Stěžovací vlákno
barbucha Tak nebudu si balit darky, ktery jsou pro me.
Pinot Noir Me taky, jen nechapu, proc se nezeptal, jestli mame vanocni balici papiry nebo darkove tasky.
Emerald já si je nakoupím i zabalím:-)
Isca haha, přesně! No já třeba čekám na fotku vánočních balíčků, jestli obsahují logo. Balíčky už se rozdávaly, takže se hledá, jestli někde není nějaký zapomenutý, aby mi ho mohli vyfotit. A z polské banky, která uvítá uživatele po přihlášení rozsáhlým holedbáním, jak udělají i přes svátky pro klienty první poslední a 23. nemáme váhat zadávat příkazy, ještě ten den budou provedeny, nejde stáhnout ani blbý výpis v pdf, o importu plateb nemluvě. Ale prdím na to už, byla jsem si chvíli zabruslit a jdu na ty saláty a kapry, nějak to dopadne.
notna no jo no, když ti klienti mají pocit, že když mi tentokrát dali podklady už 18., tak jsou na mě jako hrozně hodní.
Kolikrát to bylo ještě s takovým blahosklonným dodatkem, že tentokrát na to budu mít spoustu času a bude to v klidu. Že hned na to pláchnou na 14 dní do Dubajů a Seychelů a žádné dodatečné info už z nich nevyrazím, to už nedodali. ![]()
Emerald haha, ten je hodně viditelně velikonoční ![]()
Lenka22 Jen at se trochu snazi!
Ale vybrala jsem si je, to zase jo.
barbucha Zbytek balim umelecky ja
, ale kdyz mi zapomene do terminu dat darek pro nekoho z rodiny, tak uz ma smulu a musi balit sam.
Pinot Noir Vzdyt jsem to psala
, jen teda pomlazka chybi.
Emerald představovala jsem si něco takového, nějakou barevnou změť. ![]()

Emerald já si je nakoupím i zabalím:-)
Při zřídkavých příležitostech, kdy milostpán obdržel konkrétní instrukce stran firmy a zboží, bylo vždycky balení luxusní. Málo platný, v obchodech to uměj
pokud tam trefil ![]()
Jo a k balení dárků: balila jsem je předevčírem a uprostřed akce, pár minut před půlnocí, vrazil do obýváku starší syn, že nemůže spát.
U nás se nehraje na Ježíška, takže nešlo o žádné prozrazení, ale stejně musí ty děti mít nějaký radar, nebo co, protože tohle vylézání z postelí, napít, vyčůrat, to se u nás vůbec neděje. To se musí někdo pozvracet, nebo se dít jiná katastrofa, aby vylezli.
Pinot Noir Tak mě dal muž instrukce, že mám uspat brzo děti (což nevím jak, když ta starší chodí spát sama do pokojíčku), že musí ve vaně umýt kolo:-/. Chodí spát dřív než ta starší, tak myslím, že budeme muset jít ráno s holkama na procházku.
Pinot Noir Chápu to a znám. Mám právě obdiv k těm, kteří řeknou do 15. doklady, jinak nezaručujeme podání v termínu. Pak je nutný neuhnout. Příští rok je 15. komplet dodané vše. Bohužel to znám jen z firem, se kterými spolupracuju. Ja na to taky koule nemám a nechám se ukecat. Letos naštěsti takové experty nemam.
Emerald Manžel je muž budoucnosti. ![]()
notna my jsme letos dostali prikazem do 17. Posilam DPH za 2 firmy a co jsem udelala? Z mailu od ucetni jsem to ulozila do opacnych adrearu a odpinkla do datovky. Nastesti to pani na financaku zachytila a volala ucetni, ta volala mne a poslala jsem to teda znovu. Zaplacene to nastesti bylo dobre, prikazy k platbe jsem si vytiskla z tech mailu. Jo, kdyz se dari...
Prave som musela nahukat z okna na mladez pustajucu za domom petardy a ohnostroj. Dpc hlavne, ze je zakaz. Ale aspon po vyhrazke policajtmi vypadli. Decka nemohli zaspat a nemozem ani vyvetrat. V tejto hmle sa ten smrad drzi furt za oknom. Za 2 minuty otvoreneho okna mame napachnuty cely byt, mladsiemu sa z toho chce vracat. ![]()
barbucha já využívám muže jako pomocnou sílu. Balíme bez izolepy, tak mi tu drží, tu dá palec na uzel a popisuje. Letos nám naopak tři role nestačily a musela jsem ještě dokupovat. Ale už je to od včera hotové
Dárky pro mě zařizuje a balí sám, akorát posílám tipy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje