Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 05. června 2017 17:12
Reakce na euridike:

do bodky zdielam a suhlasim.

Online Garfie
28575 příspěvků moje polička 05. června 2017 17:18
Reakce na :

Jojo, jasně, možná i proto jsem jim to vlastně odpustila, vidíš, to mě napadlo až teď. 

Ale stejně je mi líto, že jsem takhle necestovala "za mlada", vždycky hrozně závidím těm mladým batůžkářům čerstvě po škole, co se potulují JV Asií, sdílí levné hostely a balí se navzájem :-) Tohle už nedoženu, navíc s věkem začínáš vyžadovat trochu pohodlí  

Mimochodem, víte co je srandovní v souvislosti s tím Japonskem? Když mi bylo cca 20, kartářka mi předpověděla, že budu jednou žít na druhém konci světa v malém domečku a budu tam moc šťastná. Přišlo mi to absurdní...a nakonec to vyšlo! 

Online Garfie
28575 příspěvků moje polička 05. června 2017 17:26

Neboj, ta moje byla vážně dobrá, vyhlášená v celém okolí.  Ty jsi byla stopro u nějaké amatérky!!

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 05. června 2017 17:27
Reakce na :

Presne vim, co myslis. Kdyz clovek neceho dosahne ve vyssim veku, sice si toho mozna vic vazi, ale stejne ma stesk, ze si to neuzil driv.

Smarja, ja doufam, ze je to jen nahoda, protoze mne kartarka rekla, ze jsem prokleta a nikdy nebudu stastna 

tak to nestresujte, isto si nas dve kartarka pomylila :-D 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 05. června 2017 17:28

a stazujem sa, ze sa mi prerezavaju zuby mudrosti v tom najnevhodnejsom case 

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 05. června 2017 17:52
Reakce na Garfie:

"Jinak víš co....zjistila jsem, že nějaké to trauma si nese snad každé dítě, bez ohledu na objektivní skutečnost a povahu rodičů. Tohle vědomí třeba mně dost pomohlo. (i při výchově vlastních dětí, mimochodem)"

do kamene tesat:-))

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 05. června 2017 17:56
Reakce na :

Me taky dnes stve, ze vsechny moje sestrenice a deti nasich znamych maji za sebou treba rok v USA na stredni, ale kdyz jsem byla v tomhle veku ja, tak nebyly penize. Vim ze tehdy jsme doma tloukli bidu s nouzi, racionalne to chapu, ale stve me to cim dal vic. A bracha, ktery ma tu moznost, rekl ze ho to nezajima a nikam nepojede

edit: jo jeste kdo zmini erasmus, no tak na dalkovem to nejde a denni studium jsem diky sve vlastni chyby a financni rodine situace nedokoncila:D

Online Garfie
28575 příspěvků moje polička 05. června 2017 17:56

Sakra a když tu svou moudrost vidím takhle ve velkým, hned mě tam praštila gramatická chyba 

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 05. června 2017 17:58
Reakce na Garfie:

jee promin ja si ani nevsimla:-) tak ja to opravim

ale rodice za to nemuzou zene?;-)))

Online Garfie
28575 příspěvků moje polička 05. června 2017 18:35

děkuji. Jasně že ne, maminka mi dokonce vytiskla nad postel nějakou říkačku, která mě to měla naučit! :-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. června 2017 19:06
Reakce na Garfie:

taky mi kartarka rekla,ze se vdam za cizince a budu zit v cizine.:-)tehda to znelo jako utopie pac sem byla vdana(za Cecha)a rok se s rokem sesel.

Offline LorelaiH.
118 příspěvků moje polička 05. června 2017 19:25

Chci si postěžovat na Zalando.ch (švýcarská obdoba Zootu). Je toto normální? V sobotu jsem na jejich stránkách vybírala sandále. Našla jsem dvoje, velmi podobné. Jedny (levnější) - novinka, dostupné ve všech velikostech. Druhé, dražší - nedostupné takřka v jakékoliv velikosti. Oboje jsem si dala do sekce "moje přání (to srdíčko)", že si nákup přes noc nechám projít hlavou. A ejhle - ráno byly levnější sandály náhle vyprodané ve všech velikostech a dražší najednou dostupné ve všech! Je to možné? Nebo nějaký fígl, aby mě donutili koupit dražší věc?

Totéž mě vytočí, když něco objednám přes Zalando/Zoot a pár dní po doručení objednávky je daný kus jako zázrakem v akci!

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 05. června 2017 19:30
Reakce na LorelaiH.:

Cookies!  Vyckej par dni, urcite ti poslou nejakou slevu 

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 05. června 2017 19:45

ja bych vam teda trochu uvedla na pravou miru ty podporujici rodice, kteri vam poradi, podpori.

obvykle se ma vec tak, ze toto delaji spis lidi, kteri maji sami motivaci a jiste ambice, takze pak jdete na matematickem gymplu ze skoly s dvojkou se sevrenym zaludkem, jednicka je norma, takze ani tam se pochvaly nedockate. a prilizne tak to bezi tech cca 20 let. proste ta podpora je necim vykoupena.

jinak se mi zda predstava, jak rodic vozi ditko v utery a ve ctvrtek na franinu, v pondeli na klavir a ve ctvrtek na bazen (ten druhy vozi sourozence na krouzky podle jeho vyberu) a do toho oba svorne po nocich dodelavaji resty do prace, aby jeste vydelali na rok stredni v USA je v nasich zemepisnych sirkach dost iracionalni. a ano rodice si deti sice porizovali dobrovolne, ale chvilka vecerniho klidu u televize (knizky, cokoliv) je myslim neco, co je spis nutnost nez rozmarilost.

osobne vzdelani deti hodlam hodne podporovat v ramci jejich moznosti, protoze je to pro mne jedna z priorit, ale jazykovky si proste budou muset dojet same az to na ne prijde, protoze ja vydelavam na ty skoly a s vypetim vsech sil davam jednou tydne vozeni na bazen + nejakou domaci pripravu s detma. klavir kupovat nemuzu (ani piano), nemame na to misto 

Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 05. června 2017 19:51

přiznám se, že jsem chodila na jazykovku, na flétnu, na zpěv, solovej i sborovej, na nějaký tanečky, chvíli na judo a do sokola, na výtvarku, na plavání a ze všeho nejvíc jsem si přála, aby mi s tím vším dali pokoj. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. června 2017 20:01

Až se současným partnerem jsem zjistila, že existují (nadsázka) integĺigentní lidé, kteří nemají VŠ, ani gympl, nechodili na žádné zkoušky a rodiče na ně v dětství kašlali. Naši mi poskytli to nejlepší dětství, teď si to poprvé plně uvědomuji. Celý život jsem se pohybovala ve své sociální bublině a přiznávám, že mám standard celkem vysoko. Mezi námi s partnerem kvůli tomu vznikají docela třenice, o některých věcech se vůbec nemůžeme bavit. Snaží se, moc, ale někdy si říkám, jestli není ta propast mezi námi příliš velká. Hrozně to chci překonat, hlavně sama u sebe, protože je to ten nejlepší chlap na světě a nerada bych o něj přišla. No, čas asi ukáže. Tak jsem si taky postěžovala 

Offline no.li
37 příspěvků moje polička 05. června 2017 20:03
Reakce na rasaNori:

Mimo Erasmus existuji jeste dalsi programy, jak se dostat do zahranici. Obvykle se o nich moc nevi, protoze Erasmus je pro vetsinu prvni volba. Tedka me treba napadaji rozvojove projekty MSMT ci IAESTE. Zkuste se u Vas na studijnim poptat. Myslim, ze to IAESTE nejde ani moc pres skolu.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 05. června 2017 20:04
Reakce na Zarinya:

Tak kartářka, jo?