Ve Švédsku ti taky nabídnou a pak už to nechaj na tobě, možná tak leda když dojíš co sis naložila tak se zeptaj jestli nechceš ještě - ovšem běda kdo by se odvážil sníst poslední kousek na míse, buran nevychovanej strašně! To radši umřít hlady ![]()
Stěžovací vlákno
haha, taťka takhle jednou přijel z návštěvy známých v Holandsku (Holanďani, ne Češi!) a džíny měl uvázaný koženým páskem od Flexarety, aby mu nepadaly ![]()
dobrý český vychování: nechat se ukecávat na žrádlo, a to nejmíň třikrát! akorát že v Holandsku vůbec
Tak som si tu uľavila, dnes sme s mužom využili pekný deň na bicykloch, trochu som „ vychladla “ a teraz rozmýšľam, ako to zaonačiť, aby sme sa s tými kamarátmi nejako nerozkmotrili. Ako som písala, inak si dosť rozumieme, a keďže ich poznáme a viem, že najmä ona je taká extrémne nerozhodná, a mohla som to čakať . Asi som nemala tak stroho náš rozhovor ukončiť - v našom veku už dobrých kamarátov skôr ubúda, ako pribúda . Asi sa pôjdem pozrieť za nimi pozrieť na záhradu ..... / nenápadne
/
Nevim...tohle upejpani...když jsem nekam pozvána, tak si prostě beru...od toho to tam je. Samozřejmě nepraskám všechno sama, ale nedělám vofrky. Proto to tam hostitel dal. Když jsem ja v roli hostitele,tak mam taky radost, když si to ostatní dávají.
stes - vnímam to rovnako . A k tej nerozhodnosti - raz už som týmto kamarátom spomenula, čo raz povedal na ZDŠ učiteľ matematiky spolužiakovi, ktorý tak nejako habkal s odpoveďou .Citoval nejakého gréckeho- rímskeho ? učenca, ktorý povedal - Tvoja reč budiž jasná : áno-áno, nie- nie.
Páčilo sa im to, to áno, ale ona svoje správanie proste zmeniť nedokáže .Tak - každý máme niečo a ja sa idem kajať .
Nevim...tohle upejpani...když jsem nekam pozvána, tak si prostě beru...od toho to tam je. Samozřejmě nepraskám všechno sama, ale nedělám vofrky. Proto to tam hostitel dal. Když jsem ja v roli hostitele,tak mam taky radost, když si to ostatní dávají.
![]()
Kdo při vaření večeře otevřel novou litrovku oleje a kdo tu stejně plnou litrovku za dvě minuty, otevřenou, jak jinak, shodil na zem? Ta kuchyň byla uklizená už předtím, to nebylo nutný![]()
Malenge ojojoj, lituju tě moc![]()
Malenge ja zvrhla lahev oleje asi pred mesicem... takze soucitim a posilam silu na uklid
Malenge Ježíš, olej je snad na úklid nejhorší, ale tipuju , že se vylilo tak půl litru .
Malenge a neni na to nějakej trik? např. zasypat moukou aby se to navázalo, nebo tak něco...
stes no přesně. Mně k tomu teda ani nikdo nevedl, že bych měla třikrát odmítnout nebo co, na to se u nás doma nehrálo ![]()
RoSa to fakt nevim, možná jo, ale v tom nadšení jsem nějak neměla energii po nějakém pátrat...
.Citoval nejakého gréckeho- rímskeho ? učenca, ktorý povedal - Tvoja reč budiž jasná : áno-áno, nie- nie.
To je z Bible (chodila jsem do nedělní školy
).
A doprčicpráce, ztratila jsem náušnici. Večer si sáhnu na ucho, a nikde nic
Vzhledem k tomu že jsem včera nevytáhla paty, lezem tu po čtyřech, milostpán montuje v koupelně sifon... vysavač rejdí už po několikátý - hrabu se ve smetí jak houmlesák... balkón zametenej pomalu kartáčkem na zuby...postel, sedačka převrácený... furt nic. Malej diamant v prdeli ![]()
barbucha koukni i na tricka i na svetry (případně), někdy to zůstane zasekly v tom a moje poslední záchrana je gumový těsnění u pračky, uz tam bylo leccos, prstýnky uz 2x, alw na to je náušnice mozna moc mala?
barbucha - vďaka za vysvetlenie - ach, čo všetko už som zo školy zabudla ! ![]()
barbucha jestli jsi byla doma, tak on vyplave, uvidíš, že jo. Zkusila bych určitě to oblečení, jak píše Potrefenáhusa a jestli nemáš vestavěnou lednici, tak pod ní, to je běžná schovka a úspěšná. Jo a taky v botách...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY