Dekuju![]()
Stěžovací vlákno
barbucha Já filtr otevírám kombinačkami, jde to dobře . Holou rukou ne.
Mně nejde už jenom otočit tím knoflíkem na doraz, aby se to jakože uvolnilo na otevření
Bojím se abych to těma kombinačkama spíš neurvala apod. Už jsem uvažovala o povolání odborníka, ale ten by taky musel použít hrubou sílu, a navíc - pokud by se mu to vůbec povedlo - platit mu ty ceny včetně dopravy soukromým vrtulníkem
se mi za takovou kravinu moc nechce...
barbucha here vzala jsem na to kombinacky, ale netočila jsem to tím kovovým předkem ale drzadlama. A rumplovala jsem sem a tam a rvala to velkou silou, dokud jsem to nepřeprala. Když jsem hledala, co s tím, tak jsem našla video, že když je tam něco seklý, tak se ten filtr může vyvrtat. Tak jsem si říkala, že jestli to mám zničit vrtačkou, tak můžu rovnou i těma kleštěma.
Předkem kombinaček to nešlo, to bych ten filtr rozlomila hned, jak mají malou plochu.
barbucha my máme pračku starou nejmíň dvacet let, spíš asi víc. Už když jsme ji dostali, ta dvířka s filtrem nešla otevřít. Nečistím to teda nijak a bojím se na ni jakkoliv sáhnout, protože pere výborně a nechce po mně nic, než manuálně otočit knoflíkem. Nemá žádný funkce, můžu prát na 40, 60, 90. Jediný navíc je program na vlnu, je taky spolehlivý a peru v něm kašmírové svetry bez úhony.
Až jednou odejde, asi ji opláču ![]()
Ten filtr kdyžtak nestojí majlant. 
Od ty doby, co mě napadlo, kde se ten "majlant" vzal, tak ten výraz používám mnohem radši. ![]()
Tabea filtr je v pohodě, drahé je čerpadlo.
continuity jo, to jsem našla za 30€. Ale radši zničit filtr za deset, než riskovat čerpadlo za 30.
Tabea tohle je to, co vám nejde otevřít? Já už si říkala, že asi nečistím úplně to, co mám. Tohle otevřu v pohodě, ale pračku máme poměrně novou.
Evaeva jo, tohle nešlo vytočit, jak se tam sekla ta sponka/mince/lízátkový klacíky.
Na sponky vás neužije, český mince jsou větší, tak by asi neprolezly, tak u vás hrozí jen ty lízátka. ![]()
Tabea na základě tvýho příspěvku jsme to teď s mamkou vymontovaly a vyčistily, byla tam dvoukoruna, jezdec od zipu a nějakej textilní bordýlek...
RoSa vidíš, jakou osvětu tady páchám svým odstrašujícím příkladem. ![]()
(beru zpět, že český mince jsou moc velký)
Tabea pětikoruna tam byla ![]()
Já to čistím, ale jde mi to otevřít snadno.
Tabea nase pracka uz vcera odešla nadobro. Uz par mesicu obcas vytekla, ale vcera to byla rovnou potopa. A kdyz jsem ji odstavila, abych pod ji mohla vytrit, upadavaly z ni kusy rezaveho spodku.
Mela dvacet tři let!
Mulen tak to uz ma narok na lehke spocinuti.
Moje predchozi pracka zdechla bez varovani po deseti letech, odesel programator a oprava by stala 3/4 ceny nove pracky. Soucasna me po sedmi letech zacala strasit tim, ze nezdimala. Vymenili nejaky remen, napoprve se to nejak nepovedlo, ale na opravu je zaruka, takze podruhe uz dobry. Ale stejne zas ted po roce to obcas musim dat opakovane na zdimani, kdovi, co zas obluda chysta. Obe Elektrolux, jakozto vsechny spotrebice v nasi domacnosti.
Kokoska Nam odesla Bosch asi po 8 letech, loziska. Pri poslednim zdimani jsem se bala, ze se buben utrhne a zdemoluje koupelnu. Jak pises, oprava by byla v cene 3/4 nove. Na filtr nedoslo, nejspis bych z nej vytahla dalsi kocku. Ale Bosch mycku mame asi 18 let a slouzi statecne.
Že já nána sem lezla! Teď snad budu muset jít a kontrolovat filtr! Krucišelement, děvčata!
Tabea na velikost mincí bych nespoléhala, já tam naposledy našla padesátku. Celkem mě to potěšilo, takové dýško od cesty, když už to čistím
ale jak se tam mohla narvat, to si teda představit neumím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY