Garfie jseš silná žena!
Velikonoce jsem už milosrdné zapomněla. ![]()
Garfie jseš silná žena!
Velikonoce jsem už milosrdné zapomněla. ![]()
Garfie Tak jo, taky máš exemplář, který se asi nepoučí ;o) Tak hlavně, že má i své dobré stránky!
999 no...Škoda dobrého nápadů. Treba to jeste vyjde.
999 Na jakej zimák plánuješ koupit ty lístky? Jestli do O2, tak ti klidně poradím kam :-).
999 jezis tohle podepisuju. Muj taky, dokazal behem tydne zkolaudovat testovaci polygon, aby mohli hostit prezidenta ale zubar nebo detska logopedie, to nezvladl. Dovolene planuju ja, on nikdy necte ty dodatky jako jsou obecne podminky. Proste jedna driv nez mysli.
Jen jednou jsem ho objednala ke sve dentalni hygienistce, nacez to zrusil 30min pred terminem a ja dostala takovy kartac od dane pani, ze jsem tam radsi prestala chodit. A takhle je to se vsim mimo praci. Sem tam se pochlapi a zaridi neco v rekordnim case, ale vetsinou to ma totalne na salamu.
A na podzim byl na sluzebce v Kosicich. S kolegou podobnym exemplarem si nekoupili zpatecni letenku, ze se uvidi, jestli letet jebo vlakem... a pak zjistili, ze vlak i lety jsou plne, tak frajeri leteli pres Budapest xy hodin na ceste.. To jsem se smala hodne
.
Jinak já si šlapu na jazyk, protože hádka kvůli tomuhle mi nestojí za to. On se akorát naštve, protože sám vidí, že to podcenil, nepotřebuje abych mu k tomu slyšel "já ti to říkala", to on dobře ví. :-) Mně se to v podstatě netýká, stojí to spoustu peněz, který já ale fyzicky nevidím, tak si je nepředstavuju, s dětma pomoct po cestě nepotřebuju, teď poletí o den dřív a to znamená, že nás vyzvedne na letišti autem a nemusím vlakem...a ještě, to že nekibicuju u něj mám (doufám) schovaný..
A stěžovala jsem si tady, jak se minule vracel ze služebky na Velikonoce a v Budapešti na letišti mu řekli..."no ano, máte letenku na 17., ale července, ne dubna!".
to je ještě horší případ, než když jsem zjistila, že se nemáme jak dostat z Helu, protože jízdenky na vlak jsem koupila dvakrát tam ![]()
Kdyby se ten vlak nedal za tři eura stornovat. no a letiště v Budapešti, to je opravdová výzva
horši je v Evropě už asi jen Bukurešť.
Všude je něco, ten můj zvládne opravit letadlo, zarizuje složité opravy, nedostatkové díly po celým světě, ale na zasklení dvířek z koupelnové skříňky firmou z vedlejší ulice jsem čekala 2,5 roku.
Mně muž slíbil, že nakoupí nějaké dárky, že není problém, podívá se a vybere. Takže vešel do obchodu a celou tu dobu, co tam byl mi volal a ještě mi posílal i fotky. Mě to hrozně rozesmálo.
continuity no asi tak. Muj muz je sikovny, ale proste mesice nekdy i roky trva nez neco udela. Pak to je sup sup, ale nez zacne
. V praci to je jina pisnicka. A vlastne delal i stavebni dozor na dome sestry, takze ta ma vse hotove. Kdezto my....Koukam ze je to vsude stejne. Ale je lepsi se s tim vcas srovnat. Veskere zalezitosti kolem deti resim po sve ose, muz funguje jako taxikar. Proste dostane instrukce, ktere uz splni. Ale ze by sam vymyslel treba kam je potreba deti objednat, akce ve skolce, vyber skolky, ze potrebuji treba pas ...to nema poneti a hlavne by ho to vubec nezatezovalo. Proste by treba neodletely bez toho pasu a bylo by
.
