Sweet Potato nevím, jestli ještě někdy budu schopná projít kolem, aniž bych se podívala na tu římsu. Každej den. A pořád mě mrazí ![]()
Stěžovací vlákno
Chris Rea![]()
žluťásek
no...
![]()
Rozesmutnilo mě to dnes, teda včera.
Driving home for Christmas je moje nejoblíbenější vánoční písnička. Vždycky si ji pustím, když jedeme na Vánoce k mým rodičům, v okamžiku, kdy uvidím, jak se zvedají Jeseníky z té hanácké placky. ![]()
Mám ráda i další jeho písničky, ale tohle je srdcovka.
Pinot Noir moje Looking for the Summer. A o ŠD večeři si ho pouštíme leta.
Cekaji nas krasne Vanoce s chripkou typu A![]()
Obávám se že u nás to bude podobné. Dítě včera lehlo s něčím. Test zatím nic neukázal tak uvidíme. ![]()
rysamona jako sebe preziju, ale te dcery mi je hrozne lito. Uz 4 dny s horeckama, na Vanoce se s nikym neuvidime a jeste jsme pred propuknutim toho hnusu stihli dojet na Vankce k nasim
Tak se modlime, at to nechytnou. Hlavne ze jsme vezli lyze a brusle...
Vyrazit z klientů touhle dobou podklady a informace je mission impossible, fakt. ![]()
držím palce, ať se jí trochu uleví.
Takto jsme měli jedny Vánoce s Covidem. Děti to tehdy jen lizlo, ale já jsem seděla u stromečku nadopovana všemi drogami, co jsem doma měla.
Pinot Noir Lituju tě moc. A přeju sílu odmítnout ty, kteří nedodali včas, ať to neděláš 24. nebo 29.
monisTo je fakt pech. Snad dcera bude brzy bez horečky a rodiče to nechytnou. Držím palce!
Synek s rodinou rusi vánoce, ma zápal plic![]()
Malicherna stiznost, ale...... muz zabalil darky do velikonocniho baliciho papiru
, takze budeme mit pod stromeckem zajicky, pomlazky a kraslice.
Emerald O existuje velikonoční balící papír? Aspoň budete mít pod stromkem jarně a optimisticky veselo
Jako jedna z mála činností zůstává balení jen na mně - nikdo nestojí vo ulepený zmačkaný balíčky mocně omotaný lepicí páskou, jak by to dopadlo kdyby se toho chopil milostpán ![]()
Ale můžu nabídnout přebytky! Jako každoročně jsem přitáhla novej balící papír plus stužky plus mašličky atd. - abych ve skříni našla ještě tři role z loňska ![]()
Emerald hihi, ale mě by to pobavilo, nepohoršilo. Ale mně nevadí ani dárek k narozeninám/svátku ve vánočním papíru, až tady jsem zjistila, že to mnohé uráží.
stes to je pech! Zdá se, že teď je zázrak zůstat zdravý.
notna díky! Já teda nikoho odmítnout nemůžu, jsem prostý zaměstnanec, ale doufala jsem, že všechno podám dnes a přes Vánoce budu dělat jen nějaké věci, ke kterým součinnost klientů nepotřebuju. No tak nic, no.
Pinot Noir Tlapkám, právě jsem odeslala poslední DPH, ale dělané tak, aby to tak nějak bylo. Zároveň jsem dodělávala i za kolegyni, která už je druhý DPH nemocná, s tím, že mám zadat nabušení dokladů juniorním kolegyním, takže: předžvejkám jim podklady - zkontroluju to po nich -buď opravím rovnou, nebo vysvětluju, co bylo špatně- finalizuju. Do toho vysírají klienti, kteří už DPH mají, ale ptají se 23.12. na to jak zaokrouhlit fakturu, nebo že jim z Kalkaty poslali dar Matce Tereze zpátky, protože se změnil název účtu, a příchozí částka v korunách se liší.
Do toho nejprůserovější klienti posílají PF 2026 s baňkama, jehličím a zvonečkama s dodatkem, že se uvidíme až 5.1.2026.
Pinot Noir To je jasný, to by měl nastavit mantinely pro klienty majitel. Je to hrozná bezohlednost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje