to jsou ale zcela jasne prekazky na strane zamestnavatele. bozemuj. IT lidi nejsou, jakoze nejsou. trosku schopneho admina nebo datoveho analytika tady (v Praze) kazdy na rukou nosi.
Stěžovací vlákno
Přesně! Já se teda nijak nerozpakuju toto jejich chování podrobit hlasité kritice, ale jak pak mají u nás ty věci veřejné vypadat, když se na ně každý chlap bez rozpaků vychčije?
Máme garsonku a v ní dvě postýlky!!
Těší mě, nápodobně, a v každé postýlce jedno dítě.
Propánajána! A já si stěžuju
Jedno dítě je do garsonky až dost, už teď jsem tu zavalená postýlkama, kočárama, hrazdičkama, kojícíma polštářema a houpačkama. (No dobře, houpačku máme jen jednu :-)
Trošku upřesním. Je to malé 1+1, v kuchyni je pouze linka a malý stůl a dvě židle.
Ale zase jedna postýlka je dvoupatrová a neobsazené lůžko slouží jako odkládací postor, který ale jednou za čas poněkud přeteče
tak mam novou praci. duvod, proc to neni v radostnem vlakne je, ze se v te stavajici pokousim zrusit pracovni pomer. a jde to nejak ztuha, byrokrat se nezapre. ![]()
před chvílí jsem se musela vystříhat ze šatů ![]()
povidej, prehanej. to je dnes den. Karolina nema WC, ty saty.
Je mi jasné, že to tak není, ale představuju si brnění a obří nůžky na plech!
Dobrý den, syn cca od 4 let trpěl na vysoké teploty, čepy na krčních mandlích, stěry vždy negativní a CRP vysoké. Jeden rok byl co měsíc přeléčován antibiotiky, až na alergologii paní doktorku napadlo, že by to mohla být PFAPA - syndrom periodických horeček. Od té doby antibiotika neměl, prostě vždy čekáme jak se situace vyvine. Je pravda, že byl také na odstranění nosní mandle, od periodických horeček to úplně nepomohlo, ale už to nejsou 40°C teploty, ale "pouze" do 39°C a ty zvládá i bez Nurofenu. V krajním případě pomáhá Prednison. Omlouvám se za nevyžádaný názor, jen jsem chtěla zkusit nasměrovat. Krční mandle bych zatím určitě neodstraňovala, to až v krajním případě, kdy nic jiného nezabere.
Tak toto je zaujímavé.
Môže sa opýtať, z čoho sa robia tie čapy, keď sú stery negatívne?
no já mám naprosto wtf den.
a teď jsem se teda chtěla převlíct, a zip
ani nahoru, ani dolů. dva lidi to zkoušeli, já si připadala, jak když madam šněrují do korzetu...a nakonec jsem to prostě musela v zipu rozstříhat. celá zpocená, rudá a vzteklá
šaty asi přežily, myslím, že na nich díra není, ale byla jsem tak nasupená, že bych asi případně už stříhala kdekoli. pak jsem potupně pobíhala po baráku a držela zi vzadu šaty bez zipu a pak se jela teda převlíct do něčeho úplně jiného.
A s čím mají problém? Jsi ještě ve zkušebce, ne?
ze mam do toho papiru na zruseni napsat, ze termin bude jeste upresnen po domluve. ja pracovnimu pravu nerozumim, ale dala jsem tam zatim patek a at se treba zblazni.
a ze co tak specham a jeste jak na mne cekali a klienti uz jsou informovani (jsem tady 10. den a zadneho jsem jeste ani nevidela, protoze neni kdo by me tam vzal), atd. atd.
a mam poslat email s mymi duvody, aby to personalni mohlo resit. jednak to nechci psat (protoze nevim jak slusne napsat ze prava ruka nema tuseni co dela ta leva) a po druhe nevim, co ma s tim HR. ![]()
bud v klidu, my bydleli pul roku v garzonce a do toho muz delal nocni. takze jsme se tam motali ve trech a z toho jeden trvale prudil a jeden potreboval zaroven alespon trochu spat.
Když tam termín nenapíšeš, bude to ke dni doručení. Když tam napíšeš pozdější datum, bude to k uvedenému datu. Důvody uvádět nemusíš.
jo diky moc, takto mu napisi, ze jsem tam termin musela napsat, protoze jinak by to bylo uz ode dneska (podpis prevzeti od sveho administrativniho sefa uz mam v kapse).
ja na tyhle vylevy jak_jsi_nam_to_mohla_ udelat (a my jsme byli tak hodni) nemam nejak povahu.
Oduvodnovat to nemusis, HR at si to resi, jak chce (kdyz pominu, ze nevim, co na tom chteji resit). Proste jim to dej pisemne a jsi z toho venku. Pro z-ce neni ve zkusebce nic jednodussiho.
diky, ja se hlavne nerada rozchazim prasknutim dverma, ale tady asi budu muset zhasnout a zavrit, nic jineho nepomuze. mam pocit, ze si nekteri teprve zvykaji, ze ta zkusebni doba je oboustranna vec.
mne hlavne pobavil ten alibizmus meho sefa, predevsim by to mel resit on (ja mu ty duvody rikala do telefonu a zadny z nich neni HR) a vymlouva se na nekoho jineho.
Stěžujícím si učitelkám vždy ráda připomenu prázdniny![]()
Hele nic ve zlém, ale tohle klišé může napsat jenom někdo, kdo za tou katedrou v životě nestál.
Já absolvovala jenom povinný studentský praxe a fakt to není taková sranda, jak si lidé rádi myslí. Asi jako se vším.
I pro to prozření jsem se rozhodla věnovat se raději jiné profesi, byť jsem to vystudovala.
My jsme bydleli rok a půl v 1+1 v garsonce ve Vršovicích a bylo nás tam šest a bylo nám 19 a byla to pecka. A nebyl tam zas takovej binec, jak si asi kdekdo představí, i když červenýho vína jsme tam vypili hodně, to zase jo :-).
Tak hlavně v 19 se už můžete dojít domů jen umejt a přespat:-D. To není tak hrozný, pak taky trochu popít, no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.