Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 05. června 2017 21:38

Já jsem s rodiči v pohodě, nebránili mi v žádné blbině, co jsem si vymyslela. A dělají to doteď 

Offline continuity
43158 příspěvků moje polička 05. června 2017 21:39
Reakce na Sweet Potato:

bavime se stale o psychicky zdravych jedincich?

predstava, ze bych delala nejaky sport dost dlouho a intenzivne na to, aby doslo na vyjezdy do devizoveho zahranici je z rise sci-fi, tak daleko by to moje matka nikdy nenechala dojit.  

Offline Sweet Potato
40442 příspěvků moje polička 05. června 2017 21:42
Reakce na continuity:

Ne. O mém tchánovi. Vadilo mu, že syn furt někde lítá (obrazně i doslova), místo aby doma makal. Nešlo o výjezdy. Ale co kdyby chtěl jakožto politicky nespolehlivý uletět?!

Offline continuity
43158 příspěvků moje polička 05. června 2017 21:45
Reakce na Karja:

zas si to tak nemaluj, on jak dela rukama, tak ho uplne nebere nedelni relax typu vymena vodovodni baterie nebo privrtani policky. navic, jak je v praci zvykly na spickove naradi, ktere doma nema, tak kolikrat ho vytoci uz fakt, ze ho ta lopata neposloucha. 

ale mycku rozebere a zprovozni, prece nebude volat opravare, pokud se na to alespon nepodival.

mam spoustu znamych, co proste nejsou hloupi (dokonce hodne inteligentni) ale proste nejsou studijni typy. myslim, ze to jsou lidi, kterym nejvice ublizilo, ze jsou uz ted ucnaky bez maturity (byvala skola meho muze se pretrensformovala na SPS, i kdyz je hodne prakticka, prave proto, ze tam je maturita podminka - jsou na to predpisy). 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 05. června 2017 21:45
Reakce na Potrefenáhusa:

Přesně, jako já když poslouchám, co třeba vyplázne moje kolegyně za opravu nádržky na hajzlíku plus ten čas, co ho sháněla...WTF, otecko to má za 10 minut, instalatér neni. 

Mám kamaráda ze ZŠ, sedávali jsme spolu ještě na malotřídce, kluk propadal pomalu už ve třetí třídě, jsem z něj byla fakt zoufalá, šel na nejhorší učňák v okolí. Ale jak jsem teď ráda, že je to můj kamarád. On všechno umí, od základních věcí na autě, přes cokoliv v domě, základní truhlařina a hlavně všechno manuálního dokáže vymyslet! 

Online viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 05. června 2017 21:47
Reakce na Sweet Potato:

jojo, tohle nebylo asi nic tak extra neobvyklýho (teda až na to udávání) protože třeba hrát fotbal namísto okopávání zahrádky? no tak to ani nápad. (bývalá tchyně) přitom neměli žádné hospodářství, šlo jen o to aby bylo děcko doma a hlavně pořád po ruce... připravený kdykoliv přiskočit a na slovo poslechnout jak čokl. blbý je že i když ten člověk to cítí jako křivdu, tak se stejně k vlastním dětem může mít tendenci chovat velmi podobně...

Offline Sweet Potato
40442 příspěvků moje polička 05. června 2017 21:49

Nebo to překulit do opačného extrému.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 05. června 2017 21:49
Reakce na Sweet Potato:

No fuj!

(tchána myslím, samozřejmě)

49363 příspěvků moje polička 05. června 2017 21:49
Reakce na Sweet Potato:

nebo tak.

Offline continuity
43158 příspěvků moje polička 05. června 2017 21:50
Reakce na Sweet Potato:

hele, toto je fakt krivarna, to je bezesporu. 

ale fakt, ze temer dospele ditko se musi z nemciny dopravit domu po vlastni ose, me nechava chladnou. alespon budou mit moje deti na co nadavat az dospeji, matka Herodeska proste. 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 05. června 2017 21:51
Reakce na continuity:

Já si to nemaluju, já to vidim u táty doma. Ale máma si ho asi vycepovala, takže on nedělní relax výměna vodovodní baterie běžně provádí. A když neni práce mužská, tak musí nastoupit do kuchyně:-D.  

