Karja I já doufala. Věřila jsem, že jí dokážou pomoct.
Stěžovací vlákno
Pinot Noir myslíte jako změnit vystavený faktury? Jako že třeba na fakturu přidat dodatečně další položku? Nebo jich udělat víc?
Pinot Noir berushzamykání má samozřejmě výhody ve velké firmě, přrehledné firmě, kde máte čas na kontrolu, a na vaši práci navazují jiní. V množství menších chaotických firem, nedodávačů a nevysvětlovačů, kfde každou chvíli zvedáme telefony a řešíme ad hoc informace, je těžké hned po DPH mít vše zkontrolované a v pořádku, spousta info přitéká pozděj a s velkou bolestí, a několika opravami. a doplňky. Navíc já (a další seniorní kolegyně) jsme tlačeny do toho, zadávat práci mladým, a v okamžiku, kdy se mi uvolní prostor pro kontrolu, jejich práce nebo se na chybu přijde při párování, není sekretářka nebo šéf třeba přítomni. takže chybu napsat do už tak dlouhého seznamu věcí k řešení, místo aby se opravila hned při čerstvé paměti. A za ty firmy jsme odpovědné až do závěrky včetně my seniorky, takže by se nabízelo, že my bychom mohly i odmykat.A ono ne. a šéf argumentuje kolegyní, po které hledal chybu týden, a která už odešla před dvěma lety.
Iscatomu rozumím, to je samozřejmě na palici. Pokud máš pod sebou lidi, pak bys měla být ty ten, kdo uzamyká a může odemknout.
Tabea spíš účtování přijatých, interní doklady, nejrůznější závazky. Změny vystavených faktur, jak popisuješ, to jsou už normální podvody. ![]()
proto se radši ujišťuju ![]()
Z předpovědi zmizel déšť ![]()
brrr Nám tam na čtvrtek zustal, ale je to hodně marný. Ještě jsem se dívala tento tyden na mapu půdního sucha, a jako nase oblast je fakt v tom extremu. Tento vikend jsem musela zalít i kere, hlína je tvrdá jak kamen, no je to poměrně takový nepekny....
U nás je teď vlhká ulice. Ale spíš jak poplivaná
brrr kus, ja ho furt mam a doufam, ze to tak zustane! St 85% a ct 90%, drzime si palce moc!
brrrtady na čtvrtek pořád je. Nicméně mládě jede na Šumavu a zrovna má být po dlouhé době nic moc počasí a ve čtvrtek jen 8 stupňů.
brrr u nás zůstaly v předpovědi takové flusance, naprosto bezvýznamné. ![]()
Evaeva dite jede ve čtvrtek na skolkovy výlet, takze to taky ukazuje na čtvrtek déšť a nejnižší teplotu
Potrefenáhusa jo, ten čtvrtek má být nejhorší
Isca tak pod tohle se můžu podepsat
kdopak dneska zjistil, že má skoro rok propadlý řidičák? ![]()
![]()
SunEclipse a jezdilo kvůli tomu auto hůř? ![]()
Tabea doteď jsem byla v zenu, teď se budu nervovat, aby mě někde nezastavili ...
SunEclipse Neboj, z toho nebude basa.
Ale i pokuta nebude nijak hrozná, zajdi si co nejdřív na uřad, myslím, že se to stává podle mě často.
SunEclipsemusíš dodržovat předpisy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.