Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 08. června 2017 18:23
Reakce na slniecko:

"Kazdej upinal dusi k panu a hodnotil svuj zivot "

No, politikov by nemohli občas do takých stredných turbulencií poslať?

Inak teda nezávidím, ja sa lietania boím strašne a takéto niečo si ani nechcem predstavovať. A v lete poletím sama s deťmi, tak tam si nemôžem dovoliť ani alkohol, ani utlmujúce lieky a už vôbec nie záchvat paniky....

Politikovov by mali poslat predovsetkym do riti! 

Jinak ja se bojim taky desne a porad, proste kdykoliv si koupim letenku, uz se zacinam trast hruzou. Bohuzel alkohol ani prasky u me taky nepripadaj v uvahu, protoze lze s uspechem pochybovat, ze by zritelnici potesilo, kdyby se ctihodna babicka pripotacela s trojkou v zile. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 08. června 2017 18:54
Reakce na slniecko:

nejsem jejich zaměstnavatel, takže vážně netuším :D

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 08. června 2017 18:57

jinak kauza holubi, volali jsme do zvire v nouzi, a pry holubi jako tydeni pisklata stejne poradne zachranit nejdou, takze jsme hnizdo snesli a umistili do rozsochy stromu naproti. Kdyz budou pískat, snad je holubice najde.

Offline Lalaith
261 příspěvků moje polička 08. června 2017 19:17

Je konec školního roku... Je třeba napsat vysvědčení (slovní) pro rodiče, osobní báseň pro každé dítě - krasopisně a ilustrovanou, sejít se každým rodičem na hodinu a popovídat o jeho ratolesti. Zařídit si třídu na dlaší rok a objednat nábytek. A do toho ještě učit a dělat přípravy a být milá na děti. Aby se to nepletlo, zase mi o kus poporostla osmička, dnes jsem byla u zubaře, řezzali mi narychle aspoň dáseň, ať se to nezhoršuje a pokud se to nezlepší, musí zub ven. Jestli ona to není náhodou známka toho, že toho mám už plné zuby... Ale jinak mám děti a svou práci fakt ráda, kdyby ne, už se z toho asi definitivně zblázním. 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 08. června 2017 19:19
Reakce na rasaNori:

Hádam hej, držím palce.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 08. června 2017 19:31
Reakce na :

Zkusili jste studenou Coca colu po lžičkách?

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 08. června 2017 19:33
Reakce na Lalaith:

A kolik deti tam mas?  Ta ilustrovana basen me teda trochu prekvapila 

Offline Lalaith
261 příspěvků moje polička 08. června 2017 19:46
Reakce na Setare:

Ne běžné poměry "jenom" 15, ale stačí to. Báseň je brána jako osobní průpověď, která dítě vystihuje a charakterizuje a zároveň mu sděluje, na čem by mohlo pracovat příští rok, další rok se s ní průběžně pracuje. U nás dítě vysvědčení v nižších ročnících nedostává. 

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 08. června 2017 20:11
Reakce na paktofonika:

Mravenec na zadku 

Čítala som mravenec V ZADKU. 

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 08. června 2017 20:14
Reakce na :

Pani, na teba sa to Skype. Fakt skúste tu colu po lyžičkách.

A Sorry, ale nebolo to tým rumovým bozkom? Prepáč, fakt má to zlákalo. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 08. června 2017 20:39

Včera kvečeru mě najednou, zničehonic, louplo v kříži. Bolelo celý večer, úpěla jsem celou noc, otočit se z boku na bok bylo mučení. Ráno žádná změna, přesto jsem, hrdinka práce dojela do školy. Nevydržela jsem ani první hodinu, pustila video na téma a utekla (ehmmm) do kabinetu, kde mám dobré křeslo. (dveře na chodbu otevřené, abych viděla pohyb) V očích žáků upřímné zděšení, ptorože Quasimodo byl proti mně ztepilý štramák.

Takhle jsem to plácala první tři hodiny, čtvrtou za mě dobrovolně odsuplovala kolegyně a mně nezbylo, než volat vedení, že fakt už to dál nezvládnu, protože mi bolestí bylo až špatně od žaludku. Byla jsem odeslána domů, dokonce mě chtěli i odvézt. Nikdy jsem si nevšimla, že jsou silnice tak příšerně hrbolaté. A s každým drcnutím jsem zařvala bolestí.

Odpoledne jsem prospala, změna žádná. Doma ani pilule.

Ráno si beru dovolenou a pofrčím k doktorce (stejně jsem měla být na krvi a kontrole už cca před dvěma měsíci) Asi je tohle trest Boží  za mou liknavost.

Každý pohyb úplně příšerně bolí. To zas bude noc.. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 08. června 2017 20:48
Reakce na Dadoo:

No fuj! Tak strašný zážitek nemám, kdysi po rupnutí v zádech do mě kolegyně nacpaly nějaké prášky, abych se mohla dopravit domů. Ohlídnout se v autě na křižovatce trochu vlevo dozadu bylo peklo. Takže silně soucítím a držím palce, ať to brzo přejde.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 08. června 2017 20:49
Reakce na Dadoo:

Tak to ti nezávidím. Ani nemám radu, ako by sa ti uľavilo, tak len držím palce, nech už je ti dobre.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 08. června 2017 21:00

Volal mi muž, že keď mame to výročie, čo tak niečo spolu v sobotu podniknúť? Potešila som sa a potom z neho vypadlo, že by sme teda zašli na jedno zbúranisko a tam spolu vybrali a očistili pár tehiel, aby mohol postaviť jednu stenu terasy zo starých tehál. 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 08. června 2017 21:02
Reakce na Janulik03:

Romantik, hmmm..

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 08. června 2017 21:03
Reakce na Ounz:

Možno budem po sobote vdova. Na tehle nie je krv vidieť.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 08. června 2017 21:05
Reakce na Janulik03:

Offline Sweet Potato
40449 příspěvků moje polička 08. června 2017 21:13
Reakce na Janulik03:

Teda, Přišla jsem sem upřímně politovat Dadoo , ale místo toho tu kvůli tobě zcela nevhodně a nedůstojně hýkám!

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 08. června 2017 21:21
Reakce na Janulik03:

mě by to potěšilo...