Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline evik77
758 příspěvků moje polička 22. července 2017 17:49
Reakce na Jiná Realita:

Ano. Minimálně už 3x. Možná 4x. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. července 2017 17:49
Reakce na evik77:

Tak zas jestli ji pujcite a pak sama nemate a odkladate vydaje, nejste ne tom s tou financni gramotnosti o moc lip...nadsazka...jen mirna teda

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 22. července 2017 19:21
Reakce na 999:

Pamatuješ si, jak jsem ti psala na začátku tvojí rekonstrukce můj příběh s dveřma? Dubové dveře do všech místností v bytě dělané na míru? Jak jsem jim denně volala, oni mi každý den řekli, co právě dělají (nařezali jsme, napouštíme voskem...), a protože jsem měla obavu, aby to stihli, sedla jsem do auta a jela jsem asi 100 km daleko na kontrolní den... A oni na nich vůbec nezačali pracovat. Na tn výraz truhláře nikdy nezapomenu, málem dostal infarkt. Udělala jsem hroznou scénu, řekla jim, že kování mám od nich grátis. Ale ty dveře jsou nakonec tak nádherné, že jsem jim to všechno odpustila...

priznam se, ze jsem to pozapomnela, ale to je taky silenost. No ja doufam, ze se to hne kupredu co nejdrive. Uz ted je lituji, budou me mit na drate minimalne ob den. 

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 23. července 2017 11:17
Reakce na :

Já to vidím stejně. Párkrát jsem řekla, že nemohu. Evidentně to nezabralo. Musím utnout podobné žádosti i do budoucna. Nevadí mi, pokud nehodlá slevit ze svého životního stylu, je to její věc. Ale ať si to řeší jiným způsobem. Pokud se se mnou přestane bavit, tak se nedá nic dělat. 

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 24. července 2017 07:59

Nenávidím návraty z dovolené!!

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 24. července 2017 09:32

Nevim, jestli jsem vic nastvana na sebe, nebo na tatu.

Mela jsem vystupovat po roce s ohnem ve vesnici, vedle ktere jsem zila pul zivota. Celou dobu jsem presvedcena, ze akce bude pristi vikend (ok, blbe jsem si to napsala,  vsude jsem nahlasila, ze pristi vikend jsem pryc, protoze teda vystupuju. No a dneska rano zprava od taty, proc jsem na tu akci nedorazila. Rikam, ze jsem byla presvedcena, ze je to pristi vikend q moc se omlouvam a tak a ze teda mam i volno hlaseny na ten pristi a pak se ptam, proc se nikdo neozval v tu sobotu, kde se flakam. Tata, ze tam nebyl a nikdo jinej na me nemel telefon! On neni na akci, kterou zarizuje a neda nikomu telefon na jednoho z ucinkujicich (asi bych tam stihla totiz dojet - jinak podotykam, nebylo dohodnuty v kolik mam dorazit, ani v kolik mam vystupovat, pocitala jsem s tim, ze se to bude dohadovat prave behem tohohle tydne). 

Jasne, zazdila jsem termin. Ale jak muze odjet na jinou akci, kde teda nema telefon u sebe a nikomu na me nenechat kontakt?! (Ja teda v patek prisla o telefon a nemam kontakty, ale i kdybych mela, tak bych stejne nevedela, ze mam volat, kdyz jsem byla presvedcena, ze to je za tyden). Achjo

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. července 2017 11:08
Reakce na jinx:

My mám všechny vnitřní dveře od Sapeli dělané na míru (bohužel) plus bezpečnostní dveře, kvůli nimž se taky čekalo na zedníka. Ono se čekalo teda nejen na zedníka, už jsem to raději vytěsnila, ale teď mám dojem, že v Sapeli začali pracovat, až když je zjebala moje matka (na rozdíl odě mě to umí moc dobře a polovina dveří byla do jejího bytu). Celé to muselo trvat několik měsíců, protože si jasně vzpomínám, že při objednávání jsem měla na sobě zimní bundu, ale zedník laškoval s kocourem, který k nám přišel až o prázdninách. Na celé akci spatřuji dvě pozitiva - 1) ty dveře jsou fakt pěkný a 2) zedník i ten pán, který nakonec přivezl dveře, měli rádi kočky. Držím palce.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 24. července 2017 11:18
Reakce na Mohučanka:

Ja jsem klidas a nejsem nervak, ale taky mam sve limity, kterych se snazim drzet, pr pokud ne, tak uz to stoji za to, ale tady mam nejak dojem, ze je zjebu jak psy taky (otazka, k cemu mi to pak bude). V kazdem pripade diky. 

