Knihovnice si zas celej den čtou, ty se taky maj.
Stěžovací vlákno
To je docela obdivuhodný výčet a vtipný na tom je, že ta výčepní na punkových koncertech z toho vypadá na nejpohodovější džob :-).
přesně, pohoda prostě!!!
![]()
Já jednou brigádničila jako opravářka traktorových kompresorů.
nojo, situace ve skolstvi, o skolkach ani nemluvim, je dlouhodobe tristni. ale to neni problem ani jenom dovolene, ani jen ohodnoceni, celej system je nastavenej spatne, pocinaje pedagogickyma fakultama. nedokazu vubec rict, z kteryho konce by se to melo vzit.
zavist!!
Já jednou brigádničila jako opravářka traktorových kompresorů.
A já zase v rámci brigády vyráběla kolonoskopický sondy ![]()
Ty seš jak umanutá, fakt. Učitelky maj dovolenou, děti maj prázdniny. Na tu dovolenou maj zákonnej nárok. Já nevim, co je na tom k závidění.
Ta práce učitelky v MŠ jako pohodová, ta mě taky moc pobavila.
Tu umanutost u mě probouzí každá takováhle pančitelka
Do háje já cca 10 tejdnů zááákonný dovolený nemám, jako stále se mi tady bude opakovat jaká je to řehole, ať tomu neřikám prázdniny a já nevim co. Prostě učitelky maj blbou práci, blbě placenou, ale takovejch prací je, že. Učitelky maj oproti ostatním vopruz pracím ty prázdniny/dovolenou, já nevim proč by se za to měly stydět a plakat ať si to každej zkusí, enjoy prostě, tečka.
já už jsem tu psala, že ačkoliv bych nešla učit ani náhodou a ani kdyby za to byl fakt královskej plat, tak ty vopravdický dlouhý letní prázdniny jim prostě závidim. Kor když se musim u kamarádů učitelů na návštěvě v létě v neděli večer zvednout a spakovat se do Prahy (bydlej na vesnici v jižních Čechách, letní idylka zaručená), tak to je ta závist úplně krvavá :-D
Daruju nekomu dovolenou, mam ji tolik, ze nevim na co ji vycerpat ![]()
Ale pancelka teda nejsem.
Já bych se jen zeptala, bez jakéhokoli hodnocení profese (já bych učitelka být nemohla, leda tak možná na výšce), zda se podzimní a jarní prázdniny počítají do dovolené, nebo se to u pedagogů bere nějak jinak? Předem děkuji za odpověď.
Nemuzes zavidet prazdniny, kdyz neberes ten zbytek. To je proste v rozporu :-)
ještě maj většinou i dlouhý vánoční (a ty jim teda závidim taky, haha)
Beru, já nemám dovolené nikdy dost! Ale je fakt, že já ji hodně vyčerpám na jednodenní výlety s přáteli, zrovna teď v úterý zase vyrážíme ![]()
To se to ale těžko užívá, když ti furt někdo předhazuje, že přeci máš dva měsíce prázdnin, tak nemáš právo si na cokoliv ohledně své práce postěžovat.
Mně práce učitelky nepřijde ani blbá, ani vopruz, ale prostě náročná je a tu dovolenou jim přeju se vším všudy.
(Co si tak vzpomínám, tahle plamenná debata tu vznikla kvůli postesknutí, kterak dotyčná učitelka musí vymyslet pro žáčky ve třídě veršované hodnocení místo jedniček až pětek na vysvědčení. No kdybych musela děcka ve třídě hodnotit dvakrát ročně ve verších, tak tu dovolenou potřebuju už od března
)
Je to tak, punkáči byly nakonec fajn lidi a chovali se ke mě až neuvěřitelně slušně. A to mi bylo nějakých 18 let a vypadala jsem tak na 15 teda:-D.
dzizisketa Já jsem brousila součástky na kanály - některé ručně, s nářadím jak z 19. století a přitom se opravdu jednalo o rok 2010+:-D. To bylo hodně výživný, fakt jak pro vězně, navíc ještě ty noční:-D :-D.
jak to? taky můžu někomu závidět velký prsa a nebrat jeho krátký nohy, ne? :-D
Znám osobně jen jednu učitelku, takže nevím, zda je to běžné. Ale u nich ve škole podzimní a jarní prázdniny mají nějaká školení, porady, workshopy, tuším i nějaký teambuilding byl. Takže sice děti nejsou ve škole, ale oni do práce normálně chodí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.