Kamaráda za to jednou pokutovali, takže to asi přestupek bude...
Stěžovací vlákno
Takže teď už jen potřebujeme zadat souřadnice. Pokud teda není keř na vlastním pozemku:-D.
:D Právě že je! Ale jde na něj trochu vidět z ulice, tak by to možná šlo i tak?
Nechápu, že to nevadí majiteli (jsme tady v nájmu), ačkoli ten je možná normální a vůbec nepředpokládal, že by se u nás vyřešila nastalá situace tímto způsobem...
nosni mandle je ale neco docela jineho nez krcni. ma svoji funkci v rannem detstvi, tak do 7 let by mela postupne zakrnet, takze pokud se vybere neni to takovy zasah do imunity.
to by chtelo fotku, fakt si neumim predstavit zachod u kere na dvore ve meste. a mate tam i nejakou znacku obsazeno? a kyblik s vodou na omyti rukou? same otazky...
Stezuji si na dan z nabyti nemovitosti ![]()
![]()
![]()
Mate dlouhou SZ. Dcera to mela stejne.
Já nevim, přesně na tohle jsem se už naší ofismenežerky ptala, prý "uvidíme, jak dlouho to bude trvat", ale že to minimálně do pátku bude mimo provoz se ví už teď.
Až se vrátí nadřízenstvo z oběda, nahodím ten HO, ale stejně mě prostě nepřestává udivovat, že jsem jediná zlá holka, která čůrání pod širým nebem odmítá a všichni ostatní to mají asi spíš jako zpestření všedního dne.
![]()
inak nechápem, kedysi som robila personalistku a keby sa stalo niečo takéto asi by to lietalo, pretože prúser na hygiene a zároveň na úrade práce to by boli pokuty, že by sme to ťažko vysvetľovali.
Apropó, u Vás neplatí režim voľna z dôvodu prekážok na pracovisku?
![]()
tak ted jsem si predstavila, jak reditel vybiha z kere uvitat zahranicni partnery
![]()
Držím palce.
Chacha, režim volna, tak to jsem nikdy neslyšela. :)
Když jsme se onehdá stěhovali do tohoto nového sídla na okraji města, tak nejen že jsme všechno stěhovali a následně i v původních prostorech pucovali zcela svépomocí, ale musela jsem si nakonec i nadpracovávat docházkové manko, protože jsme to stěhování zvládli moc rychle a mně pak chyběly tři hodiny, že jsem v té době pracovat nemohla, protože jsem neměla kde a můj PC byl zabalenej v krabici se jaksi v úvahu nebralo.
a vis o tom ze u nas poptavka po pracovnicich v oblasti it prevysuje nabidku?
Dobrý den, syn cca od 4 let trpěl na vysoké teploty, čepy na krčních mandlích, stěry vždy negativní a CRP vysoké. Jeden rok byl co měsíc přeléčován antibiotiky, až na alergologii paní doktorku napadlo, že by to mohla být PFAPA - syndrom periodických horeček. Od té doby antibiotika neměl, prostě vždy čekáme jak se situace vyvine. Je pravda, že byl také na odstranění nosní mandle, od periodických horeček to úplně nepomohlo, ale už to nejsou 40°C teploty, ale "pouze" do 39°C a ty zvládá i bez Nurofenu. V krajním případě pomáhá Prednison. Omlouvám se za nevyžádaný názor, jen jsem chtěla zkusit nasměrovat. Krční mandle bych zatím určitě neodstraňovala, to až v krajním případě, kdy nic jiného nezabere.
Chacha, režim volna, tak to jsem nikdy neslyšela. :)
Když jsme se onehdá stěhovali do tohoto nového sídla na okraji města, tak nejen že jsme všechno stěhovali a následně i v původních prostorech pucovali zcela svépomocí, ale musela jsem si nakonec i nadpracovávat docházkové manko, protože jsme to stěhování zvládli moc rychle a mně pak chyběly tři hodiny, že jsem v té době pracovat nemohla, protože jsem neměla kde a můj PC byl zabalenej v krabici se jaksi v úvahu nebralo.
COŽE?! ![]()
Hele, nevím co je to za místo, jak (horentně) placený a jaká je v tvým okolí nezaměstnanost/jaký máš jiný možnosti atakdále - ale sakra, kde zůstala aspoň základní sebeúcta?!
Já se občas pohybuju na pracovišti bez wc nebo toiky a z mých osobních pozorování vyplývá, že je chlapům naprosto, ale naprosto jedno, kam jdou na malou. Oni ani ten stromeček teňounký nepotřebujou (obvykle to je tak, že udělají pár kroků od jámy a otočí se zády).
Já musím obvykle jít až bůhví kam než najdu přijatelně velký keřík nebo terénní nerovnost. Tím jsem chtěla říct, že Vašim kolegům to asi vůbec nedochází, ale být Váma jdu domů.
Čeští chlapi jsou prostě ochcávači, to se jinak vyjádřit nedá. Nedávno jsem četla blog, který to popsal přesně, jak to vídám já - i když je WC k dispozici, prostě tam nejdou, rozepnou si ten buntek hrdě před celým světem a hrdě močí do zapadjícího slunce. Prasata.
Já jsem jela od radnice po Sokolské a chtěla jsem na Biskupskou a dál na Havlíčkovo nábřeží a tam někde u Černé louky zaparkovat, ale právě Havlíčkovo nábřeží je uzavřené, ale névím jestli celé nebo část. Když jsem to viděla, tak jsem to vzala rovnou na tu Slezskou. ![]()
Měla jste zaparkovat na Kostelní. Haha, dělám ramena, ale zrovna v pondělí jsem tam jela a byla na sebe pyšná, jak jsem tu cestu zvládla a ani jednou se neztratila.
A dneska jsem si na Vás vzpomněla (jako že pracujete u těch vlaků), protože jsem jela po Marianohorské a bylo to tam hrozně ucpané (před tím podjezdem trati), protože tam byla očividně nějaká železničářská akce a všichni odbočovali doleva. grrr.
Máme garsonku a v ní dvě postýlky!!
Těší mě, nápodobně, a v každé postýlce jedno dítě.
Nejhorší, co jsem zažila v tomto ohledu, byl asi výzkum na Národní. Nejen, že tma ploty obch...vali bezďáci, ale viděla jsem chlapa v obleku, co vlezl za plot, otočil se k nám zády a ulevil si. Přitom v Tescu jsou hajzlíky zadara.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.