Doufám, že to tady nečte.
tak to by bylo roztomilé...
Ja teda neviem posúdiť tamtú situáciu, ale BA vyzará od môjho detstva každé leto tak, že sa celá rozkope a je rozkopaná viac menej celé leto, pričom na väčšine miest nie je vidieť nikoho. Dokonca som narazila na nejaký starý TV spot z roku 1986, ktorý toto kritizoval.
Ako ja chápem, že sa to musí robiť keď to nie je zmrznuté, len keby mi tak niekto vysvetlil, že ak na to nemajú ľudí / stroje, aby boli všade, prečo to nerozkopávajú a neopravujú postupne? A nie najprv všetko pozatvárať a rozdrbať, a potom občas niečo niekde pohnúť.
Švadlena pokračování. Zdá se, že šaty a kalhoty budou zachráněny. Byla jsem dnes u doporučené švadleny a ta se při pohledu na to veledílo očividně zhrozila. Samozřejmě padla otázka "kdo to byl" a když jsem jí svěřila jméno autorského salonu, tak jen protočila oči a sdělila mi, že nejsem první, kdo se u nich snaží napravit napáchané chyby. Myslím, že mé šaty jsou ve správných rukách. Minule jsem nezmínila, že jsem si nechávala ještě zmenšit kalhoty a výsledek byl podobný, ale kromě šití byl špatně i optický výsledek - "mravenec" na zadku
, ale i to bude opraveno.
čo je to "mravenec"?
Mravenec je mravec.
Mravenec je můj osobní název pro takovou tu bouli vzadu na kalhotách, která se udělá, když se např. příliš velké kalhoty stáhnou páskem, nebo se blbě zažijí tak, že zmenšení není do ztracene, ale zúží se jen horní část kalhot v oblasti pasu a pod ním zbyde přebytečná látka, takový "pytlík"/mravenec/kačer
.
"lidi už jim dlabou na 3/4 práce a zbytek roku pracák.."
Robila som vo firme na výrobu káblov, tie sa kladú tiež len sezónne, ľudia mali zmluvy urobené na flexi pracovný čas, kde počas sezóny robili nadčasy, ktroé si potom ako platené voľno v zime vyberali. To by nešlo?
Coz jsem nevedela, tak jsem to hodila do googlu a vyjela mi rada vysledku a hodne se jich tykalo ferdy mravence. A jeden odkaz tam ctu jak se Beruska opila (misto topila) a jak prijela televize...a rikam si, ty jo, huste a vubec mi to nebylo divne ![]()
jasné vďaka, len som nechápala, prečo ho krajčírka prišije na kalhoty ![]()
á už chápem!!! Ďakujem!
"Kazdej upinal dusi k panu a hodnotil svuj zivot
"
No, politikov by nemohli občas do takých stredných turbulencií poslať?
Inak teda nezávidím, ja sa lietania boím strašne a takéto niečo si ani nechcem predstavovať. A v lete poletím sama s deťmi, tak tam si nemôžem dovoliť ani alkohol, ani utlmujúce lieky a už vôbec nie záchvat paniky....
jasné vďaka, len som nechápala, prečo ho krajčírka prišije na kalhoty ![]()
víte, u té první švadleny by mě to ani nepřekvapilo.
No, co, co, ta boule mi vždy připomene nějaký hmyz.
No nic, jen jsem odpovedela slunicku
Nedivím se, že jste nas*aná. Dotyčná je neuvěřitelná mrcha, která se evidentně neštítí ničeho. Nejvice by mě namíchl argument, že jsem jí asi "neporozuměla". Klid, třeba je to znamení shůry, že na Vás čeká mnohem lepší místo a to po všech stránkách. Držím palce
.
No prajem ti pevné nervy, pretože toto je otras. Určite si nájdeš niečo lepšie.
Mravenec na zadku ![]()
dnes. oprava silnice, uzavřené místo měří stovky metrů, jezdí se jedním pruhem, semafory. první v koloně jede sexy slečna na kole. ovšem co jí bůh dal na těle, to jí ubral na mozku. slečna totiž sice šlape, až je rudá, ovšem celá kolona desítek aut, kamionů a autobusů jeda za ní jejím tempem, protože na úzkém pruhu, když v protisměru stojí jiná kolona kamionů, ji prostě nikdo nepředjede....je smutné, že i toto má třeba volební právo. a ona opravdu šlapala celou tu kolonu, prostě neuhla. moc sice nechápu, proč na ni ten kamion, co jel za ní, netroubil, ale zřejmě se buď bál, že mu spadne pod kola, nebo se mu třeba líbila, kdoví.
Coz jsem nevedela, tak jsem to hodila do googlu a vyjela mi rada vysledku a hodne se jich tykalo ferdy mravence. A jeden odkaz tam ctu jak se Beruska opila (misto topila) a jak prijela televize...a rikam si, ty jo, huste a vubec mi to nebylo divne ![]()
Tak to by ale bylo do celebritího vlákna![]()
víte, u té první švadleny by mě to ani nepřekvapilo.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.