Stěžovací vlákno
Začínám mít pocit, že ten filtr by mohl sloužit jako taková nouzovka, když je potřeba drobný obnos a peněženka prázdná. ![]()
Malenge Ale hlavně, kde skončili všichni licháči? ![]()
barbucha here vzala jsem na to kombinacky, ale netočila jsem to tím kovovým předkem ale drzadlama.
To bych potřebovala blíže vysvětlit
Jak to můžeš chytit držadlama, jak to s nima můžeš otočit?! Já bych ten kovovej předek scvakla na ten rovnej vyčnívající střed a zkusila jím otočit doleva na doraz (což se mi ručně nedaří), protože dokud to neotočím do polohy otevřeno (tj. tu středovou čáru mít horizontálně) tak s tím přece nehnu... Sorry, jsem na takový věci totálně tupá.
barbucha ja ten filtr musím vytočit úplně jako šroub. Ne jen dát do nějaké polohy a pak vytáhnout (což jsem si teda původně taky myslela). Takže jsem ty obrácený kleště měla jako páku pro to otáčení, protože rukou to kvůli těm zaseklým pokladům nešlo.
Mám udělat ilustrační foto?
barbucha Já jsem to udělala přesně jak píšeš . Ani nebyla třeba velká síla . To pouhou rukou nejde . Aspoň já v rukách sílu nemám . Neboj se toho .
barbucha a v tý tvojí pračce to není šroubovací? Já vytáčím a pak už to vypadne samo.
Tady jak to uvolníš rím otočením uzávěru (což mi právě nejde), tak se dá ten vnitřek prostě a jednoduše - s tím uzávěrem - vytáhnout. Teda dal se ![]()
barbucha tak se podivej, jestli to existuje jako nahradni dil a kolik to stoji, a pak se rozhodni, jestli se do toho pustis.
barbucha taky jsem na to dneska vzala kleště
davová psychoza funguje spolehlivě, přiznejte se, kdo všechno šel čistit filtr...
Myslím, že to nezlikviduješ, jen doporučuju jako meziplochu nějakou utěrku nebo jiný hadr, ne jen kleště bez dalšího, tam bych se zničení bála. A děkuju té, která téma nadhodila, u nás bylo neskutečné množství vodního kamene, bylo to prakticky ucpané, tak jsem fakt ráda, že jsem to vyčistila.
Malenge já ho čistím pravidelně, vždycky, když si pračka řekne.![]()
Pinot Noir Tipla bych si , že když si řekne pračka , tak je za pět minut dvanáct .
Sakra , at už se do toho barbucha pustí.
Tak Betty já myslím, že stejně jako u čištění bubnu počítá cykly a po určitém počtu hlásí, že to máš vyčistit. Takže si naopak myslím, že je to dost často.
Pinot Noir naše takhle drzá teda není ![]()
Pinot Noir Tak to máš nějakou supr trupr pracku , moje whirpoolka nic nehlásí . A to ji mam tak tři roky.
Evaeva jako úkoluje mě dost ![]()
Pinot Noir to máš nějakou ukecanou, moje nikdy nic neříkala...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY