si myslím, že se dnes kolem hygieny dělá zbytečný povyk - imho to začalo jako marketingová strategie, jak udat čisticí prostředky. Bohužel některým vnímavějším se to uhnízdilo do podvědomí a efektem sněhové koule to došlo až k fobii z bakterií. Někde jsem četla, že se výrobci bojí napsat na jogurt, že obsahuje Lactobacillus ![]()
Stěžovací vlákno
Jo - ty papírový na fotobuňku jsou nejlepší!
No a pak mám u sebe v kabelce vždy lahvičku s antibakteriálním gelem ![]()
Antibakteriální gely mě strašně rozesmívaj, dobře z vás tahaj peníze![]()
Mňo tak abych kopla do bábovičky, ten zásobník s mejdlem nebude sterilní.
tak líbání na pusu s kýmkoliv kromě partnera ze srdce nenávidim. když nestihnu uhnout... bleeee
No líbat..v týhle kategorii sou hygienicky náročnější aktivity ![]()
Proto tam píšou L.acidophillus, to zní lákavě ![]()
Tak určitě né ten z drogérie či supermarketu - v tom nejsme ve při.
A nebo myslíš, že ty přípravky určený pro nemocniční hygienu jsou k ničemu? ![]()
![]()
Já si vždycky u "hygienickej debat" vzpomenu na llehce šiblou kamrádku, která to množství bakterií u těhle aktivit málem řešila odchodem do kláštěra. Ta ten antibakteriální gel snad i jí.
Pro chirurga výborný, pro běžný život zbytečné.
Nejen pro chirurga (myslím ty pracovní), ale tady je zřejmě třeba zdůraznit, že ta dezinfekce neslouží k ochraně zaměstnanců, aby něco nechytli, ale k ochraně pacientů
Mno, doporučovala bych dezinfekci nejíst (
)
No tak to snad zdůraznit potřeba není ne
a pro zřejmost tedy nahraďme chirurga zdravotníkem.
No já myslela pro ostatní, někdo si ty bakterie z reklamy na domestos představuje moc živě..
Tak vono takový koupání v rybníku kde žijou ryby..no každej to má nastaveno jinak, mám kamarádku, co by do rybníka nevlezla, já tam vlezu. Vzájemně si to berem na vědomí a nevyčítáme si to (a o to de)
zásadní podle mě je to, aby člověk svýma hygienickýma návykama neobtěžoval ostatní - nesmrděl a naopak navzdrory svý bakteriofobii splachoval veřejný toalety a tak, že.
posledni prispevek![]()
Ja rozhodne nechci vyvolat desinfekcni flame
. Jen nemam rada susaky na ruce a opatlane kohoutky a kliky u verejnych zachodu. V restauracich normalne jim. To, ze veci nejsou sterilni, vim. Jen pracuju v prostredi narocnejsim na hygienu, takze proste lehce trpim profesni deformaci, nic vic
.
Moje ekologická duše!
sa neráta...![]()
Nebo se s někým líbat ![]()
No, pokiaľ si po záchode neumýva ruky, môže na líbání zabudnúť
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.