Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 14:36

Tabea 

Ve Švédsku ti taky nabídnou a pak už to nechaj na tobě, možná tak leda když dojíš co sis naložila tak se zeptaj jestli nechceš ještě - ovšem běda kdo by se odvážil sníst poslední kousek na míse, buran nevychovanej strašně! To radši umřít hlady 

Offline RoSa
10248 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 15:28

haha, taťka takhle jednou přijel z návštěvy známých v Holandsku (Holanďani, ne Češi!) a džíny měl uvázaný koženým páskem od Flexarety, aby mu nepadaly

dobrý český vychování: nechat se ukecávat na žrádlo, a to nejmíň třikrát! akorát že v Holandsku vůbec  

Offline Blanka
příspěvků moje polička 30. srpna 2026 16:32

Tak som si tu uľavila, dnes sme s mužom využili pekný deň  na bicykloch, trochu som „ vychladla “  a teraz rozmýšľam, ako to zaonačiť, aby sme sa s tými kamarátmi nejako nerozkmotrili. Ako som písala,  inak si dosť rozumieme, a  keďže ich poznáme a viem, že najmä ona je taká extrémne nerozhodná, a mohla som to čakať . Asi som nemala tak stroho náš rozhovor ukončiť - v našom veku už dobrých kamarátov skôr ubúda, ako pribúda . Asi sa pôjdem pozrieť  za nimi pozrieť na záhradu ..... / nenápadne  /

Offline stes
9477 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 16:48

Nevim...tohle upejpani...když jsem nekam pozvána, tak si prostě beru...od toho to tam je. Samozřejmě nepraskám všechno sama, ale nedělám vofrky. Proto to tam hostitel dal. Když jsem ja v roli hostitele,tak mam taky radost, když si to ostatní dávají. 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 30. srpna 2026 16:56

stes - vnímam to rovnako . A k tej nerozhodnosti - raz už  som týmto kamarátom spomenula, čo  raz povedal na ZDŠ učiteľ matematiky spolužiakovi, ktorý tak nejako habkal s odpoveďou  .Citoval nejakého gréckeho- rímskeho ? učenca, ktorý povedal - Tvoja reč budiž jasná : áno-áno,  nie- nie.  

Páčilo sa im to, to áno, ale ona  svoje správanie proste zmeniť  nedokáže .Tak -  každý máme niečo a ja sa idem kajať .

Offline Pinot Noir
30120 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 17:05
Reakce na stes:

Nevim...tohle upejpani...když jsem nekam pozvána, tak si prostě beru...od toho to tam je. Samozřejmě nepraskám všechno sama, ale nedělám vofrky. Proto to tam hostitel dal. Když jsem ja v roli hostitele,tak mam taky radost, když si to ostatní dávají. 

Offline Malenge
4874 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 19:03

Kdo při vaření večeře otevřel novou litrovku oleje a kdo tu stejně plnou litrovku za dvě minuty, otevřenou, jak jinak, shodil na zem? Ta kuchyň byla uklizená už předtím, to nebylo nutný

Offline tv
4303 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 19:29

Malenge ojojoj, lituju tě moc

Offline Zuzuli
3895 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 19:30

Malenge ja zvrhla lahev oleje asi pred mesicem... takze soucitim a posilam silu na uklid

Offline Tak Betty
6223 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 19:36

Malenge Ježíš,  olej je snad na úklid nejhorší, ale tipuju , že se vylilo tak půl litru .

Offline Malenge
4874 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 20:05

tv Zuzuli Tak Betty děkuji, dámy, za soucit. Říkala jsem před chvílí muži, že se budeme klouzat ještě na Štědrý den...

Offline RoSa
10248 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 20:18

Malenge a neni na to nějakej trik? např. zasypat moukou aby se to navázalo, nebo tak něco...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2026 20:27

stes no přesně. Mně k tomu teda ani nikdo nevedl, že bych měla třikrát odmítnout nebo co, na to se u nás doma nehrálo

Offline Aranel
6727 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 20:27

Malenge

Anaj Jo jo. U nás se říká "málo nutili"

stes

Offline Malenge
4874 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 22:28

RoSa to fakt nevim, možná jo, ale v tom nadšení jsem nějak neměla energii po nějakém pátrat...

Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 11:45
Reakce na Blanka:

.Citoval nejakého gréckeho- rímskeho ? učenca, ktorý povedal - Tvoja reč budiž jasná : áno-áno,  nie- nie.  

​To je z Bible (chodila jsem do nedělní školy ).

Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 11:56

A doprčicpráce, ztratila jsem náušnici. Večer si sáhnu na ucho, a nikde nic Vzhledem k tomu že jsem včera nevytáhla paty, lezem tu po čtyřech, milostpán montuje v koupelně sifon... vysavač rejdí už po několikátý - hrabu se ve smetí jak houmlesák... balkón zametenej pomalu kartáčkem na zuby...postel, sedačka převrácený... furt nic. Malej diamant v prdeli

Offline Potrefenáhusa
39101 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 12:27

barbucha koukni i na tricka i na svetry (případně), někdy to zůstane zasekly v tom a moje poslední záchrana je gumový těsnění u pračky, uz tam bylo leccos, prstýnky uz 2x, alw na to je náušnice mozna moc mala? 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 31. srpna 2026 12:27

barbucha - vďaka za vysvetlenie -  ach, čo všetko už som zo školy zabudla !

Offline Malenge
4874 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 13:13

barbucha jestli jsi byla doma, tak on vyplave, uvidíš, že jo. Zkusila bych určitě to oblečení, jak píše Potrefenáhusa a jestli nemáš vestavěnou lednici, tak pod ní, to je běžná schovka a úspěšná. Jo a taky v botách...