, to je víc, než jsme dali za všechny čtyři obousměrně...Snažila jsem se mu najít nějaké jiné, poslala pár návrhů a jeden (nejlepší) s varováním, že tam něco smrdí a ať si ověří všechny podmínky. Co udělal muž? Koupil si včera tu "smradlavou" bez ověření. A poté zjistil, že přestup je v Tel Avivu, kam potřebuje viza, protože musí z nějakého důvodu opustit halu, vyzvednout si kufry a znovu se vrátit a z toho samého terminálu odletět. A že je to neproveditelné, protože z bezpečnostních důvodů končí check-in do Tokya přesně ve chvíli, kdy letadlo z Evropy přistává....
Takže musí zrušit druhou letenku, opět požádat o vrácení peněz, které zřejmě nedostane a dnes si koupil letenku do třetice....![]()
Zuzuli no tak aspoň ze tak...nečte to tu tajně?![]()
Garfie no teda...jdou na mě mrakoty. Ja vím,proč už nechci mimo Evropu.
Garfie mně by asi kleplo teda!
Garfie Ty jsi fakt světice :-). Myslím, že jsme si jednou psaly, že ty naši chlapi jsou podobný typy. Jsou pracovně schopni řídit půl zeměkoule, ale zvednout telefon a objednat se k zubaři už je nad jejich síly. Ale vydržela jsi dlouho teda, já bych mu další kolo letenek nehledala :-).
Garfie uf. Vaří se mi krev jen to čtu.
continuity hele to vim taky,ale nejak se dostanu domu lip z Portugalska s prestupem v Bruselu, nez z Tokya s prestupem v Tel Avivu, no ne?
To je všude stejny.
já bych mu to zařídila celý. On by brblal, že jsem organizátorka, ale nervy mám jen jedny.
Na únorovou Itálii máme letenky i ubytko a muž má na starosti auto. Myslíte, že už alespoň kouknul na půjčovny?![]()
Rezervaci na nový rok jsem dělala včera večer, příhodně jsem využila chvíle, když se vrátil z hospody. Předešlé pokusy končily slovy, že to chce probrat s tím a tamtím (novoroční víkend nás dvou, jen to znamená odjet ze silvestra už prvního). Jediný, s kým to bylo potřeba konzultovat jsou děti a ty jsou dávno vyřešené.
999 mam tohle doma taky, navíc i toho mnou objednaného doktora je schopnej zazdit. Ale ja končím po prvním výpadku....
já bych řekla, že v tomto případě není Japonsko hlavní příčina problémů. ![]()
Garfie Tak snad tě ta svatozář moc netlačí! Ale tak třeba se alespoň muž do příště poučí, že tě má poslouchat ;o)
Garfie Tak snad tě ta svatozář moc netlačí! Ale tak třeba se alespoň muž do příště poučí, že tě má poslouchat ;o)
![]()
DruI Tak to pochybuju, jak píšu, mám stejnej vzorek...
continuity není, no. Spíš taková pridana nehodnota![]()
continuity stes U nás se schyluje k tomu, že se asi pěkně naštvu :-). Vymyslela jsem, že dáme tchánovi lístky na dobrej hokej, viz vánoční vlákno. Je to narychlo, nejlepší lístky jsou pryč, ale ještě jsem dva celkem dobrý našla. Dala jsem je do košíku, ukazuju je manželovi a on mi říká, že jsou za bránu, tudíž blbý a že on sežene lepší. Zavolal známému a teď čeká. Ty moje lístky jsou samozřejmě pryč. Už to vidím, jak 23. řekne, že lepší nesehnal a co tedy tchánovi vyberu. To je bohužel ta situace, kdy do toho nemůžu hodit granát a odejít středem. No šťastné a veselé :-).
stes
já bych řekla, že v tomto případě není Japonsko hlavní příčina problémů.
No asi tak! ![]()
Jinak já si šlapu na jazyk, protože hádka kvůli tomuhle mi nestojí za to. On se akorát naštve, protože sám vidí, že to podcenil, nepotřebuje abych mu k tomu slyšel "já ti to říkala", to on dobře ví. :-) Mně se to v podstatě netýká, stojí to spoustu peněz, který já ale fyzicky nevidím, tak si je nepředstavuju, s dětma pomoct po cestě nepotřebuju, teď poletí o den dřív a to znamená, že nás vyzvedne na letišti autem a nemusím vlakem...a ještě, to že nekibicuju u něj mám (doufám) schovaný..![]()
A stěžovala jsem si tady, jak se minule vracel ze služebky na Velikonoce a v Budapešti na letišti mu řekli..."no ano, máte letenku na 17., ale července, ne dubna!". ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje