Tak to je vyšší kalibr, snad aspoň přešla bordel v bytě ![]()
Stěžovací vlákno
huh neohlášená tchyně pod kopcem.. asi bych zdrhla zadem a vrátila se až druhej den:D
Asi ho vyměním, na todlencto už nemám nervy
:-)) jo a budes si zvykat zas na novyho a vsecky jeho kamarady:P
To je pravda, já si vždycky vyberu takové ty všeobjímající typy, platící za celou hospodu ![]()
Kdysi jsem na MP líčila, jak se v kavárně, kde jsem brigádničila sešli úplnou náhodou čtyři moji ex (do té doby jsem si myslela, že nemají nic společného), sedli k jednomu stolu (do té doby se neznali), stáhli láhev whisky a hlasitě se smáli až do zavíračky...
Ono to bylo ještě vylepšený o to, že to bylo nějak na začátku vztahu, takže si na mě ještě zvykala a měla ke mně něco těch výhrad (i když to byl teda spíš slabý odvar proti opravdové tchýni pozdějc). Ale přežily jsme to nějak obě a vycházely jsme pak spolu dobře, tak ten čurbes asi nebyl tak hrozný :-).
uaa:-)) ja si vzdycky myslela ze je to dobry ze protiklady se doplnuji atak, ale na stary kolena uz na to fakt nemam nervy
Jo, takhle nějak to vypadalo ![]()
Taky mi dneska volal manzel do prahy na zkousku, v kolik ze budu v ostrave, ze by bylo potreba doma pouklizet trochu, protoze prijde navsteva :D takze jsem s klidem prebukovala vlak o jeden pozdeji a ze je mi lito ale driv nez v 8 to nestiham :D a vlak bude mit asi trosicku zpozdeni...mozna...
![]()
Chválím. Správná reakce. Ještě bych mu starostlivě řekla, že mu držím palce, aby to stihnul včas domů a ten "úklid" zmáknul.
Takhle to taky probehlo :D nebyl uplne nadsen, ale ustni podle abecedy na drivejsi odjezd fakt neukecam ![]()
Uf, to by si neměl troufat ani na dálku!![]()
Jako pomerne me prekvapil :D nevim co cekal, asi ze vsednu na kun a po vstavani ve 4 rano poficim domu uklizet ![]()
Po ranním (pro mě teda nočním) vstávání , dlouhé cestě vlakem a psychickém vypětí u zkoušky bych tak ještě měla náladu na nějakou návštěvu, nemluvě o přípravných pracech. Jako já vím, že těhotenství není nemoc, ale je to vyčerpávající pro organismus a trochu šetření a ohleduplnosti z partnerovy strany by nezaškodilo...
Prijedou kamaradi ze svycar, ona ma termin 2 dny predemnou a fakt se na ne tesim, jen jsem minuly tyden spachala prestavbu loznice a podlah a malovani a uklid nechala na ted az budem doma oba :D tehotenstvi neni nemoc, na cestovani po vsech certech jsem zvykla a vlastne i na to vstavani ( a zkouskama se nenervuju :D) jen me pobavil svym pohledem na vec ;) proto jsem ho v tom s klidem nechala vykoupat, co se budu rozcilovat, ze :D
Aha, já ten příspěvek pochopila jakože si manžel domluvil návštěvu a ty máš jet pulírovat parkety a péct bábovku.
Ale to je návštěva jak na zavolanou, nastávající maminky hodí nohy hore, a nastávající tatínci se chopí hadru![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí