Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 20:05
Reakce na Zuzuli:

monis 711990 Evaeva Miru diky

Nejblbejsi je na tom cele to, ze ja tu rekonstrukci sama chci. Chci nosit zase vystrihy, pekny pradlo a plavky... proste to udelat kvuli sobe. A prave az ve chvili, kdy se na to budu citit i fyzicky. Ne ted, protoze nekdo jiny to chce

​tak bych mu to takto přesně řekla nebo napsala 

p.s. Citaci jsem použila, ale když budeš chtít, tak to potom smáznu, jen napiš 

Online Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 20:11

Kokoska z toho vlastniho tuku to ma i ma pribuzna. Urizne se kozni lalok z bricha, necha se tedy pripojeny pres cevy a pak se tunylkem v podkozi presune na misto prsou, kde se prisije. Misto relativne male operace s vlozenim implantatu je to velka brisni operace s mnohem delsim zotavovanim a jizvami navic. Takze ja se priklanim spis k tem silikonum, tohle me desi vyrazne vic. Navic silikon se da kdykoliv vyndat, tohle je uz nevratne.

Online viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 20:12

Zuzuli musi to byt moc tezke citit nepochopeni a odmitnuti od toho nejblizsiho clovekaale verim ze tvuj muz neni zadny primitiv, ktery by sel "po kozach", takze.. asi to bude chtit opravdu probrat do hloubky az se emoce zklidni na obou stranach, abyste se pochopili navzajem. mozna ma jen podvedome presvedceni, ze pak bude "vsechno jako driv", ale to nebude nikdy, a neni to tvoje /ani jeho/ vina..

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 20:17
Online Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 20:25

Allysa

Vsak na tu rekonstrukci neni zadny deadline, udelaj nam ji klidne v sedmdesati, kdyz o ni budeme stat. Zmenit nazor muzeme kdykoliv.

Ja si ze zacatku myslela, je na ni pujdu hned. Dokonce mi bylo lito, ze jsem nedostala implantaty hned, ale musim pockat. Ale to jsem jeste nevedela, jakou neplechu v tele udela to ozarovani. Proste to plosne svari vsechny vrstvy kuze k sobe a jeste po trech letech tam mam bolestive srusty. Bez ozarovani by to bylo asi v pohode, jizvy po operaci me nijak netrapi. Ted nemam prsa uz tri a pul roku a nejak jsem se s tim szila. Nosim epitezy a krom leta, kdy se mi pod nimi dela ekzem, mi prijdou jako fajn reseni. Navic trochu bojuju s myslenkou, ze to stejne prsa uz nikdy nebudou, jen kus silikonu pod kuzi. Proto chci jit na tu konzultaci a nejak si to tam osahat. Treba budu nadsena a pujdu do toho hned

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 20:27

Allysadržím palce, dobře to dopadne. 

Jinak, pokud si správně vzpomínám, Zuzuli taky jednou psala, když byla v léčbě, že rekonstrukci spíš nechce.

Dej tomu čas, je v pořádku řešit věci, které jsou důležité TEĎ. 

Hlavně ať jsi zas zdravá

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 20:37
Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 20:39

viktorka_od splavu Souhlasím Zuzuli , je to teda tenký a křehký led...

Allysa

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 20:52

ZuzuliDržím palce, ať ti to dobře dopadne, zdraví je nejpřednější a přesně, je to další operace, další zásah, musíš se na to cítít ty.

My to tu slavíme s tebou, místo tvého může. Asi to jsou silné emoce a ty z něj prostě mluvily dneska a pak to odezní a bude to zase dobrý;-)

Offline Makara
3654 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 20:59

Zuzuli jsou tu vyrecnejsi, tak ode mne jen přání oboustranného pochopení 

Allysa

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 21:02

Zuzuli Jde to, ale komplikovane, nemam zachovnou operaci, pokud bych se rozmyslela, musela bych jit cestou kozniho stepu nebo expanderu...proste mi prijde, ze uz jsem to telo natrápila dost a za dalsi bolest mi to nestoji... 

Kazdopadne ti drzim palce, opravdu je to jenom tvoje rozhodnuti a naprosto chapu  ze se te ta reakce manzela tak dotkla, i kdyby to byl jenom " zástupný" problem. Optavdu je nefér na tebe tlacit. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 17. prosince 2025 07:26

Allysa Zuzuli 

Moc vám držím oběma palce.

Offline stes
9269 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 08:06

Zuzuli nechci se rozepisovat, nebylo by to hezké....tak jen,že Ti přeju zasloužený klid a držím palce...

Offline stes
9269 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 08:10
Online Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 08:53

Tak ja hlasim, ze se mi vecer manzel omluvil za prehnanou a nezvladnutou reakci a probrali jsme to

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 08:56
Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 08:57

Zuzuli no super

Tady si fakt stačí postěžovat.

Online Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 09:03

continuity tak ja si zkusim postezovat jeste jednou a snad to zase instantne zabere.

Chtela jsem rano pred praci vyzvednout jeden darek v alze v holesovicich. Ale jim spadl system a uz pul hodiny tu trcim, s darkem zaseknutym mezi zaplacenim a vydejem. Na oprave pry intenzivne pracuji. Tak prosim silu parfumanie, aby to spustila a ja mohla jit

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 09:17

Zuzuli bojím se, že na alzu je i vesmír krátký , objednala jsem během víkendu ještě jeden darek. Doručuji to od soboty, furt to nemám, mezitím normálně dorazily dva balíky od zásilkovny, což jsem považovala za větší problém. 

Chtěla jsem to dnes předělat na pobočku, ale vidím, že to nepomůže. 

Online Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 17. prosince 2025 09:24

continuity uz to spustili, ale na vydej porad cekam. Jsem tu uz hodinu. Mam nastesti v ruce listecek, protoze vydej pres aplikaci porad nefunguje. Psala jsem sefovi, ze se dneska zdrzim, a on mi odpovedel, ze on je zase zasekly na urade, takze v pohode