Teda ja ta obdivujem, ja uz by som bola dávno doma. A zaráža ma že to nevadí tehotnej kolegyni a že si v podstate jediná ktorej to vadí.![]()
![]()
Stěžovací vlákno
"a az pote, pokud opravdu nic konzervativniho nepomuze, bych resila mandle (zvlaste krcni), protoze ty taky zajistuji dost velkou cast imunity, takze po jejich vyndani se taky muze stat, ze se problem presune jinam - treba na prudusky."
Přesně tak. Proto se - na rozdíl od dřívějška, kdy to jenom lítalo a nikdo se nikoho neptal - do těch mandlí žádnej příčetnej doktor už moc nehrne. A myslím, že nosní mají i tendenci dorůstat ![]()
? teď nevím, jestli to byla ironie nebo co, ale přiznávám bez mučení, že si bohužel nikdy nezapamatuju, kdo odtud je někde v zahraničí, krom agentky a lorelaih. u některých mám mlhavý dojem :)
To přece nemůžou myslet vážně! Ony i ty toitoiky jsou děs - ale bez nich? Vůbec nic?!
Okamžitě bych šla domů. Visí vám tam někde upozornění a instrukce, že by sis to uložila? Případně nafotila ten "záchod"?
Co si tady někteří zaměstnavatelé dovolí, to je až neuvěřitelný. Kde to jsme - u Zulukafrů?
lehka ironie, pardon:-)
Rozhodne nemas premrstene naroky, to pozadavky zamestnavatele jsou mimo MISU!
Buď rebel a vem si nočník k šéfovi do kanceláře. Třeba mu to dojde.
Půlka tak a druhá jinak :D hele nevím, dneska kdy se firmy přetahují o zaměstnance bych se asi neváhala ohradit že takhle ne :)
no,ja se prave taky vzdycky ozvu,rovnou na ferovku a je mi jedno jake to bude mit nasledky.Ostatni si stezuji za rohem u rauchpauze a to uplne nesnasim!
Jsem si vzpoměla na krále trpaslíků v ádru, všechny turisty jsem měla tenkrát chuť vynést v zubech
obesraný ze všech stran, fuj!
continuity Já jsem jako malá trpěla i na hnisavé angíny i na záněty průdušek. Angíny ustoupily, problémy s průduškami zůstaly. Když mi bylo cca 19, začala jsem trpět na chronické hnisavé záněty mandlí bez teplot a jiných příznaků, po roce marného léčení a hledání příčin jsem na operaci nakonec šla, a pak mi ještě několik týdnů píchali autovakcínu se zlatým stafylokokem.
V tomhle školkovém věku bych teda taky s operací nespěchala, ale někdy je odstranění mandlí na místě, protože ty záněty můžou způsobit v těle pěknou paseku.
nosni se jeste berou celkem casto, krcni jak pises/continuity. ona ta nosni dorusta v pripade ze se nevybere vsecko dukladne. nas orl je uzasnej (co pisu jsou jeho slova prosim pekne:-) jen me mrzi ze tak trvalo nez jsem ho nasla
Imunoglukan bere nepřetržitě, k tomu taky kozí kolostrum , taky to má podporovat imunitu. Paní dr. dělá crp vždy, většinou vyjde negativně, tak je týden bez nich, jenže během týdne se zhorší, tak se zkusí jakési spec. Antibiotika, ty zaberou do 24hodin. Neuvěřitelný rozdíl jak dcera pookreje. Posledně už nad tím dr. kroutila hlavou. Dělala test i na chlamydie, ty ji vyšly hraniční. Probiotika bere taky pořád. Ale školka už stejně končí, zkusim ji udržet chvílí zdravou aťmůžeme na imuno.
Karoleena Není třeba vykonávání potřeby na ulici nějaký přestupek? Že bys nahlásila polohu, a my před keř vyslali nějakýho pochůzkáře, to by mohlo klapnout.:-D
Já bych šla domů hned, ono je dobrý se trochu v kolektivu ohlásit a dát najevo, že vorat s tebou nikdo nebude. Vyhodit tě za to nemůžou, peníze ti taky menší nedaj, tak co. Maximálně se ti budou smát, ale ono je to přejde, až jim doma manželky zaťukaj na hlavu, jakože wtf, chodit do keře, že by to zabalily taky hned.
tak ja nerikam, ze vyndavat mandle je vzdy spatne. ale neni to prvni moznost, pokud jeste nebyly navic nebyly ani na imuno a alergologii.
Karoleena Jo a v žádnym případě si neber dovolenou.
Nosní si taky myslím že berou docela často. Kolem mě minimálně polovina dětí bez nosních mandlí. A většinou to pomohlo. Kromě těch vakcín jsme vyzkoušeli snad úplně vše
Já si právě říkám že ty opakovane záněty jsou taky peklo.
nosni mandle dorustaji, pokud se spatne vyberou. dost casto se to pry povede, pokud se to dela moderne laserem. dcera ma ty nosni vetsi, dva lekari me upozornovali, ze kdyz uz vyndavat tak jedine hezky uspat a vyriznout.
Určitě tu alergologii a imuno ještě zkusíme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.