Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. června 2017 22:11
Reakce na RoSa:

ale určitě by šly opravovat více a. logicky, b. rychle (jako např. noční směny apod.)

u nás asi 150 m silnice opravovali tři měsíce. na hlavním tahu okresem. totální kalamita. již brzy začnou opravovat asi 3x-4x delší úsek. to bude tak do konce roku. kolony i na hodinu a objízdní trasa neexistuje. přesto se tam bude pracovat tak 5 hodin denně.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. června 2017 22:16

u nas se opravuje metro a to je tedy taky silenost.celodenne a bude to trvat tyden.

Ale je docela sranda pozorovat lidi,jak kazdy chodi po pameti,nikdo necte cedule a pak sok,ze jede jinym smerem.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 07. června 2017 22:32
Reakce na RoSa:

Jenze situace o ktere mluvim ja je sest let stara. A misto toho, aby se to zlepsovalo, mam pocit, ze se to jen zhorsuje.

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 07. června 2017 22:34

Nejlepší to bylo tak dva roky zpátky, co byly rozkopané všechny příjezdové trasy do Brna. O prázdninách Sjeli jsme na Tišnov a mezi ním a Černou Horou dvě několikakilometrové objížďky a tak to pokračovalo přes celou Drahanskou vrchovinu. To byl tehda pocuc.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 07. června 2017 22:35
Reakce na RoSa:

Tak ja chapu, ze opravit/modernizovat/rozsirit se to musi - ovsem co me s.re je, ze se to same misto opravuje kazdej rok, maximalne ob rok. Takze ja bych uvitala, kdyby to aspon opravili poradne, ne tak, ze se to do pul roku cely zacne rozpadat (ted nemluvim o D1, ale o situaci v mem rodnem meste).  Ale zase to udrzuje zamestnanost   A mnohem vetsi transparentnost verejnych zakazek by taky neuskodila. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 07. června 2017 22:40

V celé republice existují 2 finišery, co pokládají ten finální koberec. Tak nevím jak byste si představovali, že se to urychlí :D ad noční směny, no jako celý den (nebo i těch blbých 8 hodin denně makat na rozpálené dálnici musí být opravdu lahůdka. Ne že bych omlouvala neefektivnost českých firem, vím z dost blízkých zdrojů (většina kamarádů dělá pro metrostav, eurovii, smp a pod) jaká je to pakárna, ale fakt to nejde lusknutím prstů :)

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 07. června 2017 23:16
Reakce na RoSa:

A taky na 15 km vidíte jeden opuštěný stroj a 3 ztraceně vypadající dělníky?

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 07. června 2017 23:19
Reakce na rasaNori:

A není teda potřeba koupit další stroj a opravdu makat celých 8 hodin v několika směnách? 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 07. června 2017 23:24

Zlata dalnice!

Dneska chrrr... chrrr... hovori kapitan: "Odlozte notasy a vsechny tezsi predmety, vsichni sednout a pripoutat se. Letime do stredne silnejch turbulenci."

No, nechtela bych zazit ty fakt silny. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 07. června 2017 23:24
Reakce na Kokoska:

3 se v čr neuživí, nedá se jet v protisměru (myslím od brna i od prahy zároveň). V noci se dělá třeba v německu, mají lampy halogeny atd. u nás není vůle tohle zařídit (a hlavně zaplatit). Zároveň nejsou kvalifikovaní pracovníci. Jako ty firmy je mají, ale lidi už jim dlabou na 3/4 práce a zbytek roku pracák...

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 07. června 2017 23:27
Reakce na barbucha:

Je to jak ve filmu, jak všichni ječí když se propadne letadlo a chytaj se všeho kolem včetně vnadných procházejících letušek? :D jinak soutícím, za tu dobu co lítám jsem ještě turbulence nezažila a ani nechci :D

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 07. června 2017 23:33
Reakce na rasaNori:

Vnadnych letusek se nikdo chytat nemoh, ty strelhbite zajely do svejch sedadel  Ani nikdo nejecel...vono na to jeceni  je potreba votevrit hubu, ze jo - a to je vo strach, ze si prekousnes jazyk nebo vyrazis zuby,  kdyz to poposkoci. Takze nic. Mrtvolny ticho bylo. Kazdej upinal dusi k panu a hodnotil svuj zivot 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 07. června 2017 23:35
Reakce na barbucha:

Fuj tak to ticho by mě asi vyděsilo víc než jekot

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 07. června 2017 23:41
Reakce na barbucha:

Drncalo to víc než na D1? 

Nepamatuju se, že by kdy hlásili, jak silnýma turbulencema prolítáme, snad jen "oblastí s výskytem turbulencí". Asi to teda vždycky byl nějaký mínus stupeň.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 07. června 2017 23:42
Reakce na rasaNori:

u nás není vůle tohle zařídit (a hlavně zaplatit)

V tom bude jádro pudla!

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 07. června 2017 23:47
Reakce na Kokoska:

Vic, min, nebo stejne... kdo by ale cekal D jednicku deset kilaku nad zemi!

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 07. června 2017 23:51
Reakce na barbucha:

No hlavně, že jsi šťastně doletěla, tyhle zážitky by si člověk rád odpustil.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 08. června 2017 06:19
Reakce na RoSa:

Tak já nevim co vlastně chcete?!

Když je to samá díra, nadáváte. Když se to opravuje, nadáváte.

Ono to fakt nejde tu dálnici odnést někam do opravny a pak zase vrátit zpátky v cajku.

PS: taky tudy jezdím a taky mě to se.re ...

Když ono není nic mezi tím.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. června 2017 06:26

Sťažujem sa na to, že som si zabudla okuliare a prišla som na to samozrejme až v práci  Môžem sa pripraviť, že min o 10 už budem plakať od bolesti  

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 08. června 2017 09:44

Stezuju si na to ze se musim opet stat vrahem tri holoubat :( neni je kam presunout a klient vyzaduje aby slo hnizdo pryc :(