Karja muz vypravoval dite do skolky, dostal instrukce ze batuzek a piti a at mu da bundu. Tak hned ze kde ma dite batuzek. Pak nemohl najit lahev na piti, tak mu dal litrovou svoji. Jen bundu nasel. Tuhle slo dite do skolky ve vraku od pyzama, ze nenasel tricko
. Jednou jsem slouzila a behem jednoho dne stouply teploty asi o 10-15stupnu. To uz vypravoval muz. Kdyz jsem odpo prisla pro dite, tak mel snehule a obleceni totalne stejne, co jsem mu dala predchozi den rano ![]()
Jinak já si šlapu na jazyk, protože hádka kvůli tomuhle mi nestojí za to.
Toto je aj moja stratégia , pre kľud v rodine, a hlavne pre ten môj . Nie, že by som niečo podstatné robila manželovi za chrbtom , ale keď sa napr. v debate naše názory zásadne líšia, prestávam vysvetľovať, a radšej mlčím, no a niekedy aj konám podľa svojho. Možno sa to nemusí páčiť mladomanželkám, ktoré si chcú presadiť svoje za každú cenu a to tak, aby manžel pochopil a ustúpil, ale v mojom - v našom - prípade viac ako 50.ročné, inak vcelku obojstranne spokojné manželstvo, mi dáva za pravdu .Netvrdím, že je to jediný recept pre všetkých, ale povaha môjho manžela si to proste vypýtala .
Blanka Tohle dělá jedna tchýně mojí kamarádky, ta kamarádka to tak vyprávěla několikrát. A já je občas vídám, a párkrát jsem právě slyšela, že ten manžel řekne fakt nějakou blbost nebo se obrátí na tu manželku fakt s kravinou nebo s něčím takovým rozporovatelným, a ona tak jako zachová ledovej klid, max řekne, něco takového pološtiplavého, že ten muž stejně netuší ten význam té poznámky, pro něj je to jako takové potvrzení, ale my ostatní chápeme. A ta kámoška mi několikrát říkala, já bych taky chtěla umět držet hubu:D
Garfie
ta svatozář svítí až sem!
Garfie no, ten popis mi zní, jakoby se mohl přesně tak odehrát u nás doma. ![]()
Vari Ano, do O2:-). Já vlastně už poradit nepotřebuju, je skoro vyprodáno, na ten ideální zápas, takže já už nemám co vybírat. Uvidím, jestli on ty dobré lístky sežene :-).
stes víš, to není problém cesty mimo Evropu
. My už pana Garfie trochu známe
, a já bych nebyla světice, já bych byla rozvedená. No, jsem slabší kus, zdaleka nejsem odolná jak Garfie...
Mmch. syn dnes, možná zítra, hodlá objednávat vánoční dárky. Autobus z letiště zásadně nekupuje hned po letence, ale složitě řeší týden před odletem přes Bratislavu, aby pak na cestě domu strávil dvojnásobek času. A jiné veselé příhody. Takže vím, že takových jedinců je spousta. Já si rozumně vzala nudného plánovače a ověřovače
.
999 Na Pardubice nebo na Kometu? :-) zrovna na tyhle dva zápasy se lístky musí kupovat s předstihem plus lidi s aplikaci Spart měli předkupní právo na šest lístků, aby se to naplnilo Sparťany a ne fanoušky těch druhejch týmu.
Garfie strhla bych mu to z kapesného ![]()
Samantha
Kéž bych měla japonský systém, kdy muž doma vysype výplatu a dostane kapesné!!!
Jinak děkuji za účast, vidím, že podobných kousků je více, to mi dělá škodolibou radost! U nás je zatím situace taková, že Izraelci vrátí cenu letenky (kromě nějakého manipulačního poplatku), protože došlo ke zrušení do 24 hodin, pravidlo, které jsem neznala, tak třeba se vám taky bude hodit. Číňani dostali požadavek a uvidíme, jestli z nich taky něco kápne....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.