Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:25

viktorka_od splavu  - v době nástupu do školy! To jsou ještě 3 roky, to nevydržím

sweet potato - Luivac neznám. Zkusím zagooglit. Mám už půl roku žádánku na alergologii, ale ještě jsme tam kvůli nemoci nedostaly

dzizisketa -nepomohlo. to mi neříkejte. upínám se k tomu.

Karja 

Všem moc děkuji, dcera horečku mám sice pořád, já si spálila ruku při smažení řízků (jedno z mála jídel co jí když je nemocná) ale už je mi líp

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:25
Reakce na slniecko:

Já nevim, přesně na tohle jsem se už naší ofismenežerky ptala, prý "uvidíme, jak dlouho to bude trvat", ale že to minimálně do pátku bude mimo provoz se ví už teď.  Až se vrátí nadřízenstvo z oběda, nahodím ten HO, ale stejně mě prostě nepřestává udivovat, že jsem jediná zlá holka, která čůrání pod širým nebem odmítá a všichni ostatní to mají asi spíš jako zpestření všedního dne.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:27
Reakce na Kokoska:

ono zavisi jak kde, mama na slovensku ve vetsim meste se objednava pul roku predem. driv jenom akutni.

v Praze fakt par tydnu, asi se to hodne lisi, na zelenym lanu konkretne tak dva tydny.

jinak tchyne byla minule utery u neurologa (dosla tam po svych) a vcera uz mela z CT i vysledky. (result jsou dve vyhrezle plotynky a jeste neco ) ale dva mesice ji lecili s kolenem na ortopedii, nez jsem se do toho oprela ja. zas si rikam, ze injekcie na artrozu nemohly nicemu uskodit.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:27
Reakce na Karoleena:

to je fakt neuveritelny a sileny a jeste vic,ze ostatnim to nevadi.

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:28
Reakce na slniecko:

Byly jsme na ORL, zjistili že ty mandle jsou zvětšené a "divné" již od pohledu. Zkusím se podívat na ten Luivac a dál co doporučovala Sweet Potato  a uvidí se.

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:29
Reakce na Karoleena:

teda ziram... jako kdybych se extremne bala ze prijdu o praci a nesezenu jinou tak mozna... ne, v zadnym pripade!

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:29
Reakce na Zarinya:

Třeba vadí, ale nechtěj si hledat nový místo.

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:31
Reakce na rysamona:

Dcera to měla podobně, časté angíny jako malé dítě. Absolvovala odstranění mandlí, brala Luivac, uvažovalo se o autovakcíně. Pak to kolem 5 let přešlo. Mezi 15-18 roky mívala angíny taky dost často, opakovaně ATB, až nám jiný lékař řekl, že díky ATB má už mizivou imunitu, že to zlikvidovalo i to, co nemělo. Ať bere dlouhodobě Wobenzym a ze začátku jí poradil nějaké hodně vysoké dávky, už si to přesně nepamatuju. To opravdu pomohlo, během 10 let měla pak angínu asi 2x.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:32
Reakce na rasaNori:

jenze to je presne ono!!Kazici dobrych podminek.Kdyby se vsichni spojili tak tezko vyhodi vsechny zamestnance,ale chudak Karoleena  bude za rebela.

49364 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:32
Reakce na rysamona:

alergologii urcite, mandle jednomu diteti pomohly hned a super druhymu vubec. ruzny ty doplnky vcetne jakoze imunostimulans... nekomu jo nekomu ne, kdyztak zkus ale moc se k tomu neupinej... vydrzis, co jsou tri roky v historii vesmiru;-)

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:34
Reakce na rysamona:

ja bych na ty mandle nespechala. nejdriv trvejte imunologii a pak se uvidi.

v medzicase, nez budete cekat na vysetreni, nic se taky nezkazi imunoglukanem ve zvysene davce, to muzete nasadit hned, pokud to uz nedelate (ale kdyz je to takto spatne, samo o sobe to pravdpodobne nepomuze) a pak probiotika. pokud ma porad antibiotika, ty vymlati strevni mikrofloru, ktera zajistuje dost podstatnou cast imunity a uz se to veze. taky bych si nechavala vzdy udelat CRP, aby se jednoznacne prokazalo, ze je to zanet (muze mit taky virozy, i zanet prudusek muze byt viroveho puvodu).

a az pote, pokud opravdu nic konzervativniho nepomuze, bych resila mandle (zvlaste krcni), protoze ty taky zajistuji dost velkou cast imunity, takze po jejich vyndani se taky muze stat, ze se problem presune jinam - treba na prudusky.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:34
Reakce na Karoleena:

no a neměli byste třeba zavolat na hygienu/podobný úřad (myslím, že nejste v čr)?

neřeknu, kdyby se čekalo na urgentní opravu, ale pokud ten stav má trvat do pátku ?!! 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:37
Reakce na rysamona:

Mně na pošramocenou imunitu až zázračně zabraly dlouhodobě užívané bylinné tinktury od f. Naděje - kapala jsem si cca dva až tři měsíce pravidelně tinktury z lichořeřišnice větší, grepfruitu a pýru plazivého. Jako jo, sem tam nějaké nachlazení na podzim a v zimě bylo, ale výrazně jich ubylo a měly jen lehký průběh.

Ale nejsem si teda jistá, jestli se to doporučuje i dětem. Kdybys měla zájem, pošlu kontakt na kamarádku, která se tím bylinkařením profesionálně zabývá a určitě by vám doporučila konkrétní byliny.

49364 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:38
Reakce na Jiná Realita:

jj brno je mimo kategorie civilizovanych zemi

Karoleena bych tam mohla poslat inspektorat prace chces?;-)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:39

No.. myslím, že vzhledem k tomu, jakej mám od rána ukrutnej bitch face by bylo úplně jasný, kdo je toho příčinou. :D

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:39
Reakce na Zarinya:

Buď bude za rebela nebo bude chodit do křovíčka :D já vás chápu ale když to ostatní berou jako super dobrodružství asi se  těžko spojí proti vedení...

49364 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:40
Reakce na Karoleena:

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:42
Reakce na rasaNori:

no,ale ted si trochu odporujes.:-)psala si,ze treba maji strach o praci.

Ja prave prvne reagovala na to "dobrodruzstvi",

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:45
Reakce na rasaNori:

jestli v noci nebude poradne prset tak nepozdeji zitra to bude misto zkousky odvahy spis zkouska zaludku. jako ja vydrzim hodne, nejsem fakt zadna pindulina a v lese rozhodne nehledam toalety, ale co mi vadi ze vseho nejvic jsou takovy ty hromadny prirodni ulevovny ve skalach, kde ocividne chodi hodne lidi na jednu mez. ani nevim kam mam slapnout, abych nahodou neskocila do .... kerik na zahrade bych rozdychavala dost spatne.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. června 2017 12:48
Reakce na continuity:

no,to je fakt sileny.to by me zajimalo kolika zamestnancu se to tyka.:-)