Mám kamaráda, který se u žehlení dost nudí. Tak mu dělám společnost. Sedím na gauči a piju víno, vyprávím historky a on žehlí ![]()
Sakra, měla bych se ho zas zeptat, jestli nemá v plánu nějaké velké prádlo.
Mám kamaráda, který se u žehlení dost nudí. Tak mu dělám společnost. Sedím na gauči a piju víno, vyprávím historky a on žehlí ![]()
Sakra, měla bych se ho zas zeptat, jestli nemá v plánu nějaké velké prádlo.
Edit: Protože mi nikdo neradí mažu svůj hyperdlouhý příspěvek o pracovní ponorce, problémech komunikace, ženskym kolektivu a pokusím se tomu postavit čelem a vyřešit to asi otevřenou rozmluvou! Uff. Ke konci roku budu sice měnit trochu působiště, myslela jsem, že to doklepu, ale nedoklepu, dožene mě to:-D
Snědla jsem půlku (možná i víc) čokolády ![]()
Kliiid - já jsem dnes nešla běhat a tlačím do sebe arašídové křupky, které zapíjím červeným vínem. A chci si postěžovat, protože mi nefunguje propojení FB a nového - supr dupr vymazleného - příspěvku na blogu, na kterém jsem strávila včerejšek a dnešek (samozřejmě tak, jak mi to děti dovolily, že jo) a na který jsem se strašně těšila, až ho zveřejním. PS: Není to žádná reklama na blog, protože vy - se vší úctou - pro tento článek moje cílové publikum nejste (pokud teda neholdujete fotbalu
)
Si by si ju mala dojest, ![]()
Chápu tě! Co se té pracovní ponorky píše i té "večeře" :)
Myslím, že ses ve vztahu ke kolegyni zachovala správně. Prostě nastavení hranic.
U nás v práci se se kolektiv během třičtvrtě roku roku zredukoval ze čtyř lidí na dva. A ač se mi s kolegou pracuje v pohodě, mám ho ráda a i mimo práci jsme dobří kamarádi, tak už se tak moc těším, že teď na tři týdny vypadne na dovolenou a budu tam sama.
Jo dovolená, po každé spoléhám, že to bude lepší ale neni. Padne to zhruba po pěti minutách, kdy se dozvim, co jsem na své dovolené měla udělat líp, vědět předem...
I přítel mi stále radí jasně nastavit hranice a jasně říct, co mi vadí, další rada je nekomunikovat což nelze. Jenže on je chlap a navíc nepracuje vyloženě v týmu, takže ti se pošlou v kanceláři do hajzlu, řeknou si v krátkosti, co je problém mezi nima a hotovo vyřešeno stále kámoši. Ženský takovýhle nejsou a já v tom fakt neumim našlapovat, jsem z toho fakt v nepříjemném rozpoložení. Nějaké společné sezení i se šéfem není možné vůbec, ten z toho bude celej hin a je takovej přecitlivělej:-D
Nečítala som pôvodný vymazaný príspevok, tak sa neviem úplne chytiť, ale:
"Jenže on je chlap a navíc nepracuje vyloženě v týmu, takže ti se pošlou v kanceláři do hajzlu, řeknou si v krátkosti, co je problém mezi nima a hotovo vyřešeno stále kámoši. Ženský takovýhle nejsou a já v tom fakt neumim našlapovat, jsem z toho fakt v nepříjemném rozpoložení."
A vieš, že to funguje aj u žien? Už len z toho šoku. Nie u všetkých, niektoré sa urazia do krvi, ale to sú tie typy, ktoré sa urazia tak, že sú urazene ticho, čo v takýchto prípadoch len a len oceňujem.
Ano máš pravdu, jenže my spolu musíme hodně komunikovat kvůli práci a vzhledem k tomu, že to riziko uražení je dost vysoké, nemůžu to asi aplikovat. Navíc to chlapské řešení se dělá ihned jako okamžité řešení situace a u mě se to táhne x měsíců a dost komplexně, takže nějak zpětně a všechno dořešit tímhle způsobem asi nejde.
Možno to stačí raz rázne stopnúť až zase začne a už sa nevŕtať moc v minulosti.
zensky kolektivy jsou peklo pekel:-((
ale teda...
" Padne to zhruba po pěti minutách, kdy se dozvim, co jsem na své dovolené měla udělat líp, vědět předem..."
je treba nutny ji o te dovolene neco vykladat? nebo kdyz, tak na prvni remc opacit - fajn dal o tom nebudem mluvit? pokud se kolegyne "bojis" a ona je "ten" typ, bude ti to davat sezrat cimdal vic:-(
Nejsme tam samy a ostatníma se normálně bavim, takže nelze nevykládat vůbec. Jak se to vyhrotilo, tak jsem v podstatě taky jen obecně odpověděla a dostalo se mi všelijakých rad na osobní a navíc značně odbornej problém. Jako ono je to spíš vtípný ze zpětného pohledu, člověk by neřekl, čemu všemu kdo nedokáže rozumět. Ale ten den jsem celkově byla z toho problému vystresovaná, takže jsem neuměla jaksi chladnokrevně zareagovat, jak bych chtěla.
no mne to legracni neprijde, ja te fakt lituju.. ale ty si na tu praci uz stezujes docela dlouhodobe, neni uz treba fakt cas na zmenu? at baba zas trapi nekoho jinyho:-)
Během podzimu budu měnit působiště v rámci organizace, takže jsem si říkala, že to doklepu bez nějaké konfrontace. Problém je, že ona je fakt v jádru hodná, pracovně mi pomůže, bohužel si myslí, že formy jejího sdělování jsou OK (nejsou a to i v rámci pracovních témat, potvrzeno od kolegů). A že ty rady a neustálé vysvětlování i v mimopracovních tématech mají přidanou hodnotu a druhejm pomůžou. No to vůbec.
Normalne jak vas ctu, zacinam byt presvedcena, ze pracujete s mou byvalou kolegyni :D:D ta byla taky expert na vsechno...
Jo, teď jste uhodila hřebíček na hlavičku:-D. A já jako nejmladší, nic neřešící osoba, dělajícíci si legraci z většiny věcí jsem tím nejvhodnějším adeptem na poučení:-D
tak tahle byla zas u nas ze vsechn nejmladsi, ale to ji nebranilo mit zkusenosti uplne se vsim!:D
já mám takovou nejchytřejší osobu pod sluncem v rodině
(ještě jednu kromě mě)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.