Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 08. června 2017 09:46

Chcela som, si objednať cez net nejaské dlhé šaty. Ale neviem sa oprostiť od modeliek, ktoré ich prezentujú. Takže si nič nevyberiem, lebo ked už modelka s krásnou postavou v tých šatách vyzerá ako zrútené strašidlo, čo potom ja???? No nič, musím vyraziť do obchodu, lebo som už totálne znechutená.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 08. června 2017 10:15
Reakce na barbucha:

Zlata dalnice!

Dneska chrrr... chrrr... hovori kapitan: "Odlozte notasy a vsechny tezsi predmety, vsichni sednout a pripoutat se. Letime do stredne silnejch turbulenci."

No, nechtela bych zazit ty fakt silny. 

Tak toto je moja nočná mora. Lietanie nijak zvlášť neobľubujem a keď sa vyskytnú turbulenice tak som z toho vždy na prášky

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. června 2017 10:17
Reakce na carries:
ja som sa naucila najma pri dlhych letoch vypytat si od letusky vino a vodu vzdy ked prechadzala okolo s napojmi. odvtedy turbulencie tak velmi neprezivam a ze som zazila uz aj take ze som si myslela ze nedoletime :D
Offline Kiore
208 příspěvků moje polička 08. června 2017 10:53
Reakce na rasaNori:

A co třeba záchranná stanice?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 08. června 2017 11:08
Reakce na Kiore:

Holuby neberou

Online Sweet Potato
40449 příspěvků moje polička 08. června 2017 12:21
Reakce na Kokoska:

Včera bylo jádro pudla (urcitě růžového;-)) v tom, že se na zúženém úseku sťukly dva kamiony. Prostě "museli", no.

Ale nakonec dojel už v deset. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 08. června 2017 12:21
Reakce na :

Co ti provedli?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. června 2017 12:26
Reakce na :

To musíš byť poriadne nahnevaná. Pamätám si ako si sa velmi tešila do novej práce. Možno si nakoniec nájdeš niečo bližšie bydliska a nebudes musiet tolko cestovat 

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 08. června 2017 12:36
Reakce na :

Hozný, ale ty si případně nové místo seženeš jistě hned a jak padlo výše, třeba i s benefitem, že nebudeš tolik cestovat. Trochu by mě zajímalo, jakou kampaň zahájila, jakože na tebe mete cizí chyby nebo si něco vymýšlí? Přeju hodně zdaru a pevné nervy.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 08. června 2017 12:36
Reakce na eless:

No ja od určitej doby začínam let bloody mary, gintonicom alebo aspoň vodkou s džusom... A počas letu si to zopakujem (počet závisí od dĺžky letu ). Občas teda ale nepomáha ani to. Najlepšie bolo keď s nami raz letel pilot, ktorý sa vracal z Londýna na Slovensko. Ten bol totálne kľudný celý let. Pri pristávaní bol silný vietor, lietadlo sa nakláňalo zo strany na stranu, ľudia pozerali vydesene jeden na druhého... a on len zazíval, pozrel sa na hodinky a kľudne pozeral z okna von To ma ukľudnilo.

Online viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 08. června 2017 12:39
Reakce na :

prece se tak snadno nedas?

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 08. června 2017 12:40
Reakce na :

Uf tak to je hodne nepríjemné. Ja som pre toto strašne rada, že robím prevažne v mužskom kolektíve. Pretože muži takéto intrigy (aspoň u nás) nerobia, tu si každý hľadí svojej práce.

Držím palce, aby si to vyriešila k tvojej spokojnosti. Kľudne si začni hľadať novú prácu, som presvedčená, že nebudeš mať problém sa uplatniť.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 08. června 2017 13:17
Reakce na carries:

Oooo, muži teda vedia dobre intrigovať. Máš šťastie na kolektív. 

Amun tak to je nepríjemné, hádam sa to vyrieši k tvojej čo najväčšej spokojnosti. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 08. června 2017 13:48
Reakce na :

To je fakt na ránu. Držím pěsti, aby vedení prokouklo. ( Bylo by fajn, kdybyste s kolegyní vedly komunikaci mailama, aby se kdyžtak dalo prokázat, že " východním blokem " to fakt není)