Stěžuju si. Za pár dní jsme měli odjet na třítýdenní dovolenou, ale muž si vykloubil rameno. Místo balení jsme tedy sháněli ortopeda. Průvodce, připravěný na jídelním stole, působí jako výsměch. Muž má vykloubený rameno, takže péče o dítě a domácnost je najednou úplně na mě - a on nebyl z těch, co by doma nebo s miminem nepomáhali (po předchozí domluvě :-) ) Velmi rychle ovšem zjistil, že myš lze ovládat i tou méně šikovnou rukou, takže celý boží den sedí u počítače a pracuje, a já nemůžu říct vůbec nic, protože skoro nic jiného prostě dělat nedokáže. Můj vedlejšák stojí, protože není čas ani energie, nicméně deadlines se kvůli tomu neprodlouží. Jediná "pozitivní" věc je to, že jsem se opravdu rozhodla pořídit si kondiční jízdy a začít konečně řídit auto, aby nás nemuseli zachraňovat kamarádi, akorát že zas nevím, co udělám po dobu té jízdy s miminem, když manžel ho tou jednou rukou ani nepřevrátí z bříška na záda. Ach jo.
Jo a v době naší dvoudenní nepřítomnosti se kočky zřejmě porvaly o záchod (mají celkem 4, ale zřejmě je jim to málo), a jedna z nich chodila ve sklepě za pračku. ![]()