![]()
(tak koneckonců s pravdou ven můžete vždycky, i kdyby se vám ty štítky třeba nepovedly) :-D
![]()
(tak koneckonců s pravdou ven můžete vždycky, i kdyby se vám ty štítky třeba nepovedly) :-D
tak přeju pak hodně štěstí při zachovávání poker facu, až jí to budete předávat ![]()
Snídaně šampionů. Hele a dělala ta kolegyně pohovor na tvé místo? (Pochopila jsem, že je ve společnosti dele. Tak možná byl důvod, proč tu práci nedostala.) Tohle musí být fakt vyčerpávající, když ti každý den jde někdo po krku.
Ale tak když si to nechá poslat do práce...
No ja som práve doteraz robila v prevažne ženskom kolektíve a to bolo dosť často na ranu... Ako ja nemám ilúzie, oni klebetia viac ako my tri ženy tu v kancli a vedia kde sa čo šuchne. Ale zároveň sa snažia udržať si kolektív, keďže to pracovne aj inak funguje. Snáď to tak aj vydrží ![]()
jestli to nebyl ten rum? ![]()
všechny ženy, které si nechávají posílat lechtivé zásilky do práce a jsou zrovna na dovolené, teď mají kvůli vám po náladě ![]()
jestli to nebyl ten rum? ![]()
![]()
ježíííš, já napřed četla poblila, a říkala jsem si, za a) jak to jde udělat jen lehce a za b) co tě tak překvapuje, že se utřel...
no nic ...
budu se opakovat, ale....![]()
![]()
jj, prostě to k tomu svádí :-)
Haha, to je jeste vyssi level nez muj podobny zazitek se sousedem
Vdzycky kdyz ho ted vidim, musim se pousmat, zrejme si mysli, ze jsem mirne retardovana. Ale nekdo mi jeste vite kde psal, ze jsem se mela vzchopit a predat mu to otevreny tvari v tvar, ze jsem se zachovala detinsky. ![]()
To je masakr, fakt nekdy zasnu, ceho jsou lidi schopny
teda ale kolegyne je odhodlana jako Glen Close v Osudovy pritazlivosti, zjevne se te krome podstrkovani mylnych informaci snazi i uvarit ![]()
Je to teda hodne neprijemny, ale snad to pro tebe nakonec dopadne dobre, drzim palce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.