Já teda než jim za to dát 4.000,- radši sedím doma na zadku
Stěžovací vlákno
No druhý pas je možnost, kterou taky beru v potaz, ale mít teda dva vydané s dvoutýdenním odstupem
fakt jsem trubka.
Mutziputzi Když já se v půlce srpna stěhuju na druhý konec zeměkoule a musím do té doby dostat vízum už do nového pasu (a může to prý trvat až měsíc).
Ještě se směj! Cizímu neštěstí
Ne, ani jeden způsob. Přišel dotaz, jestli se dá v okolí někde koupat. "Až zítra pojedeme odsud, chceme se jít koupat." Zůstala jsem notnou chvíli s otevřenou hubou, jistě jsem vypadala, že usilovně přemýšlím, a pak jsem špitla, že jezdíme na Sadskou. A bylo vymalováno!
Tak jestli jsou ale "přespolní", tak bych se tomu přespání nedivila... zvlášť pokud s váma chtěli večer posedět
Já když jedu za kamarádkou dejme tomu z Prahy do Senohrab (a naopak), tak to nijak neřešíme. Kdo chce přespat, přespí... kdo nechce/nemůže, vrací se na otočku... s dětma jsme to dělali stejně tak. Jsou skladný ![]()
No ale někdy poprvý nějaká vstupní domluva proběhla ne? Něco ve stylu, jo jasně e můžete přespat, jak budete chtít, nebo tak něco? A pak už se to tak drželo pořád. Nějak si nedovedu představit, že někam jedu s psžamen a bačkorana, aniž by probřhla domluva..
Jestli myslíš "vstupní" jako při vstupu do dveří, tak jo ![]()
jdu si taky postěžovat, koupila jsem si minulej tejden v Orsay lněný kalhoty a po vyprání jsou mi tak o dvě čísla větší.....do těch menších jsem se sotva nacpala, ale asi jsem měla vzít ty. Jenže ty by se určitě tak šíleně nevytáhly
To je divné, me sa ľanové nohavice po praní vždy stiahnu. Mám problém ich zapnúť, ale dám pár drepov a je to v pohode.
no těsně po vyprání byly ještě takový, že se v nich ještě dalo odejít do práce, ale teď...![]()
já jsem právě ty minulý měla jak popisujete, jenže mi minulej tejden při tom dřepu ruply na zadku (naštěstí doma), tak jsem si říkala, že už si ty těsný nebudu brát...a chyba!!!
Pardon ale ![]()
Aha ![]()
A pyžamo a bačkory mi vždycky půjčili! ![]()
Já sem autista, já musím mít vlastní ![]()
já si tohle umím představit u fakt málo lidí na světě. Většinou to jsou lidi, kterým bych nejspíš půjčila i vlastní kartáček. se všema ostatníma by mi to přišlo krajně nasírací. Ovšem k nám se taky nikdo moc nehrne, nechápu proč, kočka i pes jsou fakt příjemný spolunocležníci...
Jé, tak to jsem nebyla tak daleko.
Pani, nemáte trošku vody, já mám takovej hlad, že nevím, kde budu dnesla spát![]()
Tak na nocleh se nám nikdy nikdo necpal, ale jinak je mi to taaak povědomé (úplně tiše šeptám - neni ta kamarádka náhodou psycholožka?)
![]()
![]()
tak já dojedu, jo?
kartáček budu mít vlastní ![]()
že vy máte spadeno na Godzillku? ![]()
kruci, jak jste to tak rychle prokoukla? ![]()
No tak jasně, kdybych byla nějakej vyvrhel nebo si jednoduše s hostitelem/hostitelkou nesedla, tak by to neklaplo, rovněž tak naopak. Ale naskýtá se otázka, proč vůbec zvát lidi (mně) protivný?
Ty by mi lezli na nervy, i kdyby u mě měli jen vypít kafe, přece. A oslintat mi hrníček!
Na druhou stranu koho ráda vidím, může u mě spát, kdy se mu/nám zlíbí. Taky jich není moc, jsemť prakticky sociopat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.