Jako já mám oba dva rodiče maximálně pracovité, jestli někdy mám z něčeho depky, tak ne z toho, že jsem na jediný kroužky chodila na myslivák a vyšívání, ale že jsem proti nim fakt líná lemra. 

49363 příspěvků moje polička 05. června 2017 21:53
Reakce na Karja:

dyťs tu psala jak vaříš o víkendech pro celou velkou rodinu tjo, jaká líná?:-O

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 05. června 2017 21:56
Reakce na no.li:

Jste hodna, ale musela bych sebou tahnout manzela, psa a cca za 5 mesicu jeste dite :D

Offline continuity
43158 příspěvků moje polička 05. června 2017 21:58
Reakce na Karja:

ja jsem kdysi mela takto nepraktickeho kluka. kdyz nam vypadlo tahlo na wc nadrzce, tak muj otec delal pritele na telefonu a asi po deseti minutach povida: dej mi conny proboha. jsem to byla schopna alespon provizorne zprovoznit, ale tata z toho fakt rostl. nic nepomohlo, ze je kluk reditelem vetsi firmy s VS, totalne se tim spolecensky znemoznil. 

pak jsem uz davala majzla na to, jak to maji moje nove objevy s priklepovou vrtackou. pokud nejakou vlastnil, prosel prvnim kolem. 

Offline continuity
43158 příspěvků moje polička 05. června 2017 22:03
Reakce na Karja:

to je nejhorsi ten vzor v rodicich. muj muz je ale dost psychicky odolny a nejak sem u povedlo vycepovat me, takze jeho volne vikendy travime pod stanem ve skalach nebo na vode, v krajnim pripade na lyzich a vymeny tesneni se odehravaji v skrytu vsedniho dne, kdy on je treba po nocni a ja v praci. je to tak i pro oba psychicky zdravejsi, protoze nemusim poslouchat ty nadavky (na to silene naradi a zapomenuty sroubek).

ale ma to proste jako ukol, relaxuje jinak (na rozdil od svary, ktery sedi cely den v kanclu a o vikendu relaxuje tim, ze vyrabi segre zahradni domecek).

Offline RoSa
10179 příspěvků moje polička 05. června 2017 22:09
Reakce na continuity:

pak jsem uz davala majzla na to, jak to maji moje nove objevy s priklepovou vrtackou. pokud nejakou vlastnil, prosel prvnim kolem.

chjo, člověk se fakt má furt co učit... celej život! díky, tohle si beru k srdci!

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 06. června 2017 07:21

Hahaha, ale to je pořád málo!:-D. Věčně sedim jen u těch počítáčů a za nic nestojim:-D!

Online Garfie
28575 příspěvků moje polička 06. června 2017 07:26
Reakce na whiskas:

Přiznávám, že i já. Ale u mě se tedy paní čarodějnice netrefily ...

Nepředbíhej, u mě to trvalo 15 let!! 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 06. června 2017 07:26
Reakce na continuity:

Jo, nám se jednou podařilo napustit blbě bazén a celá voda se musela vylít, možná že i dvakrát. Bylo nás tam 6 s VŠ tituly, to táty následné spílání všem inženýrům světa se mělo nahrát do nějakého filmu. Ale tak tohle téma je taková neverendingstory, ten umí to a ten zas tohle, že jo.....:-D

49363 příspěvků moje polička 06. června 2017 08:12
Reakce na Karja:

Hahaha, ale to je pořád málo!:-D. Věčně sedim jen u těch počítáčů a za nic nestojim:-D!

bych ty internety zakazala!