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 24. července 2017 12:19

Vlastně si ani nemám na co si stěžovat....ale jsem trochu naštvaná a potřebuju si ulevit. Víte, že se budeme na nějakou dobu stěhovat do Japonska. Jedna z mých dobrých kamarádek se rozhodla mě navštívit, s tím že vezme i dceru, která se kamarádí s naší. Takže paráda, taková příjemná dámská jízda, moc jsem se těšila, plánovala výlety.  Pak přišla s tím, že dceru vzít nechce, protože je malá, bylo by to pro ni náročné a moc drahé. OK, byla jsem trochu zklamaná, ale abych ušetřila zklamání moji dceru, která se moc těšila, domluvily jsme se, že s sebou přiveze moji pubertální neteř. S tím, že neteř je už rozumná a bude schopná jeden den pohlídat děti, takže my můžeme vyrazit na prodloužený víkend někam na jih. 

No a teď přišla s tím, že se rozhodli přijet i s manželem (bez dětí). Jako přeju jim společné zážitky, ale z příjemné návštěvy se pro mě stalo něco úplně jiného, budu mít na krku dva dospělé (kteří nejsou moc scestovalí a počítají, že jim budu dělat průvodce, jejího muže navíc extra nemusím) a tři děti....:-/ Jsem z toho taková dost rozpačitá. Na jednu stranu jsem ráda, že vůbec někdo přijede, na druhou to pro mě úplně ztratilo význam. 

Přítomnost mého muže je tam úplně nepodstatná, bude celý den v práci. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 24. července 2017 12:23
Reakce na Garfie:

Soucítím. 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 24. července 2017 12:26
Reakce na Garfie:

ajaj, to je neprijemny ... tez soucitim, nekdy se veci takhle blbe vyvrbej :/

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 24. července 2017 12:44
Reakce na :

To nemůžu, my se přátelíme, jen si zrovna s ním nemám moc co říct, on je takový macho, ale známe se dobře, byli jsme si vzájemně i na svatbě. Kdyby to před tím se mnou probrala, tak bych jí to řekla, ale když už se on rozhodl, tak je odmítnout nemůžu. Navíc za to může tak trochu můj muž (zabila bych ho), který na víkendové grilovačce pozval, jen tak mezi řečí, ať jede taky. Ale to bylo takové "haha, to určitě" a "já jezdím celou zimu do Alp, tak ať si ona zase vyrazí do Japonska, to je fér...". Já se do toho teda vůbec nemíchala, protože jsem měla obavy, že by to mohlo skončit takto. No a dneska mi právě oznámila, že to doma probrali a že už se ani nikdy tak daleko nepodívají a rozhodli se přijet oba. No takže tak....Kdyby měl můj muž volno, tak by mi to asi nevadilo, ale takhle mě to teda štve parádně. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 24. července 2017 13:40
Reakce na Garfie:

Ufff. Jak tady čtu ty zkušenosti přespolních s objednanými/změněnými/neohlášenými návštěvami příbuzných a kamarádů, tak jsem docela ráda, že nebydlím v atraktivním zahraničí a mám kamarády hlavně místního typu a toto se mi neděje.

Speciálně já tomu vůbec neumím čelit.. Podej prst atakdále... 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 24. července 2017 13:54
Reakce na Garfie:

Já tomu vašemu rozčarování docela rozumím, taky by mě to mrzelo. I kdyby byl dotyčný miliónový, tak dámská jízda má úplně jiný náboj. Utěšovala bych se trochu tím, že když teda přijede s manželem, tak je budete moct spíš někam vyexpedovat (samozřejmě po náležitém instruování) a sama zůstat doma. 

Pavlena Jsem zjistila, že na to ani nemusíte bydlet v nějaké exotické/vzdálené lokalitě. Jedna moje pražská kamarádka se nedávno náhodou potkala s jedním známým z rodného města, kterého 20 let neviděla a který ji nejdřív zahrnul výčtem svých úspěchů (pracovní pozicí počínaje a typem vozu konče) a pak ji ujistil, že pokud někdy bude potřebovat přespat v Praze, tak že se jí určitě ozve :-D.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 24. července 2017 14:05
Reakce na Garfie:

Musím říct, že jsem se dostala do věku, kdy když něco není podle mých představ a dá se na tom něco změnit, prostě to pokud možno diplomaticky ale striktně řeknu, zní to jako blbá fráze, ale život je opravdu krátkej na nesmyslný kompromisy a dělání věcí co nejsou příjemný.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 24. července 2017 14:09
Reakce na Garfie:

a říct že muž volno nemá tudíž pozvání pro jejího muže neplatí by nešlo? fér by bylo aby jim to řekl tvůj muž:P