Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. června 2017 13:06
Reakce na Makiiii:

A tak já vím, že víš a děkuju

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 04. června 2017 13:17
Reakce na Mutziputzi:

Mimochodem by mě zajímalo jak se zdejší bakteriofóbky stravují? Jíte v restauraci, necháte si nakrájet salám, sýr? Pokud ano, velmi nedůsledné!

V tomhle jsem ještě divnější. Tohle všechno v klidu dělám, ale mám problém jíst jídlo u běžných známých lidí. Až na pár vyjímek.

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 04. června 2017 13:42
Reakce na brrr:

Hmmm mňam 

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 04. června 2017 13:43
Reakce na Potrefenáhusa:

u babičky jsme si zeleninu a ovoce ze zahrady umývali... no, tak to ovoce spíš vůbec:-) ale třeba mrkev vytaženou ze záhonku otřepat od hlíny, opláchnout v sudu na dešťovku (plným muších larev atak:P a sníst. taky furt žiju:D

49363 příspěvků moje polička 04. června 2017 13:45
Reakce na Zarinya:

si uplně představuju jak vyloví ten příbor z kabelky kde se válí sto let ve všem tom... pořádku;-) mezi napůl spotřebovanýma flaštičkama antibakteriálních gelů

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. června 2017 13:57

uplne jsem si vzpomela na prazdniny u babicky, diky :D

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 04. června 2017 14:12
Reakce na Potrefenáhusa:

já se přiznám, že jsem si asi ruce v životě žádným antibakteriálním gelem nemyla, ani žádný dezinfekční ubrousky nenosím a nepoužívám, v práci si utírám ruce do kalhot, protože sušák sice máme, ale ten z doby krále klacka a já na to nemám trpělivost a stále žiju a ani na sobě žádný známky nemoci nepozoruju. 

z tý louže u brrr bych se teda nenapila, ale ve věku jednoho roku jsem se napila u babičky na zahradě ze sklenice s na sluníčku naloženými slepičinci na hnojení, to teda málem nepřežila moje matka, která to pak viděla...

Teď jsem teda úplně OT, ale těmi slepičinci  jste mi připomněla blog Sláma v botách , musím si to zase přečíst (nejsem autorka, aby si někdo nemyslel, že si dělím reklamu),  vždycky mě od smíchu píchá v boku (a přechází mě chuť na biozahradničení)

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 04. června 2017 14:20

jěště k těm játrům - no, kdyby dostal ránu balením mražených jater, tak by teoreticky mohlo dojít i k poškození játry

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 04. června 2017 14:23
Reakce na SunEclipse:

teď jste mě zbořila...

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. června 2017 14:25
Reakce na SunEclipse:

ježiš, musela jsem si to přečíst 3x, než jsem pochopila rody a pády :-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. června 2017 14:29

při této debatě jsem si vzpomněla na posedlost všelijakými těmi udělátky do wc. vůbec nechápu, proč to lidi dělají. stačí mejt octem. je to eko, levné a účinné. akorát to není barevné. a není z toho hromada odpadu a nehynou z toho ryby. ve firmě jsem to musela zakázat, protože lidi místo aby mísu pořádně umyli, radši do ní zavěsili barevné kuličky. nejlepší byly toalety plné vodního kamene nebo rzi s nějakou blbostí zavěšenou z každé strany  

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 04. června 2017 14:30
Reakce na Camp_L:

ježiš fuj, ještě, že si to nepamatuju....

jinak máma byla zubařka a když jsem byla malá, tak dělala zubní chirurgii a teda s tou hygienou se to nějak extra nehrotilo, ale moc nepadaly do úvahy různý skejty a kolečkový brusle :-D

49363 příspěvků moje polička 04. června 2017 14:47
Reakce na Camp_L:

Teď jsem teda úplně OT, ale těmi slepičinci  jste mi připomněla blog Sláma v botách , musím si to zase přečíst (nejsem autorka, aby si někdo nemyslel, že si dělím reklamu),  vždycky mě od smíchu píchá v boku (a přechází mě chuť na biozahradničení)

nemám problém s jakýmkoliv zvířectvem, zvládám i úklid u prasat - ale slepičince prostě nedávám, neumim si představit mít doma slípky, nejhorší puch co znám:-(

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 04. června 2017 14:49

Já jsem městská holka. Ne, že bych ještě neviděla slepici, ale o síle slepičinců mám jenom mlhavou představu. ale ten popis je dostatečně sugestivní, blíž se s tím seznamovat nepotřebuju

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 04. června 2017 14:49
Reakce na Potrefenáhusa:

Hele, u nás je to doteď. Nejvíc úrazů u dětí v souvislosti se zuby je prý na těch plastových motorkách, mamka by nikdy nešla na procházku s vnoučetem, co jede na tom vehiklu.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 04. června 2017 14:59

Ja si pamätám, akonaši chceli strašne kúpiť nejakú romantickú chalupu na Liptove. Tak sme tam išli a ako sme vystúpii z auta, celá dedina posiata kačacincami. Ako ja si dodnes nepamätám z tej dediny nič, pretože som len išla s hlavou sklonenou a snažila sa moc na to nestúpať, aj keď to veľmi nešlo a v duchu som strašne dúfala, že im to nevyjde.

Nevyšlo !

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. června 2017 15:07
Reakce na slniecko:

Moje prateta měla na dvorku, kudy se vcházelo do domu, slepice. Dál asi psát nemusím? Až za pár let jim udělali ohrazený výběh na zahradě.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 04. června 2017 15:10
Reakce na slniecko:

my měli u babičky sousedy, co měli takovej ten dvůr, přes kterej se chodilo do chalupy, udusanej od kačen, nějakej rybníček pro ně, v rohu hnojník a na zahradě ovce. Měli takovou tu provozní kuchyni, do který se lezlo rovnou ze dvora s několika velmi vytíženýma mucholapkama a pak parádní pokoj, do kterýho už se zouvalo a převlíkalo. Na vratech pár vysychajících králičích kožek, na zahradě ovce. Ta paní sousedka byla vyhlášená pekařka široko daleko, pekla úplně úchvatný kremrole a já návštěvy u nich milovala, jen projít přes ted dvorek plnej kačinců vyžadovalo docela odvahu :-D

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 04. června 2017 15:14

... ta diskuse vyse o hygiene a strachu z mikrobu mi pripomnela rodinnou historku me kamaradky, jejiz dedecek byl extremne cistotny, kdyz jeho manzelka domu prinesla bochnik chleba, musela ho omyt pod tekouci vodou - no a tenhle pan v roce 1970 chytil jako snad jediny clovek v ceske casti tehdejsiho Ceskoslovenska choleru... to je proste ironie... /a musel se nakazit v Praze, protoze tu zasadne neopoustel/

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. června 2017 15:17
Reakce na Potrefenáhusa:

Provozní kuchyně,  mucholapka, parádní "seknice" a kremrole souhlasí,  ale kachny a ovce nebyly