Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline RoSa
10248 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 14:01

barbucha najdeš ji, až tuhle jednu prodáš nebo necháš roztavit

Offline Torrah
3460 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 14:49

barbuchapostel jsi obrátila komplet vzhůru nohama? teda pokud si je nesundaváš jako já, já ji tam našla už asi třikrát, naštěstí

Offline Kokoska
35230 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 14:54

barbucha snad si Poppy nevylepsila jidelnicek?

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 31. srpna 2026 15:52

Kokoska tak a teď budou pitvat každej bobek!

Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 19:33

Potrefenáhusa 

Bohužel je malá, jen šutřík v krapnách a na takový tý tyčince se zarážkou (která se zjevně posunula a odpadla). Pokud se najde, tak leda náhodou. Vytřepala jsem hadry, ručníky... 

Malenge 

Boty by byly dobrá schovka, ale ty jsou všechny v botníku. Pod lednici se nedostanu, s tím krámem nehnu. Ještě tak vystěhovat pračku nebo sušičku, ale moc tomu nevěřím, nechám to asi osudu.

Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 19:40

Torrah 

Obrátila, a nic.

RoSa 

To nemám v plánu, kašlu na to. Já chci svoje náušnice, bééééé!

Kokoska 

Třeba bude mít Poppy najednou zářivej úsměv

Offline Potrefenáhusa
39101 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 19:53
Reakce na barbucha:

Třeba bude mít Poppy najednou zářivej úsměv

​nebo něco jinyho

Offline Kokoska
35230 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 20:56

barbucha nemate nejaky skviry v parketach nebo tak neco?

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 13:27

Letíme s kamarádkama na prodloužený víkend. No....to asi stačí, asi to všechny znáte. 

Víc než dva měsíce čekáme (letíme na konci října) než se jedna rozhoupe, jesti teda poletí s náma nebo ne. No a teď řešíme letenky (pochopitelně mezi tím pěkně narostla cena) a já jsem jediná, která protestuje proti jedenácti tisícům (korun) jen proto, abychom přiletěly na letiště v centru Taipei, když za hodinu vzdálené letiště dáme polovinu (což je podle mého názoru pořád drahé, ale budiž...). Jsem docela naprdnutá, protože za ty prachy se dá letět kamkoli po Asii....

Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 14:25

Garfie 

Fuj, jedenáct litrů za třídenní vejlet Podle mě ty nejbližší letiště vyhledávají hlavně míň zběhlí cestovatelé anžto se bojej dopravy odjinud, hledání spojení atd. Ale mezi váma se určitě najde někdo zkušenej, aby se postaral o celou grupu, ne?

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 15:17

barbucha Jasně, jedna je místni.

Offline Tabea
8362 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 08:07

Včera přestala pračka odčerpávat vodu. Tak jsem napřed bojovala se zaseklým filtrem, až s hodně agresivní silou a mrskanim sem a tam jsem ho kleštěna vytočila. 20 centů, dvě tyčky od lízátka a sponka. Čerpadlo se točí, pračka pořád neodčerpává. Tak už to čistím od zdi. Mam tu málo místa. Nejradši bych koupila hned novou, ale musim napřed ověřit, jestli ji budou schopni zvednout nad umyvadlo, protože se ze dveří okolo něj nevytočí. Nebo mám ještě zkusit vyměnit to čerpadlo?

(Ted doufam, že postěžováni zabere. )

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 08:52

Tabea jo, to bude na 90% čerpadlo, tím, že se nemohlo tocit se přetízilo. Otázka, jak moc se to vyplatí, kdysi mne to stalo skoro dva tisíce. 

Od té doby si ho hýčkám a ty filtry jednou za čas kontroluji a čistím. 

Offline Tabea
8362 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 10:50

Hurá, funguje! Diky!

Vypadá to, že nejakej cucek zablokoval záklopku v odtoku. 

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 10:57

Tabea

Dlouhý život pro vaši pracku přejeme. Naši je 17 let a zatím dobrý. 

Offline Miru
17161 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 11:03

continuity 

...můžu se, prosím, zeptat, jakou pračku máš a kolik stála?, resp. jaká je relativně solidní cena za pračku versus její kvalita?

Offline Tabea
8362 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 11:07

continuity tyhle bylo na začátku srpna devět, tak snad má ještě něco před sebou.
Ten filtr už teda budu občas kontrolovat. Včera jsem tam lezla prvně.

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 11:12

Miru LG a stála tehdy asi 10-12 tisíc. To si už přesně nevybavuji.

Mně přijde tato cenová hladina více méně optimální na poměr cena výkon na bílou techniku. Dražší máme akorát lednici a levnejsi varnou desku. 

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 11:14

Tabea jj, doporučuji občas vyčistit, ačkoliv je to pruda. Taky na myčce, tam zas umí nadělat paseku i párátko nebo bordel z rýže. 

Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 11:58
Reakce na Tabea:

continuity tyhle bylo na začátku srpna devět, tak snad má ještě něco před sebou.
Ten filtr už teda budu občas kontrolovat. Včera jsem tam lezla prvně.

​Jak se ti to podařilo?! Já ten filtr nedokážu otevřít, musela bych do toho nějak mlátit nebo prostě jinak použít hrubou sílu a toho se dost bojím!

Samozřejmě, když jsem na to, já debil línej, tři roky nesáhla, tak to tam nějak zatuhlo